Astrologės S.Liepienės prognozės rugsėjo 23–29 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-23 10:16, atnaujinta 2018-01-30 01:15

Atrodo, kad laimė nuskrido kartu su rudeniniu voratinkliu. Jei nuskrido, nesivykite – labai plona, efemeriška ji buvo. Geriau atkreipti dėmesį į tai, kas stabilu, patikima, apčiuopiama. Noras surasti senus draugus, bičiulius yra didelis. Bet nepamirškite, kad viskas, kas buvo, jau praėjo ir vėl taip pat nebebus. Bet tai gali rimtai apkartinti dabartinį gyvenimą. Todėl pagalvokite ir nuspręskite, kas geriau.

Jautis (04 20–05 20)

Apie namus sukasi viskas: ir rūpesčiai, ir džiaugsmai. Tai, ką galite padaryti vieni, nedžiugina, bet tai, ką darote drauge, – jau yra kūryba. Todėl tegul visas šeimos gyvenimas šią savaitę būna kūrybingas. Nesižvalgykite atgal, neatsakinėkite į buvusių meilių laiškus, nerašykite ilgesingų žinučių. Viskas, kas priekyje, – saulėta ir gražu, o tai, kas praėjo, – jau nurinktas derlius.

Dvyniai (05 21–06 20)

Dabar svarbiausia – neprisipažinti dėl to, ko niekas nežino. Savo paslaptis išsaugokite, užrakinkite ir išmeskite. Laikas padeda viską užmiršti. Ir jokių silpnumo akimirkų, jokio gailėjimosi ir prisipažinimų. Tiesa, yra tik tai, ką žino kiti. Namie santykiai įtempti, tačiau dar negriūvantys. Daugiau savarankiškumo, laisvės ir pasijusite tuo, kuris keičia gyvenimą, o ne tuo, kuris prisitaiko.

Vėžys (06 21–07 22)

Nebūtina ieškoti vaikino su prabangiu automobiliu, kad rastum savo žmogų. Šios savaitės tema – santykiai, sugebėjimas bendrauti, kompromisai ir meilė. Kartais kartelė iškeliama labai aukštai ir niekas nebegali atitikti jūsų reikalavimų. Bus tokių dienų, kai norėsis viską mesti ir ieškoti kito žmogaus ar tiesiog likti vieniems. Tačiau tai tik silpnumo akimirkos – jos išblės ir džiaugsitės, kad nepaskubėjote.

Liūtas (07 23–08 22)

Idealaus darbo, idealaus buto ir, žinoma, idealios antrosios pusės niekada nebūna. Visi turi trūkumų. Jūs irgi. Todėl nereikalaukite to, ko patys negalite. Pasistenkite pamatyti gražiąją pusę, neieškokite slepiamų ydų, nuodėmių. Būkite tolerantiški. Ir rezultatas apstulbins: visi taps šiek tiek patrauklesni, meilesni ir galbūt būsite įrašyti į sąrašą tų, kurie nusipelno dovanų.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei norite būti laimingi, jums reikia prisitaikyti prie esamų aplinkybių. Ir nesvarbu, ar tai sniegas, ar karštis, ar iš esmės pasikeitęs gyvenimas. Niekas nesako, kad apsispręsti reikia dabar, tiesiog plaukite pasroviui, sugerkite viską, ką galite, iš aplinkos: įspūdžius, patirtį, naujoves. Kaupkite. Užrašykite ne vien tai, ką matote, bet ir tai, ką galvojate. Šią savaitę jūs galite rasti tai, kas pravers ateityje.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Noras ne tik judėti į priekį, važiuoti, keliauti, bet ir kraustytis. Ieškoti naujų namų. Jei negalite to padaryti, bent pabandykite perrinkti seniai užstumtas dėžes, maišus su lobiais, spinteles, sandėliukus. Tai ir bus savotiška kelionė laiku. Kai persikraustote, vyksta du dalykai: pirmiausia išmetate tai, kas nereikalinga, nors ir kaupta metų metais. Antra: atrandate tai, kas buvo pamesta. Ir tuomet galima pasilikti tik tai, kas svarbu, tik tai, ką iš tiesų mylite, ir viską pradėti iš naujo.

Skorpionas (10 23–11 21)

Šios savaitės pasiūlymai, susitarimai nėra labai patikimi ar ilgalaikiai. Yra tikimybė, kad jie gali dar keistis – jokie skaičiavimai, svarstymai įtakos neturės. Tad nesikankinkite dėl to, ko negalite paveikti. Kokio dydžio moliūgas užaugs, tokią karietą turėsite. Fėja Krikštamotė vargu ar šią savaitę jums padės, bet stebėti stebės ir paskutiniu momentu galite sulaukti jos patarimo.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei jūsų konkurentai geros formos, pasitempkite. Dabar būtina reikalauti daugiau iš savęs nei iš kitų. Laikas, kai bandoma ir stengiamasi palypėti laiptais savo jėgomis, net jei ir yra kliūčių. Kliūtis teks įveikti – apeiti nebus galimybės. Nėra lengva, paprasta. Tačiau įdomu, ir tai labai vertinga patirtis ateičiai. Jei namie nesulaukiate palaikymo, būkite atviri ir papasakokite, kuo gyvenate, dėl ko išgyvenate ir kas trukdo jaustis laimingiems.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sėkmė nebūna atsitiktinė. Visada turi būti palankios sąlygos, įdirbis ir tinkamas laikas. Yra tikimybė, kad visos šios trys sąlygos sukris. Tada galėsite pasiimti savo gyvenimo prizą. Gal jis ne iš pačių didžiųjų, bet svarbus, džiuginantis ir suteikiantis optimizmo ateičiai. Savaitės pradžia nėra labai linksma, tačiau trečiadienį viską užlies naujos spalvos, lyg saulės blyksnis pro vitražo stiklą.

Vandenis (01 20–02 18)

Kelionės, pažinimas, sukrauti lagaminai ir knygos, viskas, kas atveria tolius. Viskas dabar priklauso jums. Ir tai įkvepia. Tikrąja to žodžio prasme. Nesustokite, nesvarstykite, pasinaudokite vėjo išpūstomis burėmis – tegul jus neš pirmyn. Jei jaučiatės pavargę, tingūs ir jums reikia ramaus užutėkio, ilsėkitės, bet vėliau neverkite, kad naujos žemės užkariautos be jūsų, kad be jūsų kažkas matė žalsvąjį saulės blyksnį.

žuvys (02 19–03 20)

Kiekvienas turi galių. Kai kas stebuklingų, kai kas paprastų, bet visi sugeba kurti, jas panaudoti. Kokiems tikslams šie talentai pasitelkiami, labai priklauso nuo sąmoningumo, supratimo, pagaliau moralės. Šią savaitę prireiks ne tik sugebėjimo prisitaikyti prie esamų situacijų, bet ir surasti originalų sprendimą kilus visai neoriginaliai ar net nuobodžiai problemai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.