Astrologės S.Liepienės prognozės rugsėjo 30–spalio 6 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Gimę po Mergelės ženklu bus patenkinti savimi, valdantys situaciją ir tvirtai žengiantys į priekį.
Gimę po Mergelės ženklu bus patenkinti savimi, valdantys situaciją ir tvirtai žengiantys į priekį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 10:16 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:52 AM

Kupini energijos, sumanymų ir tvirtomis nuostatomis pradedate žygius. Labai tikėtina, kad tai, ką mato, girdi kiti, tėra išorinis žiežirbų šokis, viduje liepsnote liepsnoja viskas, kas nauja, įdomu. Ir tai reikia realizuoti. Labai tikėti, kad surasite tuos, kurie eis paskui jus kaip paskui šviečiantį ir kviečiantį deglą. Tik gali būti, kad iki savaitės pabaigos liks mažoka pakeleivių, o ir ugnis ims slopti.

Jautis (04 20–05 20)

Jus užvaldo mintys apie namus, jų pertvarkymą, paskolas ir laimėjimus. Labai daug ką dėliojate ant svarstyklių, bandydami įvertinti, sumažinti riziką ir priartinti sėkmės momentą. Gerus patarimus dalys tėvai, seneliai. Iš jų galite sulaukti ne tik moralinės, bet ir finansinės paramos. Santykiai darbe šyla, jūs gaunate dovanų, jus apipila pagyromis, tačiau kartu auginate pavyduolių gretas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Didelėje kompanijoje, draugijoje, tarp bendraminčių praleidžiama daug laiko, todėl namai nutolsta, pasidaro mielesni, reikalingesni. Kartu juose reikalaujama įdėti daugiau pastangų kuriant gerovę, buitį. Nesipriešindami atlikite jums pavestas užduotis, prisidėkite ne tik prie namų ruošos, bet ir prie ateities planavimo. Pasitikėkite antrąja puse – argumentai bus svarūs, o patarimai išmintingi.

Vėžys (06 21–07 22)

Svarbu ne tik tai, kaip jūs planuojate savo finansus (gali būti, kad net ne planuojate, o naudojatės savotišku laimės šuliniu), bet ir tai, kaip su kitais dalijatės likimo dovanomis. Juk tai, ką turite jūs, turi teikti džiaugsmo ir kitiems. Tai laikas, kai savo laimėjimais reikia dalytis su šeima, draugais. Tuomet jums pavyks išsaugoti šį sėkmės šulinį ilgesniam laikui. Iškilus problemų jas reikia spręsti, bet nereikia jų ieškoti.

Liūtas (07 23–08 22)

Laisvė – tai ne vien galimybė lėkti puikia mašina jūros link ar turėti gerus batelius rytiniam krosui. Laisvė – tai jausmas, kai galite elgtis taip, kaip jums patinka, ir tai neprieštarauja visuomenės normoms, kai žmonės šalia nesirauko ir nenutyli. Viskas, kas padeda eiti per gyvenimą iškelta galva, prisideda prie jūsų vidinės laisvės. Tačiau būkite atsargūs su savo norais. Jie išsipildo, tad teisingai juos formuluokite.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų sumanymai, norai, troškimai įgauna realų pagrindą. Jie jau matomi ne tik svajonėse, bet ir realybėje. Viskas pajuda jums reikalinga linkme. Aišku, iškyla nesklandumų, menkų nesusipratimų, tačiau tai tik prieskoniai, pabarstukai, kad gyvenimas būtų įdomesnis, o kelias tikslo link vaizdingesnis. Nesutarimai namuose, neaiški padėtis darbe neapkartina jūsų optimizmo – tai tik maži aitriųjų paprikų trupinėliai.

Skorpionas (10 23–11 21)

Vis dar ieškoma griežto atsakymo į jūsų pareiškimus, tvirtų sankcijų. Ir negalite į tai nereaguoti, nes klaidos, už kurias esate baudžiami, realios ir tikrai jūsų. Pripažinti yra sudėtinga. Todėl iškyla nenumatytų ginčų, konfliktų ne tik darbe, bet ir artimiausioje aplinkoje, kur bandote įsitvirtinti ar apginti savo pozicijas. Pažiūrėkite į tai lanksčiau, priimkite kritiką ir taisykite klaidas.

Šaulys (11 22–12 21)

Bet kokią eilinę ašaringą istoriją galima paversti bestseleriu. Ir jums pavyksta iš musės išpūsti dramblį. Juo labiau kad keletas realių dramblių – problemų – jau iš tiesų yra. Jūsų pastangos sutvarkyti šį žvėryną, įveikti strapaliojančias beždžiones beveik bevaisės. Jums reikia pagalbos, gero dresuotojo, turinčio teisininko diplomą. Gali būti, kad tada viskas taps šiek tiek lengviau.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Namuose kaip po žemės drebėjimo: kas tvarkos nesilaiko, kas kraustosi iš kambario į kambarį, o kai kam atrodo, kad pyktį ant partnerio išlieti – pats geriausias būdas pailsėti. Visame šiame chaose egzistuoja ir netikėtumo stebuklas, kai gyvenimas pateikia staigmenų. Tos staigmenos kaip kinrožės žiedai: vieną dieną pražysta vienas, kitą kitas, o pirmasis jau žavesį praradęs. Staigmenų daug, o džiugesio jokio.

Vandenis (01 20–02 18)

Kartais vakarykščiai prisiminimai būna daug baisesni nei artėjantys egzaminai ar pasiaiškinimai valdžiai. Viskas priklauso nuo to, kiek galite sau leisti. Kartais reikia gerą vėtrą sukelti aplinkui, kai kam į atlapus kibti, bet tik taip, kad paskui laikraščiai nerašytų, antraštėse nemirgėtumėte. O savaitė tokia, kad nutrūkti ar atitrūkti nuo įprastinio gyvenimo tiesiog būtina. Pasilinksminkite.

žuvys (02 19–03 20)

Patys kraupstate nuo savo išradingumo: ten paimsite, ten sukeisite, o trečioje vietoje viską sumaišysite ir savaip sudėliosite. Na, nebus taip. Viskas klostysis taip, kaip ir turi klostytis, iš eilės, sava tvarka ir jums nereikia nieko makaluoti. Kas myli, tas mylės, kam patinkate, tas jus pastebės. Nieko neatrasite, nieko neišrasite, nesivarginkite ir būkite sąžiningi. Nesvarbu, ar jus kas nors stebi, ar patys sau šeimininkai esate.

Mergelė (08 23–09 22)

Patenkinti savimi, valdantys situaciją ir tvirtai žengiantys į priekį. Tokius jus mato kiti, tokie jaučiatės ir jūs. Be didelių konfliktų, aštrių situacijų, turintys tikslą ir einantys jo link. Vienintelis minusas – amžinai tobulinami planai, keičiamos patogesnėmis sąskaitos, apskaitos lentelės. Tai todėl, kad viskas būtų kontroliuojama. Žiūrėkite ramiau – viskas pavyks ir be papildomos kontrolės, viskas ir taip pagal planą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.