Astrologė Palmira: jausitės energingai

Susikaupusios emocijos (šeštadienį – itin) vers protestuoti, gal net iš

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2014, 7:06 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:49 PM

Mažiau planuokite – dėl nenumatytų aplinkybių gali tekti užsiimti visai kitais darbais ir laiką leisti su kitais asmenimis. Beje, venkite nereikalingų ryšių ir nebūkite patiklūs bendraudami su menkai pažįstamais žmonėms – naujų pažinčių geriau neužmegzti. Nepalankūs gausūs susibūrimai.

Šeštadienį patartina imtis sunkių darbų, kuriems reikia didesnių fizinių pastangų, išradingumo, bičiuliškos pagalbos.

Savaitgalį apskritai venkite bet kokių priešinimo, lyginimo – antraip itin greitai užvaldys pavydas dėl kaimyno gerovės, noras konkuruoti.

Taip atsitiks, nes būsite linkę sutirštinti spalvas vertindami savo bei aplinkinių gerovę: labiau jausite savo trūkumus ir perdėsite kitų laimėjimus.

Beje, sekmadienis – puiki diena ieškoti sąjungininkų: būtent jie padės įveikti tai, kas jums dar nepasiekiama. Tad priešus, konkurentus paverskime savo draugais.

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Būkite atidesni dirbdami kompiuteriais, modernia technika apskritai. Galimi nesklandumai dėl elektros ar elektros prietaisų.

Pirmadienis geras pradėti didelį darbų etapą, imtis sudėtingų užduočių. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, nes kitos dvi dienos itin nepalankios.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti mirusiuosius – pagalba, apsauga; medžius, gėles – laimė, meilė; žvaigždes – sėkmė, skalsa namuose.

Blogai – vaisius, daržoves ar ką nors valgyti – nuostoliai, nelaimės; gerti svaigalus – apkalbos, šmeižtas; būti nuogam – gresia prarasti apsaugą.

Blogas ženklas: jei įsmigtų nukritęs peilis, šakutė – konfliktas; jei namie kas nors sulūžtų – nuostoliai, nesantaika; jei sugestų užraktas – apsaugos praradimas, jei dantis nuskiltų – nuostoliai, nagas nulūžtų – liga; jei jus užpultų naminis gyvūnas – galite netekti apsaugos.

Geras ženklas: rasti kirvį, peilį – išspręsite painią problemą; netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas; rasti pamestą batą – sėkmė; jei paukščiai šalia jūsų tūptų ar paukščio plunksna užkristų – gera žinia; jei vėjas langus atvertų – geros permainos.

Iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėsite kovas, ginklus – tai būsimų kovų, permainų ženklas. Beje, moterų sapnai reikšmingesni.

Blogas ženklas: jei sustotų ar imtų vėluoti laikrodis, sudužtų veidrodis, susižeisti iki kraujo, jei vėjas langus atvertų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, rasti veidrodžio šukę, jei laikrodis imtų skubėti.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis pačiais, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis – kritinis pilnaties metas, nepalankus nei naujiems darbams pradėti, nei svarbiems reikalams tvarkyti, nei kelionėms; patartina vilkėti pilkų tonų drabužius, vengtini baltos ir juodos spalvų kontrastai.

Avinas (03 21–04 21). Jausitės smagiai, tad nuotaika nesuges, jei dėl netikėtų reikalų ar draugams, giminaičiams kilusių rūpesčių tektų keisti savaitgalio planus. Tiesa, bendraudami su bičiuliais, su mylimu asmeniu venkite priekabiauti, kritikuoti – sulkmeniškumas privers nuo jūsų nusigręžti. Pirmadienis palankus konfidencialiems dalykiniams susitikimams.

Jautis (04 21–05 21). Pakilios savaitgalio nuotaikos tokios ir liks, jei pasiruošite netikėtumams, – gali tekti keisti planus. Ypač sekmadienis palankus spręsti svarbius darbo, karjeros klausimus neoficialioje aplinkoje, na, o geranoriškų draugų, pagalbininkų tikrai atsiras. Daugiau dėmesio skirkite tėvams – iš jų galite gauti gerą patarimą. Pirmadienį tikėtinos geros permainos.

