Astrologė: vienų laukia darbų vežimas, kitų - meilės romanas

Ar į į jūsų namus užsuks laimės paukštė? O gal pasijusite tarsi bėgikas, kuriam tenka įveikti daugybę kliūčių? Kas jūsų laukia - darbų vežimas ar meilės romanas? Sužinokite, ką jums rugpjūčio 5-11 dienomis žada astrologė Skirma Liepienė.

Šią savaitę kai kuriuos ženklus lankys romantiška nuotaika.<br>123rf nuotr.
Šią savaitę kai kuriuos ženklus lankys romantiška nuotaika.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 3:50 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:03 PM

Avinas (03 21–04 19)

Apie meilę, riziką, nuotykius svajoja visi. Bet drąsos daug kam pritrūksta. Tik ne jums. Elgiatės neapgalvotai, impulsyviai, į nieką nekreipdami dėmesio. Manote, kad pasekmės palies tik jus.

Deja, jei laimėsite, galėsite džiaugtis vieni, bet jei kas pasisuks ne taip, prireiks aplinkinių pagalbos, jie turės rūpesčių ir daug nerimo. Todėl prieš rizikuodami dar kartą gerai viską apsvarstykite.

Jautis (04 20–05 20)

Laimės paukštė gali užklysti į jūsų namus. Ir viskas klostysis lengviau, paprasčiau, be didelių kliūčių. Atsiranda galimybė palypėti karjeros laiptais arba bent jau aptarti naujus projektus, galimybes siekti naujo posto.

Aišku, tai nereiškia, kad pakalbėję prie kavos puodelio gausite tai, ko norite. Bet progų pasitaiko. Namie palaikymas menkas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Bandymas išmokti, padėti ir patarti kitiems. Viskas susiję su neramiu gyvenimo būdu ir kelionėmis. Nenuostabu, kad šiuo laikotarpiu atsiranda darbų, iki kurių reikia vykti truputį toliau nei ligi šiol.

Naujas priepuolis imtis rankdarbių gali virsti nauju pajamų šaltiniu ar saviraiškos galimybe. Nebijokite norėti ir siekti to, kas aukštai užkelta ant gyvenimo lentynos, – reikia tik pasistiebti.

Vėžys (06 21–07 22)

Vertybių perkainojimas gana netikėtas. Įvykiai aplink kartais visai kitaip sudėlioja gyvenimą. Pastarųjų savaičių pokalbiai, diskusijos duoda tokį rezultatą.

Tai nėra lengva, bet labai svarbu. Nenumokite ranka į ženklus. Permainų darbe nebus, pasikeis požiūris į žmones, kurie greta. Vaikams bus skiriama daugiau dėmesio.

Mergelė (08 23–09 22)

Nebus svarbu tai, apie ką kalbėsite, ką pasakosite ar žadėsite. Vis tiek neturėsite laiko to įgyvendinti. Visos ekskursijos, pasimatymai, susitikimai skirti vienam tikslui – informacijai surinkti.

Juk tik turėdami tikslių žinių matysite realią situaciją. Bet gali būti, kad tai, ką sužinosite, jūsų nedžiugins, jums nepatiks ar net žeis. Bet jei tai tiesa, teks su tuo taikytis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Laikas kvepia rizika. Jūs ne tik kartkartėmis elgsitės neapgalvotai, spontaniškai, bet ir apie tai pasakosite, dėl to gali nukentėti jūsų reputacija. Ją jums reikia saugoti – maža būti sąžiningam, reikia būti tobulam.

Darbai išsiurbs daug energijos, juo labiau kad atsiras, kas bandys jums kišti pagalius į ratus. Ir gali būti, jog tai namiškiai su savo problemomis ir dėmesio stoka.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pagaliau atsiranda laisvės pojūtis. Atrodo, kad iš dumblynės išlipote ant kieto pagrindo. Tačiau kol kas tai nedžiugina, nes jūs neturite veiksmų laisvės, o kartu ateina kaupimo, taupymo periodas.

Gal ir negalėsite švaistytis, tačiau tikrai bus galimybių užsidirbti, mylėti, keliauti. Net ir tuo atveju, kai jums atrodys, kad apribojimai pernelyg dideli.

Šaulys (11 22–12 21)

Laikas, panašus į barjerinį bėgimą. Tempas didelis, kliūčių daug, bet tikslą pasiekti reikia. Todėl galvokite apie tai iš anksto: susirinkite informaciją, konsultuokitės su teisininkais ir nedarykite to, kas gali pakenkti jūsų reputacijai.

Namie niekas pyragų jums nekepa, greičiau jau patiems tenka rūpintis aplinkiniais. Atrodo, kad šis mėnuo nėra itin sėkmingas, bet ir ne tragiškas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pasinėrus į darbus namie gali kilti nemažai problemų, o romantiškų nuotykių beveik nebeliks. Bet jiems, kaip ir apsipirkti, laiko atsiras mėnesio pabaigoje. Vis norėsis aiškintis santykius, dėl ko nors tartis, kur nors išvykti, o galimybių pasirodys mažoka.

Todėl dabar galite drąsiai planuoti tolimas keliones, slidinėjimą ar kopimą į kalnus, bet ne puotas namie.

Vandenis (01 20–02 18)

Vasaros pabaiga – gražiausias laikas meilės romanams, kurie gali virsti ilgalaikiais santykiais. Todėl nenuostabu, kad vaikštote švytėdami, mirksėdami ir įsimylėję.

Gražus laikas, saldūs jausmai. Bet tiems, kurie gėrisi ir džiaugiasi atsargiai, gyvenimas pateiks papildomų malonumų – pasiūlymai trumpam išvykti (bet darbo reikalais), išlošta vakarienė, tik ne tame restorane, kur norėtųsi. Tačiau pasinaudokite ir šiomis likimo pakišomis.

žuvys (02 19–03 20)

Darbų vežimas girgžda. Ir visai ne todėl, kad negalėtumėte susidoroti, trūktų kompetencijos ar žinių. Atrodo, kad dabartiniame darbe kai kas jūsų netenkina, norisi permainų arba bent jau kitokios tvarkos.

Vieni jūs to negalite pakeisti, o ir kolegos nenusiteikę padėti. Konfliktai, ginčai, įspėjimai. Namie jus supras, bet jums nepritars. Visas mėnuo prabėgs bandant rasti kompromisų darbe, derantis dėl geresnių sąlygų ir kalbant apie gyvenimą, kuris galėtų būti geresnis.

Liūtas (07 23–08 22)

Švęsdami gimtadienį pasirinkite tinkamą temą ir ji jus lydės visus metus. Tie, kurie mėgsta iššūkius, linkę viskuo rizikuoti, gali elgtis taip, kaip nori. Bet tiems, kurių gyvenimas reglamentuojamas taisyklių, turi viską apgalvoti.

Nepersistenkite namie demonstruodami savo kaprizus – norai bus patenkinti, bet vėliau teks atsakyti paslauga už paslaugą ir tai nebus labai malonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.