Astrologės S.Liepienės prognozės rugsėjo 16–22 dienoms

Kadangi vis dar tęsiasi Mergelės ženklo era, šio Zodiako ženklo atstovams - puikus metas gauti ne tik materialių dovanų, bet ir likimo dovanėlių. O ką S.Liepienė žada kitiems Zodiako ženklams?

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-16 11:03, atnaujinta 2018-02-02 12:12

Avinas (03 21–04 19)

Ne veltui sakoma: meilė akla. Jums reikia vedlio. Įsimylėję ir praradę laiko nuovoką labai daug nenuveiksite. Todėl atskirkite savo jausmus, svajones nuo realybės ir dirbkite. Juo labiau kad šiuo metu yra labai daug darbų, kuriuos reikia pabaigti, apibendrinti ir pateikti. Nuo to priklausys ne tik jūsų reputacija, bet ir pajamos. Tų, kurie negalės susitvarkyti su emocijomis, laukia nemalonios sankcijos darbe.

Jautis (04 20–05 20)

Jūs negalite eiti tuo keliu, kuriuo lig šiol ėjote. Kol kas viskas vyksta iš inercijos, remiantis įdirbiu, patirtimi, o gal tiesiog nusistovėjusia tvarka. Jūs turite pradėti žvalgytis, kurti planus į priekį ir ieškoti naujų savirealizacijos, įsitvirtinimo būdų. Tai savaitė, kai galite pamatyti, nuspėti ir apsispręsti dėl to, kas bus vėliau, vėlų rudenį. Dabar negalite nieko pakeisti, bet galėsite padaryti ateityje, jei būsite tam pasiruošę.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodytų, gyvenimas pradeda virti net tada, kai jūs miegate ar ramiai šnekučiuojatės. Kunkuliuoja mintys, idėjos, norisi veikti ir nieko neatidėlioti ateičiai. Ir nieko stebėtina, kad skubate nuveikti daug, kad sugalvojate naujos veiklos, naujų būdų parodyti save ar užkariauti pasaulį. Tokie periodai pasikartoja, bet nedažnai, todėl savo svajones reikia įgyvendinti čia ir dabar, o ne kada nors ateityje.

Vėžys (06 21–07 22)

Viskas skirta kitiems: ir dėmesys, ir dovanos, ir geros naujienos. Jūs stengiatės dėl kitų – labai artimų žmonių. Kartu gaunate visa tai atgal, su kaupu. Ir neaišku, kas labiau džiugina: kai dovanoji ar kai gauni. Savaitė gera, kupina teigiamų emocijų, skirta bendrauti, pažinti. Trumpos kelionės, pašnekesiai ar pasimatymai visada laiku ir vietoje. Jūsų niekas negali išmušti iš vėžių, jūs tiesiog mėgaujatės gyvenimu.

Liūtas (07 23–08 22)

Apšnekėti galima visus ir visada. Net ir sekmadieniais. Būtų labai smagu, jei pasakodami nepagražintumėte detalių, neminėtumėte pavardžių ir išsaugotumėte svetimas paslaptis. O visa kita bus gražu, miela ir labai romantiška. Planuojantiems keliones galima tik patarti, kad jos neturėtų būti labai ilgos ir susijusios su ištvermės išbandymu. Spręsti finansinius klausimus patikėkite antrajai pusei.

Mergelė (08 23–09 22)

Pasirinkite kitą kelią, atsisakykite to, kuris veda sudaužytų vilčių pėdsakais. Eikite link spalvingos pašvaistės, kuri efemeriška, tačiau graži ir vilioja naujomis galimybėmis, naujais tikslais ir siekiais. Laikas nėra labai sėkmingas, viską drums neigiamos emocijos. Viską, kas trukdo džiaugtis kasdienybe, nustumkite į šalį ir eikite ten, kur nusprendėte. Nesvarbu, ar turite sekėjų, ar einate vieni.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Geras skrydis nebūtinai verslo klase – tai gali būti smagus pasivažinėjimas, naujos pareigos ar nauja meilė, kuri pakyli. Kad ir kas tai būtų, tai likimo dovana ir ją reikia vertinti. Net tuo atveju, jei manote, kad esate patys geriausi, tobuliausi ir nepakartojami. Visa tai tiesa, tačiau dėkingumą reikia jausti. Savaitė pralėks labai greitai ir jau trečiadienį suprasite, kad skrydis baigėsi, ir jums teks toliau eiti patiems.

Skorpionas (10 23–11 21)

Viskas, kas nemalonu ir nereikalinga, jau senokai buvo sušluota po kilimėliu. Gaila, bet visai netikėtai atsiranda kas nors, kas tą kilimėlį kilsteli. Ir viskas tampa aišku, ne itin malonu ir matoma. Turite tik dvi išeitis: apsimesti, kad tai ne jūsų darbas, kad jūs nematėte ar pamiršote, arba viską paversti juokais, drauge pasišaipyti iš savęs ir viską susišluoti. Situacija dviprasmiška, bet ne be išeities.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei grįžtate prie civilizacijos ištakų, maitinatės tuo, ką valgė pirmykščiai žmonės, viskas gerai. Tai suprantama, nes dabar labai stiprūs pirmykščiai instinktai. Tik būkite atsargūs, neužsižaiskite. Civilizacija vystosi, gyvenimas eina į priekį. Ir ne vien maistas atskleidžia žmogiškąją prigimtį: ir bendravimas, ir jausmai. Iniciatyvumas, noras lyderiauti pagirtinas, tik žiūrėkite, į kokias laukines džiungles visa tai jus veda.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Niekaip negalite suprasti, kodėl kažkas vyksta, o jūsų nekviečia. Dabar ne laikas lankytis vakarėliuose, dalyvauti parodose ar mėgautis bohemišku gyvenimu. Dabar laikas, kai nuo jūsų pozicijos, stiprumo priklauso artimų žmonių saugumas. Ne tik fizine, bet ir dvasine prasme. Esate ta uola, kuri užstoja visus vėjus ir sulaiko vandenyno bangas. Bet jums nuo to ne lengviau.

Vandenis (01 20–02 18)

Aptarinėti svetimus reikalus, svarstyti svetimas problemas ir net bandyti visa tai spręsti – štai kas verta jūsų. Smagu, kad galėsite padėti. Bet gali taip atsitikti, jog vien pagalbos bus mažai, reikės pasiaukojimo, laiko ir išlaidų. Net ir tam būsite pasiruošę. Tačiau tarp labdaringų projektų, gerų norų nepamirškite savo gyvenimo ir asmeninių įsipareigojimų.

žuvys (02 19–03 20)

Nesvarbu, kaip klostėsi rudens pradžia, dabar viskas einasi puikiai. Visi pasitraukia ir palieka erdvę, iniciatyvą jums. Iš pradžių sudėtinga suvokti šią laisvę. Tačiau greitai suprantate, kas ir kur, ir galite pradėti naują etapą. Jis nėra sunkus, tačiau kupinas naujovių ir nenuspėjamų niuansų. Jums dabar nesiseka vadovauti, nemokate dirbti kolektyve, bet tai netrukdo siekti asmeninių laimėjimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.