Palmiros žodžiai: „Laukia nepaprasti susitikimai“

Keistokas, prieštaringas metas, kai viskas išeina kiek kitaip, nei norisi, nei planavote, nei tarėtės, nei jums sakė, žadėjo. Vis dėlto pakaks progų pasidžiaugti, nustebti – laukia nepaprasti susitikimai, po kurių aplankys nušvitimas ir kai kas gal net lemtingai pasikeis.

Ką savaitgalį žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką savaitgalį žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:09 AM

Tik aklai netikėkite – ne viskas bus taip, kaip sakoma.

Bus stiprus sėkmės poreikis, noras keisti ir keistis, mat kai kurie (ypač Liūtai) šiomis dienomis gali jausti didelį nepasitenkinimą savimi, pasiektais rezultatais.

Ryžto rizikuoti, bet kokia kaina pasiekti savo tikslą irgi pakaks. Tiesa, gali veikti taisyklė, skelbianti, kad tikslas pateisina priemones. Bet ar tai garbinga? Ar nukirsdami ryšius su praeitimi nenukirsite ir tos šakos, ant kurios sėdite?

Ar aš teisus, ar mano sprendimai skaidrūs – tai šiomis dienomis bus tikrai sunku suprasti, todėl geriau šakos kirtimo procedūrą atidėti savaitei: nenukentėsite ir net laimėsite, jei genėjimui skirsite laiką nuo trečiadienio pavakarės iki kito pirmadienio.

Opiausia problema per poilsio dienas bus santykiai su artimaisiais, tėvais, vaikais, mylimu asmeniu – tai gali virsti rūpesčiu, nes jausime (ko gero, hiperbolizuotai), kas mūsų santykiuose blogai, ko trūksta (greičiausiai šilumos, atjautos, meilės, supratimo, palaikymo).

Likite dosnūs, kai teks parodyti savo jausmus ar padėti prašančiajam, santūrūs, kai norėsis supykti, užsigauti, įsižeisti – emociškai tai sudėtingos pilnaties dienos (šeštadienio vakaras ir sekmadienis iki 20 val. 23 min. – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių), kai galima nukentėti dėl kitų blogos nuotaikos, neobjektyvumo, kategoriškumo, principingumo, nelankstumo, egoizmo.

Tai toks kaprizų laikas, kai problemos sprendžiamos pasitelkus „karališką“ principą – „nukirst jam galvą!“

Savaitgalį venkite didelių susibūrimų – poilsis gamtoje nuteiks geriau nei triukšmingas pobūvis, leis pailsėti. Šios dienos nepalankios ir romantiškiems nuotykiams, naujoms pažintims.

Savaitgalį didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač dėl kritimo iš aukščio), autoavarijų tikimybė.

Labiau pažeidžiamas bus stuburas, keliai, apskritai kojos, rankos, akys. Labiau save turėtų pasaugoti asmenys, kurių silpna širdis. Vengtini dideli fiziniai bei emociniai krūviai. Tai sudėtingos dienos vyresnio amžiaus asmenims.

Būkite atsargesni su ugnimi, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Labiau pasisaugokite vagių, melagių, sukčių (jie mėgins apsimesti jūsų draugais).

Tai netinkamos dienos pirkti transporto priemonių, mobiliųjų telefonų, veidrodžių, indų, stiklinių daiktų. Norėtųsi perspėti gyvenančius stikliniuose namuose – nesimėtykite šį savaitgalį akmenimis, jei nenorite, kad jie dužtų.

Pirmadienis vėl giedras – sugrįš ramybė, susitaikymas. Diena netinkama naujų darbų pradžiai ir svarbiems susitarimams tvirtinti.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, išlieti pieną.

Geras ženklas: užuosti gardžius aromatus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai dažnai apgaulingi – į juos nereikėtų kreipti daug dėmesio.

Blogas ženklas: išlieti pieną, jei ant jūsų užkristų medžio lapas ar šaka – dramatiškos permainos, čiaudėti nuo dulkių, jei akis niežėtų – apgaulės.

Geras ženklas: rasti daikčiukų iš geltono metalo, geltonų monetų, vaikišką žaisliuką, kaukę.

Iš sekmadienio į pirmadienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis.

Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – iš jo sulauksite pagalbos. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – aukštesnių jėgų apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis, jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga, jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – turite daug priešų.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus kultūriniams, meno, šventiniams, įvairiems labdaringiems renginiams; patartina dėvėti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Jausitės puikiai, tad nuotaikos nėmaž nesugadins tai, kad dėl susikaupusių reikalų, draugų, giminaičių problemų gali tekti pakeisti savaitgalio planus. Vargu ar pavyks atsipalaiduoti, ramiai pailsėti, bet juk įspūdžių gausa – irgi smagus dalykas. Galite sulaukti netikėto dėmesio iš žmogaus, kuris jus kažkada mylėjo. Pirmadienio naujienos, susitikimai perspektyvūs.

