Skirmos Liepienės horoskopas savaitei: vieni ėsis, kiti mylėsis

Nelįskite į svetimą kailį – gali pasirodyti labai ankštas, pataria astrologė Skorpionams. Šauliai raginami vadovautis širdimi, ne protu. O Dvyniams reikėtų saugotis konfliktų. Ką rugsėjo 20-26 dienomis žvaigždės žada jums?

Nesivelkite į barnius - kiekvienas barnis apauga neigiama energija, sakoma Dvyniams.<br>123rf nuotr.
Nesivelkite į barnius - kiekvienas barnis apauga neigiama energija, sakoma Dvyniams.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Sep 20, 2014, 3:13 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:36 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Tėvai. Jei nežinote, ko norite, ką galite ir kas nutiks, paklauskite motinos. Ji žino viską ir visada. Dabar ryšys su namais itin svarbus. Tėvai savo vaikams visada linki tik gerų dalykų, nesvarbu, kaip jie elgiasi. Ir jums reikia su tuo susitaikyti. Jei savaitgalį praleisite su senoliais, visa savaitė bus palanki. Ir daugybė problemų išsispręs savaime, nes turėsite žinių ir nuorodų, ką ir kaip daryti. Tų, kas nuspręs išlikti savarankiški, lauks vienas kitas siurprizas.

JAUTIS (04 21–05 21)

Dienotvarkė. Gyvenimas – ne vienas vakaras. Todėl gyventi taip, kaip norisi, negalite. Gyvenimas diktuoja taisykles, kurios šiuo metu kertasi su jūsų supratimu ir norais. Ir tai nemalonu. Juo labiau kad aplinkybės taip sukrinta, kad jūsų nuomonės nepaisoma, su jumis nesitariama. Todėl jau savaitgalį susidėliokite darbo planus, laisvas dienas, suplanuokite vakarus. Kuo griežtesnė dienotvarkė, tuo mažiau vietos svetimiems norams.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pozicija. Svetimuose namuose su savo taisyklėmis laimėsite nedaug. Kol galite, diktuojate sąlygas, kai negalite – paklūstate. Būkite atsargesni kilus šeiminių konfliktų – jie užsitęsia, įtraukiami giminės ir pažįstami. Paprastas barnis apauga papildoma neigiama energija. Vaikai gali pridaryti bėdų. Tvirtos pozicijos reikės ir darbe. Neleiskite, kad kiti kalbėtų už jus, kad prisiimtų jūsų nuopelnus.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Namai. Tenka griebtis atsakomybės, priimti sprendimus ir tvarkyti reikalus. Visus konfliktus taip pat privalote spręsti jūs. Ir visai nesvarbu, ar norėsite, vis tiek teks tai daryti. Todėl neatidėliokite problemų sprendimo. Pats metas griebti jautį už ragų. Kitu atveju viskas susipainios ir taps sunkiau sprendžiama. Penktadienis – pramogų diena.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Taktika. Laukinius žvėris prijaukinti geriausiai sekasi maitinant iš rankų. Gali būti, kad dabar tas žvėris esate ne jūs, ne jus reikia jaukinti. Greta yra tokių, kurie baikštūs, bet labai pikti. Visus konfliktus, nesutarimus užglostysite dovanėlėmis. Patartina – mažomis. Šią savaitę trūks pinigų. Gali būti, kad rūpinsitės ne tik tuo, kaip užsidirbti, bet ir kaip mažiau išleisti. Namuose tai sukels didelę audrą.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Emocijos. Viskas vyksta laiku ir vietoje, tačiau dirbti reikia prisiversti. Ir tai nebus labai sudėtinga, nes Saulė Mergelėje primena, kad pagrindinis žodis dabar yra „darbas“. O Venera, nors ir nežada aistringos meilės, leidžia uždirbti smulkių pinigų. Nepainiokite „uždirbti“ su „gauti, laimėti“. Darbingą savaitę vainikuos naujos sutartys, bet jas būtina patvirtinti parašais. Žodinis sutarimas mažai ką reiškia.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kelionė. Norisi konkretumo, ryškių gairių, norisi žinoti, kas bus. Greičiausiai jūs žinote, kaip pasiekti savo tikslą, tik delsiate, atidėliojate kelionės pradžią. Eikite! Pasinaudokite visatos sukaupta energija, atlikite lemtingą šuolį pirmyn. Puikus laikas pasukti gyvenimą geresne linkme, tačiau tai galite padaryti tik patys. Visi kiti – tik pakelės peizažas. Nepamirškite, kad kelią renkatės savarankiškai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Egoistiškai. Pasistenkite atskirti, kas svarbu jums, o kas kitiems. Nelįskite į svetimą kailį – gali pasirodyti labai ankštas. Gyvenkite savo gyvenimą ir pildykite savo norus. Gal ne visada tai bus lengva, retsykiais grauš sąžinė, bet viskas vyks taip, kaip palanku jums. Rimti susitarimai, svarstymai ir derybos gali būti be rezultatų. Todėl, jei matote, kad kas nors užsitęsė per ilgai, tiesiog atmeskite.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Širdimi. Ne visą laiką galima šokinėti kaip žaliam žiogui – čia strykt, ten strykt. Niekur neužsibūnant, nieko konkrečiai nenuveikiant. Turi būti kryptis, reikia jos laikytis. Tik tada pasieksite laukymę, kurioje jausitės patogiausiai, geriausiai. Mylėti, tikėti, laukti – ne vien senovės riterių šūkis. Tai šios savaitės nuoroda. Jausmai, nuojauta yra labai svarbu. Loginis mąstymas, rimti sprendimai jau buvo, dabar gyvenkite širdimi.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Drąsa. Visus sunkumus susikuriate patys. Matote savo galimybes, bet jų atsisakote aukodamiesi dėl kitų. Dėl namiškių, partnerio, vaikų. Tiesa ta, kad bijote, nenorite papildomos įtampos ir iššūkių. Tiesiog nedrąsu pasitraukti iš komforto zonos, kurią susikūrėte. Kad ir kaip būtų, nepamirškite, kad progos pasitaiko, tačiau nesikartoja. Sėkmė nusisuka nuo tų, kurie nepriima jos dovanų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Svaja. Pokalbiai panašūs į svajones, pagyras, o ne į dalykiškus debatus. Tai praskaidrina darbo dienas, leidžia pasimėgauti neįpareigojamu bendravimu. Žinių paieškos vienus nuveda prie naujo susidomėjimo objekto, o kitus pastūmėja keliauti. Laikas, kai kiekvienas horizonte išvysta savo purpurinę burę. Tik nesistenkite sužinoti smulkmenų. Juk kažkas tiek stengėsi, kad jus nustebintų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Garbingai. Sunku kolektyve, kur viena žvaigždė ryškesnė už kitą. Sunku ne tik žvaigždėms, bet ir esantiems greta. Todėl pasistenkite, kad intrigos, plepalai ir apkalbos netaptų pagrindine visos savaitės tema. Kovojant dėl dėmesio ir geresnės padėties neturėtų nukentėti draugai ar kolegos. Būkite garbingi bet kurioje kovoje – net ir nematomoje, slaptoje. Savaitgalis bus ramesnis, jei praleisite jį namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.