Pažinčių internete dažnai ieško po Liūto ženklu gimę vedę vyrai

Kokio charakterio ar net po kokiu Zodiako ženklu gimę žmonės mezga pažintis internete? Atsakysite greičiausiai taip: „Lovelasai, neturintys nė kruopelytės drovumo“.

Populiariausios pažinčių svetainės anketos yra tos, kuriose yra išraiškingos nuotraukos, šmaikštūs komentarai ir visi jos punktai užpildyti. Tada joks Zodiako ženklas netenka prasmės, nes vyrai myli akimis, o moterys ausimis.<br>123rf nuotr.
Populiariausios pažinčių svetainės anketos yra tos, kuriose yra išraiškingos nuotraukos, šmaikštūs komentarai ir visi jos punktai užpildyti. Tada joks Zodiako ženklas netenka prasmės, nes vyrai myli akimis, o moterys ausimis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:07 PM

Bet tai – netiesa. Pasirodo, po Liūto ženklu (astrologija šio ženklo atstovus apibūdina kaip ramius, išlaikytus) gimę vyrai, neretai net ir vedę, pažinčių svetainėse dažniausiai ieško meilės.

Po kokiu ženklu yra gimę pažinčių svetainės lankytojai nesunku išsiaiškinti, nes jie anketoje nurodo savo gimimo datą. Taip pat prašoma nurodyti ir Zodiako ženklą. Datą žmonės gal ne visada parašo tikslią, bet Zodiako ženklą dažniausiai nurodo tikrą, mat dažniausiai norima, kad partneris būtų parinktas pagal Zodiako ženklų suderinamumą.

- Turbūt norėdami pagudrauti zmonės verčiau nurodytų esantys jaunesni ar vyresni, aukštesni ar žemesni ir panašiai,  nei Vėžys vietoj Vandenio, ar ne? – pasiteiravome pažinčių svetainės „Ieškok.lt“ atstovo Justino Mikulskio.

– Zodiako ženklas parenkamas pagal gimimo datą (ji būtina). Ūgį galima bet kada pasikeisti, todėl priežasčių tam gali būti įvairių.

Teigtume, kad merginos gudrauja intensyviau, bet Zodiako ženklas dažniausiai būna teisingas, nes žmogus meluodamas savo amžių, meluoja tik gimimo metus, bet ne mėnesį ir dieną, toks pastebėjimas iš ilgametės praktikos.

- Ar galima prisiregistruoti nenurodant Zodiako ženklo/gimimo datos?

– Negalima. Zodiako ženklas parenkamas pagal gimimo datą (ji būtina).

Anketoje nerodo gimimo datos 5856 nariai, o Zodiako ženklo 2538 (iš 86 732).

Galima drąsiai teigti, kad Zodiaką viešai nurodo beveik visi nariai.

- Po kokiu Zodiako ženklu gimę žmonės aktyviausiai ieško sau antrosios pusės, išsiunčia daugiausiai laiškų norėdami susipažinti, lyginant su kitais?

– Vyrai – Liūtai, per dieną po 21 laišką.

Moterys – Dvyniai , per diena po 14 laiškų.

- Kurie pasyviausiai?

– Kiekvieną dieną vienas žmogus vidutiniškai išbūna 19 min. 38s mūsų puslapyje, skirtumas tarp moterų ir vyrų vos kelios sekundės. Analizuojant pagal Zodiako ženklus: daugiausia laiko pažinčių svetainėje praleidžia moterys Mergelės: 23 min.11 sek. ir vyrai Liūtai – 24 min 24 sek.

Mažiausiai: moterys Žuvys: 12 min. 43 sek., vyrai Skorpionai – 13 min 44 sekundžių.

- Kurie ženklai dažniausiai atsako į pirmuosius laiškus, o kurie – ne?

– Galima pasakyti, kad į pirmą laišką atsakė 97% užsiregistravųsiu žmonių. Apskritai, vidutiniškai vyrų atsako 84%, o moterys 68%.

- Ar būtų galima išskirti, kokie dažniausios ilgiau nei pora dienų/savaitę/pora savaičių/mėnesį susirašinėjančių Zodiako ženklų deriniai?

Dėl tam tikrų priežasčių galima pateikti tik metinę ataskaitą:

vyras Liūtas – moteris Dvyniai vyras Šaulys – moteris Skorpionas Vyras Liūtas – Moteris Liūtas

- Kokie rečiausiai pasitaikantys?

– Dėl tam tikrų priežasčių galima pateikti tik metinę ataskaitą:

vyras Ožiaragis – moteris Mergelė vyras Avinas – moteris Vandenis vyras Liūtas – moteris Mergelė

- Kaip pasiskirsto pagal Zodiako ženklus nevedę vyrai ir netekėjusios moterys? Kaip pasiskirsto turintys įsipareigojimų ir vedę/ištekėjusios?

– Aktyviausi vedę vyrai – Liūtai, vienareikšmiškai.

 Aktyviausios ištekėjusios moterys – Skorpionės, vienareikšmiškai.

- Su kokiais ženklais dažniausiai/rečiausiai kontaktuoja vedę/įsipareigoję vyrai? Idomu ir tai, ar taip pat su isipareigojusiai, ar laisvais susipažįsta moterys?

– Dažniausiai moterys kontaktuoja su vedusiais vyrais Liūtais, o vyrai – su ištekėjusiomis moterimis, gimusiomis po Dvynių ženklu.

Rečiausiai – moterys su Avinais, vyrai su Mergele.

Vedųsių bendravimas su turinčiais statusą tokį kaip jų yra beveik nulinis. Dar įdomus faktas, kad vedę vyrai rašo 10 metų jaunesnėms, neturinčioms vaikų ir socialinio statuso merginoms. Kitas įdomus faktas, kad ištekėjusios moterys rašo vyresniems 5-7 metais žmonėms, kurių 32% sudaro kitos netekėjusios moterys, ieškančios sekso partnerio.

Kiti įdomesni faktai: tai, kad moterų, neturinčių fotografijos,  yra vos 2%, o vyrų – 8%. Moterys daugiausiai laiko paieškoms praleidžia 12.00-15.00 valandomis, o vyrai 21.00-24.00 valandomis.

Vidutinis laikas, kada būna atsakytas laiškas nuo gavimo,  yra 8 min.

Sumuojant bendrą laiškų skaičių, kuriuos siuntė žmogus kitam žmogui pirmą kartą paaiškėjo, kad pirmą laišką 89% siunčia vyras, tik 11% sudaro moterys.

Kitas pastebėjimas, kad populiariausios anketos yra tos, kuriose yra išraiškingos nuotraukos, šmaikštūs komentarai ir visi punktai užpildyti, tada joks Zodiako ženklas netenka prasmės, nes vyrai myli akimis, o moterys ausimis.

Įdomus faktas, kad merginos,  nurodžiusios savo svorį iki 50 kg,  sulaukia 4 kartus daugiau laiškų, nei merginos nenurodžiusios svorio arba nurodžiusios svorį virš 60 kg ir daugiau.

 Daugiau dėmesio sulaukia moterys , kurios pilnai užpildo anketą, nei tuščios anketos. Tai yra dėl to, kad rašantis tada turi didesnį pretekstą,  ką parašyti, atsižvelgiant į gavėjo pateiktą informaciją.

Šie atsakymai parengti pagal pažinčių svetainės „Ieškok.lt“ statistiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.