Astrologės S.Liepienės prognozės spalio 7–13 dienomis

Avinas (03 21–04 19) Kiekvienoje dienoje telpa tiek, kiek jūs į ją įdedate. Todėl nenuostabu, kad dabar turite ilgas, kupinas naujovių ir pažinimo dienas. Juk laiko veltui neleidžiate: imatės naujos veiklos, darbų ir sumanymų.

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 2:28 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:49 AM

Laikas lekia labai greitai, darbų daugėja – nespėjate net pasidžiaugti laimėjimais, nes nėra laiko sustoti. Tačiau anksčiau ar vėliau sustoti teks – bent tam, kad atsikvėptumėte.

Jautis (04 20–05 20) Puiku, kad Lietuvoje keturi metų laikai. Kol dar galite akis paganyti po lapų margumynus, kol dar gruodas nekausto žemės, džiaukitės kiekviena saulėta akimirka ir gamtoje, ir dirbdami, ir tvarkydami kasdienius reikalus.

Neleiskite, kad pilkasis periodas prasidėtų pirma laiko. Tie, kuriems bus jau visai liūdna, galvos apie keliones, šildymą, malkas ir kitus pokyčius buityje.

Dvyniai (05 21–06 20) Gyvenimas – ne vien troškinta triušiena su rozmarinais. Gyvenimas dabar gali būti be pagardų, nesubtilus, o savaitgalį net ir prėskas – visai be linksmybių. Tiesiog tai ir yra gyvenimas, rutina.

Ir tik nuo jūsų priklausys, kada kas pasikeis, kada prasidės gardesnis, malonesnis, labiau intriguojantis periodas. Gali būti, kad su šiuo patiekalu būsite palikti vieni – niekas nenorės terliotis ar ką nors keisti.

Vėžys (06 21–07 22) Visada galima rasti priežastį ir darbus, reikalus ar svarbius pokalbius perkelti kitam laikui, kuris galbūt... niekada neateis. Netampykite varlės už kojos – padarykite, paskambinkite, pakalbėkite ir pamirškite.

Ši savaitė – nebaigtų darbų. Pasistenkite, kad ji nesitęstų amžinai. Padarę tai, kas būtina, tapsite laisvesni, mažiau priklausomi ir ramiau miegosite.

Liūtas (07 23–08 22) Viskas teka tyliai, ramiai, todėl gali atrodyti, kad nevyksta nieko. Bet netyčia kažkas nukrinta, nurieda ir atsiranda domino efektas: judėjimas persiduoda iš vienos srities į kitą. Ir sustabdyti to neįmanoma.

Savaitės pradžioje viskas vyksta tyliai, o pabaigoje – triukšmingai. Pasistenkite, kad tai, kas pajudins pradžią, būtų jūsų sąmoningas sprendimas.

Mergelė (08 23–09 22) Kartais gyvenate nekreipdami dėmesio į aplinkinių kalbas, giminių replikas ar pamokymus. Juk tikite, žinote – jūsų pasirinktas kelias yra teisingas. Ir kol nepasieksite savo tikslo ar numatyto kelio ruožo, viskas taip ir liks, kaip nusprendėte.

Todėl neverta kvaršinti galvos dėl dar vieno lipnaus voratinklio, tiesiog nubraukite jį, nekreipkite dėmesio.

Svarstyklės (09 23–10 22) Išvedžiojimų piramidės gali sudužti nuo vieno vienintelio argumento. Todėl rinkitės tiesesnį kelią, sakykite tiesą, jei reikia, meluokite, bet nepalikite nė mažiausio plyšelio abejonėms, nes nuo jų prasidės griūtis.

Tai, ko negalėsite padaryti savaitės pradžioje, vargu ar padarysite savaitgalį. Žiūrėkite į viską realiai, neapsikraukite tuo, ko negalite panešti.

Skorpionas (10 23–11 21) Atidarote savo svajonių narvelį, o ten visi paukštukai – troškimai – kojytėmis į viršų guli. Ir jau tampa aišku, kad ne tuo, kuo reikia, lesinote, ne tuo girdėte. Kitaip tariant, ne tais metodais savo tikslų siekėte.

Dabar lieka tik narvelį išvalyti, išdezinfekuoti ir vėl iš naujo paukštukus apgyvendinti. Taigi, ši savaitė bus nusivylimų ir naujų vilčių metas. Jūs turite nuostabų laiką, kai vėl pradedate ilgą kelią savo svajonių link.

Šaulys (11 22–12 21) Visi procesai visatoje valdomi nematomų jėgų. Tiesiog reikia pastebėti ženklus, sekti juos, vadovautis jų nuorodomis. Bent jau tada, kai tie ženklai ryškūs ir aiškūs. Pamatėte žiogą – geras ženklas, gavote skėtį dovanų – irgi geras ženklas, juk lietus rudenį – dažnas svečias.

Matykite aplink viską, kas gera, viską, kas gali būti naudinga jūsų ir artimųjų gerovei. Ir apeikite tuos, kas gąsdina ateitimi. Ateitis visada yra gėris.

Ožiaragis (12 22–01 19) Norėdami pasiekti nepažįstamą krantą turite nebijoti, būti drąsūs. Juk ieškodami ko nors naujo turite atsisakyti to, kas gerai žinoma, patikima ir saugu. Ir tik tada galėsite leistis naujo tikslo link.

Šios savaitės užduotis – žengti bent vieną žingsnį naujovių, to, ko dar nežinote, nemokate, link. Gali būti, kad turėsite eiti vieni, nebus kam lydėti ir skepetaite mojuoti. Bet tai padaryti gali tik patys drąsiausi.

Vandenis (01 20–02 18) Pasaulyje yra dalykų, kurių nematote net plačiai atsimerkę. Bandykite suvokti visumą, nesigilinkite į smulkmenas, pajuskite, supraskite gyvenimo vientisumą. Neapsikraukite svetimomis nuodėmėmis ir nuotykiais. Neklausykite pataikūnų, darykite tik tai, kas leidžia sklęsti virš kasdienybės ir pilkos buities.

Ir jei turėsite nusileisti ant žemės, padirbėti, vis tiek žinosite, kad yra galimybė pakilti.

žuvys (02 19–03 20) Ateina periodas, kai gyvenimas tampa panašus į klajones. Ir nelabai svarbu, ar klajojate po dykumas, ar po žydinčias pievas, ar vaikštinėjate akmenimis grįstomis gatvėmis. Stabilumo siekiant tikslų nėra.

Tik žmogus, esantis greta, gali tapti jūsų vedliu, mokytoju ar tikruoju guru. Tik turėdami kuo pasitikėti ir kuo sekti jūs rasite vidinę ramybę ir galėsite vėl susigrąžinti pasitikėjimą savimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Ukrainos nepasiekia žadėtoji pagalba?