Palmira pataria linksmybėms rinktis šeštadienį, ne sekmadienį

Susitikimams, šventėms, dovanoms teikti šeštadienis palankesnis. Tai puikus laikas bendrauti, ieškoti reikalingų žmonių ar informacijos – susitikinėkite, užmegzkite reikalingas pažintis. Neblogas laikas ir nedidelėms kelionėms. Tiesa, ne laikas avantiūroms ir azartiniams žaidimas.

Linksmybėms verčiau rinktis šeštadienį.<br>123rf nuotr.
Linksmybėms verčiau rinktis šeštadienį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:15 AM

Sekmadienį mažiau planuokite, gyvenkite pagal įkvėpimą. Tai smagus metas šeimos poilsiui – daugiau laiko skirkite vaikams. Tiesa, sekmadienį gali kilti ir neplanuotų rūpesčių bendraujant su svetimais žmonėmis, užmezgant naujas pažintis. Patartina vengti minios, spūsties. Būkite atidesni turguje, viešajame transporte. Labiau tikėtinos vagystės (ypač telefonų, piniginių ir transporto priemonių), apgaulės, apkalbos. Nepatartina tądien planuoti svarbių susitikimų, rizikingų kelionių.

Pirmadienis – intensyvios veiklos metas, kai energijos, įkvėpimo pakanka net patiems sunkiausiems, nemaloniausiems darbams nudirbti. Tik bus svarbu savo užduotis atlikti itin kokybiškai – šios dienos klaidos ilgam trukdys.

Naktį ir šeštadienio į sekmadienį Merkurijus pereis į Skorpiono ženklą ir juo judės iki spalio 10 d. Kai Merkurijus Skorpiono ženkle, mąstymas, vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slapta ironijos, sarkazmo. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namie. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais. Kita vertus, šis laikas verčia daugiau pamąstyti apie amžinąsias vertybes, mirtį ir jau išėjusius artimuosius, pomirtinį gyvenimą. Tuo metu stiprėja nuojautos, ryškėja ekstrasensiniai gebėjimai.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates matyti, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti. Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi; jei užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė; ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką ar išvysti žaidžiančius vaikus – būsimas turtas; jei nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Iš šeštadienio į sekmadienį reikšmingi tik tie sapnai, kuriuose matėte giminaičius, draugus. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo užpultų – nemalonumai; katė apdraskytų – katastrofa; jei plaukai labai veltųsi, rasti lėlę be galvos ar nutrauktą lėlės galvą – nužiūrėjimo, kitokios neigiamos aplinkinių įtakos požymis.

Geras ženklas: netyčia sulyti, sušlapti – laimė, sėkmė; rasti monetą, ypač herbu į viršų, – sėkmingas problemos sprendimas; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata; jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę; jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeiminių santykių pagerėjimas, šeimos pagausėjimas. Blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės; veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas; ugnį – jėgų netektis, kančia; žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – visą mėnesį nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių ryšių su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus; druską išberti – konfliktai, chaosas; indus sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime; jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą; pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis; jei purvu kas nors aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus, o moterims – derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė; rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos; jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus piniginiams, turto, socialiniams reikalams tvarkyti; palanki žalia spalva.

Avinas (03 21–04 21). Kiek nemalonios dienos: pasistenkite likti taikūs ir tolerantiški, kitaip problemų pakaks, ypač sekmadienį. Tai kiek prieštaringos dienos, kai norisi mylėti ir būti mylimam, bet netikėtai viskas išeina atvirkščiai. Sekmadienį bus sunkiau bendrauti su artimaisiais – mokėkite juos suprasti ir nereikalaukite, kad jus suprastų. Šiomis dienomis galimos traumos, avarijos. Pirmadienis palankus kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienis smagesnis, o sekmadienį galite labiau įsitempti, imti nervintis dėl kiekvienos smulkmenos. Būsite linkę savo problemas įžvelgti kitame ir galite be reikalo nusivilti sutuoktiniu, žmogumi, kurį seniai mylite. Gal yra ir jūsų kaltės? Bent jau aptarinėti šio klausimo nereikėtų – lengvai susikivirčysite. Labiau pasaugokite sveikatą sekmadienį – išaugs traumų tikimybė, galimi rūpesčiai dėl virškinimo. Pirmadienis neblogas mokesčių, skolų reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienis puikus – imkitės susikaupusių darbų namuose. Kiek neramus sekmadienis – labiau pasaugokite sveikatą (galimos traumos), būkite atidesni maisto kokybei. Saugokite rankas, nerizikuokite vairuodami, niekur neskubėkite. Pirmadienis tinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Visai smagios dienos, palankios pramogauti, romantiškiems pasimatymams. Tiesa, sekmadienį gali kilti nenumatytų rūpesčių dėl vaikų, mylimo žmogaus ar dėl lengvabūdiško požiūrio į meilę. Pasistenkite tądien likti santūresni bendraudami, ypač su vyresnio amžiaus asmenimis, labiau pasaugokite sveikatą. Pirmadienis tinkamas sveikatai pasitikrinti.