Dvyniai (05 21–06 22). Savaitgalį aiškiai pasijusite padėties šeimininkais. Nors sulauksite pagarbos ir šilto dėmesio iš aplinkinių, esminį dėmesį skirkite saviems, ypač savo vaikams. Sekmadienis palankus vizitams pas senus draugus, tolimesnėms išvykoms. Pirmadienis tinkamas karjeros reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Nors dienos sėkmingos, įtampa, nerimas (iš tiesų be priežasties) gali lydėti visą savaitgalį. Kad taip neįvyktų, labiau pagalvokite, kaip pasilepinti, kuo save nuraminti, pradžiuginti. Venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kaip ir santykių aiškinimosi su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pirmadienis sėkmingas imtis susikaupusių reikalų.

Liūtas (07 22–08 23). Neužsisklęskite, nesėdėkite namie. Pastaruoju metu (dėl Juodojo Mėnulio įtakos) per daug susitelkėte į tam tikras problemas, kiek atbukote, net praradote objektyvumą, tad išvyka svetur padės nuo jų atitrūkti, išvysti kitą medalio pusę. Sekmadienį būtinai susitikite su senais draugais, pasikalbėkite apie savo reikalus, problemas su išmintingais, labiau patyrusiais asmenimis. Pirmadienis tinkamas pasinerti į mokesčių, paskolų, draudimo reikalus.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalis bus puikus, jei neprarasite orumo bei pagarbos savo porai. Priekabumas gadins nuotaiką jums bei artimiesiems, draugams. Neblogos dienos gimtadieniui švęsti. Pirmadienis geras partneriškiems susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Užsiimkite tuo, kas jums įdomu, gražu ir svarbu. Spręskite (tiesa, taktiškai) vaikų problemas – šiuo metu jos gali labiau pasireikšti. Šeštadienis nėra palankus romantiškiems pasimatymams (kaip ir pažintims) – tam palankesnis sekmadienis. Pirmadienis geras darbo reikalams tvarkyti, sveikatai tikrintis.

Skorpionas (10 23–11 23). Sąlygiškai ramios dienos, kai verta leisti laiką namie su artimaisiais. Kvieskitės svečių, susitikite su tais, kurių seniai nematėte (palankiau sekmadienį). Tądien gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys. Pirmadienį palanku imtis bet kurių reikalų.

Šaulys (11 23–12 22). Jausitės puikiai, ir tai padės jūsų draugams atgauti gerą nuotaiką. Daugiau bendraukite – tai sveika ir jums, ir jūsų bičiuliams. Tiesa, šeštadienį venkite ginčytis, ir ne tik su draugais, – mokėkite atidžiau išklausyti tai, ką sako vaikai, sutuoktinis, brolis, sesuo ar kitas giminaitis. Pirmadienis neblogas imtis reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu.

Ožiaragis (12 20–01 21). Šaunios dienos – būsite stiprūs ir pasitikintys savimi, tik neperlenkite lazdos įrodinėdami savo teises bei valdžią šeimoje. Verčiau pamąstykite apie artimųjų poreikius – ar seniai jie gavo iš jūsų dovanų? Pirmadienis palankus imtis skubių reikalų, įvairiems susitarimams.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį verta skirti namų rūpesčiams, na, o sekmadienį reikėtų sugalvoti progą mažai šventei artimiesiems bei draugams. Reikalas tas, kad šį savaitgalį vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui gali pristigti jūsų šilumos, dėmesio – galite net sulaukti nepelnytų priekaištų, kad jais visai nesirūpinate. Pirmadienis tinkamas spręsti finansines problemas ir, beje, pirkti dovanas artimiesiems.

Žuvys (02 20–03 21). Verta atsisakyti sunkių darbų, netvarkyti jokių dalykinių reikalų – šį savaitgalį skirkite išimtinai savo artimiesiems, stiprinkite meilės saitus. Pirmadienis tinkamas aktyviai pasinerti į reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.