Jautis (04 21–05 21). Pakylėtą šeštadienio nuotaiką gali sugadinti nebaigti, užvilkinti darbai namuose ar tiesiog užmiršti (neįvykdyti) pažadai vaikams, tėvams. Kadangi jums pakaks noro sulaukti daugiau meilės iš artimųjų, šeštadienį su įkvėpimu bei atsidavimu atliksite ir nemaloniausius darbus. Sekmadienis, pirmadienis tinkamas aplankyti tėvus – būkite jiems atidesni, nuoširdesni.

Dvyniai (05 21–06 22). Nors šeštadienio pirma pusė gali nepatikti, vakarop pasijusite padėties šeimininkais, kuriuos aplinkiniai gerbia, vertina. Nors šiomis dienomis sulauksite daug dėmesio iš aplinkinių, artimieji, ypač vaikai, antroji pusė jums turi būti svarbiausia. Nederėtų savaitgalį aiškintis meilės santykių – nereikalaukite per daug, nes galite netekti ir to, ką turite. Pirmadienį pasistenkite ištaisyti sekmadienio klaidas. Tai bus nebloga diena kelionėms, susitikimams su užsieniečiais.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalį gali apimti įtampa, nerimas. Gal dažniau pagalvokite, kaip save palepinti, kuo nuraminti, pradžiuginti? Venkite bendravimo su plepiais ar kvailais žmonėmis (dar labiau pavargsite), kaip ir santykių aiškinimosi su mylimu žmogumi, sutuoktiniu: jūsų geri norai (ir su tuo susiję aukšti reikalavimai) šiomis dienomis – tik balsas tyruose. Savaitgalis ir pirmadienis palankūs kelionėms.

Liūtas (07 22–08 23). Neužsisklęskite, kur nors išvykite prasiblaškyti, susitikite su senais draugais, pasikalbėkite apie jūsų reikalus, problemas su išmintingais, labiau patyrusiais asmenimis. Tik venkite rizikingų pramogų – didesnė traumų tikimybė. Ne laikas ir priekaištauti savo porai – kam ieškoti dėmių saulėje, jei prieš ją šildotės? Pirmadienis geras taikytis, o vakaras ir savaitgalis ne itin geri gimtadienio puotai.

Mergelė (08 23–09 23). Reikėtų vengti buitinių ginčų namuose – stenkitės dažniau nusileisti ir pagelbėti antrajai pusei. Nenustebkite dėl jums keliamų pretenzijų, juolab nevertinkite tai kaip santykių atšalimo (tuomet taip tikrai gali atsitikti). Pirmadienis geras susikaupusiems reikalams tvarkyti ir sveikatai tikrinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Užsiimkite tuo, kas jums įdomu, gražu ir svarbu, tuomet savaitgalis nepraeis tuščiai. Spręskite ir savo vaikų problemas – šiuo metu jos gali labiau pasireikšti ir nemenkai jus nuliūdinti. Kad nenuliūdintų romantiškas pasimatymas sekmadienį, venkite per daug priekabiauti, kamantinėti. Pirmadienis geras kūrybinei veiklai, palankus romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas (10 23–11 23). Šiuo metu esate nusiteikę optimistiškai ir tai padės nesureaguoti į aplinkinių egoizmą, smulkmeniškumą ar šiurkštumą, abejingumą. Neverta kur nors vykti, tvarkyti svarbių reikalų, atsisakykite aiškintis santykius su mylimu žmogumi ir nekurkite ateities planų – gali tekti nusivilti. Šiomis dienomis jums reikia tik ilsėtis ir stiprinti sveikatą. Pirmadienis netinkamas reikalams tvarkyti, o vakare tikėtinas romantiškas nuotykis.

Šaulys (11 23–12 22). Venkite ginčytis, mokėkite atidžiau išklausyti tai, ką sako artimieji, vaikai, sutuoktinis, brolis, sesuo ar kitas giminaitis. Nebus lengva suvokti, kas teisus, kas kam skolingas, tad venkite ką nors kaltinti ar apie ką nors blogai kalbėti. Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, nedidelėms kelionėms.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sudėtingos dienos, kai galite palūžti (arba ką nors sulaužyti), jei manysite, kad visada esate teisūs. Pernelyg karingi ir ryžtingi būsite šeštadienį iki pavakarės – neperlenkite lazdos kovodami už savo teises, valdžią šeimoje, aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti, būkite atidesni ir maisto kokybei, nepersivalgykite. Nepriekaištaukite artimiesiems dėl jų didelių norų. Pirmadienis geras įteikti dovaną žmogui, kurį mylite.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį verta skirti namų rūpesčiams, o sekmadienį reikėtų sugalvoti progą mažai šventei su artimaisiais ir draugais. Nors jums bus keista, šį savaitgalį jūsų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui pristings jūsų šilumos, dėmesio, tad galite sulaukti priekaištų, kad jais visai nesirūpinate. Pirmadienį būsite darbingi ir spėsite daug nuveikti.

Žuvys (02 20–03 21). Verta atsisakyti išvykų, viešnagių, netvarkyti jokių dalykinių reikalų – skirkite šį savaitgalį išimtinai savo artimiesiems, stiprinkite meilės saitus. Labiau pasirūpinkite savo sveikata – išryškės jūsų silpniausios vietos. Pirmadienį skirkite atsipalaidavimui, poilsiui. Gerai pasitikrinti sveikatą. Palankios įvairios vandens procedūros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.