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalį išvengsite nereikalingų rūpesčių, jei skirsite jį artimiesiems, ypač vaikams. Kelionėms, viešnagėms ir naujoms pažintims užmegzti nelabai tinkamos dienos. Sekmadienį mokėkite nereaguoti į vaikų provokacijas – nebūkite kategoriški ką nors teigdama ar neigdami jų pažiūras, įsitikinimus (priešingu atveju galite priversti paauglį bėgti iš namų). Galimi konfliktai ir su mylimu žmogumi, vyresnio amžiaus asmenimis dėl nesusišnekėjimo, neesminių nuomonių skirtumų – iš tiesų bus daugiau bendrų taškų, nei jums atrodys. Pirmadienis – daug kam sėkmingas metas.

Mergelė (08 23–09 23). Bendraudami būkite išrankesni – vargins žmonės, negalintys jūsų suprasti, įvertinti, pasidalinti jūsų vargais, rūpesčiais. Venkite nereikalingų kelionių ir darbų, negalinčių suteikti pasitenkinimo ar prieštaraujančių jūsų įsitikinimams. Būkite pakantesni tėvų nuomonei sekmadienį, mėginkite pasikalbėti draugiškai. Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gimtadieniui švęsti palankesnis šeštadienis, o sekmadienį gali tekti labiau pasirūpinti artimaisiais, įvykdyti pažadus, duotus šeimai, mylimam žmogui. Pasistenkite susitaikyti su keliamomis sąlygomis meilėje bei reikaluose, ypač sekmadienį. Pirmadienis tinkamas bet kokiems reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesistenkite ko nors įrodinėti šeštadienį, o sekmadienį būkite atidesni ir kilnesni mylimam žmogui, artimiesiems, mokėkite nepastebėti jų klaidų, trūkumų, leiskite ir jiems turėti savo nuomonę. Būkite atsargūs su karštais skysčiais, aštriais įrankiais. Pirmadienis palankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 22). Patartina atsiriboti nuo aplinkinių – geriausia pailsėti vienumoje, gamtoje. Sekmadienį nereikėtų planuoti rizikingų kelionių, patartina labiau pasaugoti savo turtą bei gerus santykius šeimoje. Pirmadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22– 01 21). Šeštadienis puikus bičiuliškiems susitikimams, o sekmadienis kiek sudėtingas. Gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata. Bus didesnė nelaimių, nesėkmių tikimybė. Galbūt tai proga patikrinti draugus ir savo įsitikinimų tvirtumą? Sekmadienį reikėtų skirti ramiam poilsiui – ne laikas kelionėms, vizitams, juolab pas tuos žmones, su kuriais nenorite susipykti. Pirmadienis nepalankus svarbiems, sunkiems darbams.

Vandenis (01 21–02 20). Iš esmės palankios dienos, ypač jei išvyksite kur toliau nuo namų susitikti su draugais, bendraminčiais ir pan. Jei liksite su savais, nebūkite labai jiems reiklūs – tai kenks jūsų nuotaikai ir sveikatai. Sekmadienis sudėtingesnis – pasirūpinkite savo ramybe, sveikata, turtu. Galimi rūpesčiai dėl tėvų ir problemos dėl kažkada mylėto, bet nuvilto asmens. Pirmadienis sėkmingas įvairiems reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalis nuteiks optimistiškai – palanku keliauti, bendrauti, tiesa, venkite maksimalistinių pozicijų – tai apsunkins bendravimą, ypač su artimaisiais. Būkite atidesni vaikų, taip pat savo tėvų poreikiams, pagarbesni jų nuomonei, stenkitės padėti, o ne atstumti. Pirmadienis geras svarbiems dalykiniams susitikimams rengti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.