Astrologė S. Liepienė Liūtams kitą savaitę žada naujų pažinčių

Astrologė Skirma Liepienė kitą savaitę žada spalvingą. Mergelės kažkodėl nesugebės džiaugtis sėkme, Ožiaragiai blaškysis įstrigę trikampyje darbas-prekybos centras - namai, tuo tarpu Vandenių, Dvynių ir liūtų laukia nemažai džiugių naujovių.

Liūtams netikėtai užsimegs santykiai - meilės dar darbo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Liūtams netikėtai užsimegs santykiai - meilės dar darbo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Sep 7, 2014, 9:11 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:38 PM

MERGELĖ (08 24–09 23)

Klampios mintys. Atrodo, kad viskas sekasi, tačiau vis tiek graužia kartėlis. Sėkmė kažkodėl nedžiugina, nesuteikia sparnų. Planai rutuliojasi sunkiai, klampiai. Gali būti, kad šio laikotarpio sumanymai dar negreitai bus įgyvendinti. Dėl to teks nemažai padirbėti. Kasdienybėje viskas paprasta – jokių naujovių, tik seniai patvirtintos tiesos. Rizikingus sumanymus geriau atidėti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Neaiškiai. Namuose kivirčai prasideda nekaltai – nuo juokelio, užuominos. Jie gali išsirutulioti į didelį konfliktą. Kad to nebūtų, pasistenkite susivaldyti, nekomentuoti, nereplikuoti. Namiškių nuotaika priklausys ne tik nuo jūsų geranoriškumo, bet ir nuo bendrų reikalų. Finansinės bėdos spaus ir toliau. Kodėl? Ogi todėl, kad darbe tikrąją situaciją būsite linkę nutylėti, sušvelninti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Naujas ritmas. Ryžtingumas blėsta, o kantrų ir nuoseklų darbą keičia priešokiais atliekamos pareigos, impulsyvūs poelgiai. Nelieka santūrumo, kuris keletą savaičių buvo tiesiog jus apsėdęs. Galima sakyti, kad gyvenimas grįžta į savo vėžes ir niekuo nestebina. Visi bandymai įtraukti kitus žmones į savo veiklą ir planus baigiasi nesėkme. Jums sąstingis praėjo. Aplinkiniai į rudens ritmą įsivažiuoja daug sunkiau. Apsišarvuokite kantrybe.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Schema. Kiekviename žingsnyje išnyra kas nors naujo, neįveikto, neišspręsto. Gali būti, kad sunkumus įveikti nėra sudėtinga. Tai lyg naujas lygis keistame kompiuteriniame žaidime: kažką paimate, kažkam nunešate, o tas duoda raktus ir reikalingos durys atsiveria. Tačiau jums gali sutrukdyti artimi žmonės. Tada žaidimas užsitęsia ir jūs vėl einate tuo pačiu maršrutu. Labiau paisykite įstatymų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Trikampis. Darbas–prekybos centras–namai. Šiame trikampyje ir blaškotės. Lyg ir patys sprendžiate, kaip ir kiek dirbti, kada ir kur atostogauti, kada palankiau namuose sėdėti, tačiau aplinkybės klostosi taip, kad jūsų sprendimai tampa panašūs į prisitaikymą. Tenka pasikliauti povandeninėmis srovėmis, sūkuriais ir atsitiktinumu. Apie naujoves, pramogas ar keliones neverta net galvoti.

VANDENIS (01 21–03 19)

Naujienos. Daug dėmesio skiriama naujienoms. Domėsitės ne tik naujomis technologijomis, bet ir tuo, kas gali atvesti prie naujų galimybių darbe, buityje. Norėsis palypėti vienu laiptu aukštyn, matyti perspektyvą. Tai labai palankus periodas, jei dar neradote savo krypties. Būtent dabar ji ir formuojasi. Kai kalbama apie pinigus, išlieka romantizmo gaida.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Vieta. Teks įrodinėti sau ir kitiems, kad esate verti vietos, kurioje atsidūrėte, kad nusipelnėte to, ką gaunate. Nesvarstykite ir neapkalbinėkite. Nieko nekeiskite – viskas yra taip, kaip ir turi būti. Jei didžioji sėkmė ne jūsų pusėje, tai darbu, užsispyrimu galite pasiekti tai, ko trokštate. Ir nebūtinai tai turi būti medalis. Tai gali būti tiesiog dar vienas baigtas darbas.

AVINAS (03 21–04 20)

„Klik“. Jaudinatės dėl dalykų, kurių negalite pakeisti, kurie nepriklauso nuo jūsų. Stengiatės ir trykštate entuziazmu tikėdamiesi, kad viskas judės į priekį. Jūsų strategija teisinga, tačiau pakeiskite požiūrį į žmones. Jie nėra mechanizmo varžteliai ar įrankiai, jie – atskiri pasauliai. Kai tai suvoksite, suprasite, kad nesate visatos valdovas. Tik tada viskas stos į savo vietas, o jūs išgirsite stebuklingą „klik“. Viskas bus užfiksuota ir taps stabilu.

JAUTIS (04 21–05 21)

Vėjas. Be apsimetinėjimo, siurprizų ar iššūkių. Gyvenimas teka stabiliai, lengvai, džiugina subtiliu humoru. Ir nesvarbu, ar kas nors, be jūsų, tai jaus, ar vieni mėgausitės. Gyvenimas dabar spalvingas, nors savaitės pradžioje ir vėjuotas. Vėjas bus susijęs labiau su namais, o ne su darbu. Tačiau ir vienur, ir kitur duris varstyti reikia atsargiai, kad neprisispaustumėte pirštų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Ryšiai. Daug naujų draugų ir naujų planų. Tai ne tik trumpos kelionės, pašnekesiai, bet ir kitoks požiūris. Galėsite atsiplėšti nuo to, kas vyko, nuo problemų ir nutolę pabandyti į viską pažvelgti kitaip, rasti kitokių sprendimų, nei svarstėte anksčiau. Kad ir kaip klotųsi reikalai, nepamirškite, kad ne vieni gyvenate šioje planetoje. Skirkite dėmesio ir antrajai pusei.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Smagiai. Savaitė gal ir ne tokia, kaip norėtumėte, bet pažadus reikia tesėti. Po linksmo savaitgalio dar ir pirmadienį negalėsite grįžti prie kasdienio gyvenimo. Jei nežvejosite, negrybausite, vis tiek rasite veiklos gamtoje. Tie, kas mano, kad dabar pats geriausias laikas diplomatinėms deryboms, turės nusivilti – jums pažada, bet nevykdo. Todėl nesivarginkite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pažintis. Paslapčia, visai netikėtai užsimezga santykiai. Vieniems – darbo, kitiems – asmeniniai, romantiški. Tik neužsižaiskite, išsiaiškinkite motyvus. Gali būti, kad jums tai meilė, o kitiems – tik žaidimai. Tikėtina, kad ši savaitė pažers naujų darbų. Noras pasirodyti viešumoje, būti matomam labai didelis, bet galimybės – mažos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.