Palmira įspėja: „Mėnulio užtemimas žada įtemptą dieną“

Nelengvas metas prieš Mėnulio užtemimą Avino ženkle, kuris bus rytoj (maksimali fazė – 13 val. 56 min.). Energijos šiandien nestigs ir bus galima nemažai nuveikti, jei savo jėgas koncentruosite sunkiems, užvilkintiems, nemaloniems darbams atlikti. Tiesa, nieko naujo nesiimkite, venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose dalykuose, – po kurio laiko viskas gali iš esmės pasikeisti, ir dabartiniai sprendimai gali tapti nereikalingi ar neįgyvendinami, o gal ir virsti našta, kliuviniu.

Itin sunkus bei įtemptas vakaras, nepalankus pramogauti, švęsti, santykiams aiškintis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Itin sunkus bei įtemptas vakaras, nepalankus pramogauti, švęsti, santykiams aiškintis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 8:26 AM

Problemiški gali tapti ir santykiai su partneriais – diena įtempta, konfliktiška. Tai žinodami stenkitės būti kantresni, tolerantiškesni. Ir nesistenkite remtis į kito petį: atsakingų sprendimų priėmimo niekam neužkraukite. (Tiesą sakant, šiuo metu jiems ne laikas.) Beje, šiuo metu gali išryškėti nepatikimi sąjungininkai, atsiskleisti silpnosios santuokos vietos.

Svarbiems reikalams tvarkyti ne pats geriausias metas – galima painiava su dokumentais, bendrais pinigais, tikėtini juridiniai keblumai. Nepalankus laikas partneriškiems susitikimams, susitarimams, keistis informacija, viešiems renginiams, taip pat įvairiems pristatymams bei prisistatymui potencialiems partneriams, darbdaviui. Nepalanku pirkti vertingus daiktus, investuoti pinigus.

Itin sunkus bei įtemptas vakaras, nepalankus pramogauti, švęsti, santykiams aiškintis. Išaugs traumų, konfliktų, avarijų tikimybė.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbesni moterims, pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas.

Blogas ženklas: ryte pieną išlieti, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti iki kraujo, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana; jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis problemiškas – netinkamas dalykiniams, piniginiams, turto reikalams tvarkyti; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 21). Klaidinantis metas – galite neteisingai suprasti išgirstą informaciją ar aplinkiniai gali neteisingai įvertinti jūsų žodžius. Itin nepalanku aiškintis santykius su antrąja puse – nereikia niekuo kaltinti, juolab teisti.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti kolegų spaudimui darbe – vėliau dėl to gailėsitės. Beje, būkite atidesni draugų įspėjimams, kritikai – gal jie mato tas jūsų klaidas, kurių nepastebite?

Dvyniai (05 21–06 22). Būkite atsargūs vairuodami, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias tolesnei karjerai. Santuokai gali pakenkti paskalos apie romantiškus nuotykius.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkokas laikas prieš Mėnulio užtemimą. Nepatartina tvarkyti keblių teisinių ir finansinių reikalų, ypač jei jie susiję su nekilnojamuoju turtu, – atidėkite juos rytdienai. Būkite atidesni artimųjų žodžiams – netyčia jie gali pranešti apie savo baimes, nesėkmes, apie tai, ką nuo jūsų slėpė. Venkite bet kokių ginčų su motina.

Liūtas (07 22–08 23). Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūsų nuomonės skiriasi, atidėkite rytdienai svarbų pokalbį. Šiandien geriausia likti namie ir netvarkyti svarbių profesinių reikalų. Venkite partneriškų įsipareigojimų. Ir mažiau klausykite žmonių kalbų – liksite suklaidinti. Atsargiau vairuokite, pasisaugokite vagių.

Mergelė (08 23–09 23). Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, ypač partneriškų. Ir venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę – tai gali pakenkti net jūsų finansinei padėčiai. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite, ypač finansų srityje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbų per akis, tačiau kad juos įveiktumėte, viską turite daryti patys. Galimos problemos dėl informacijos stygiaus ar nepatikimumo. Šios dienos pažadais, priesaikomis bei paskalomis nevertėtų tikėti.

Skorpionas (10 23–11 23). Asmeniškam apsisprendimui geras laikas. Beje, tai puiki proga perimti iniciatyvą iš partnerių, ypač jei suprasite savo jėgą ir partnerių silpnumą. Venkite kritikuoti savo žentus, marčias (ir akyse, ir už akių).

Šaulys (11 23–12 22). Reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų nešiotojų. Taip pat venkite įkyrių, agresyvių žmonių – būsite labai patiklūs, galite pasielgti prieš savo valią ir pasiduoti provokacijai. Ir nesiveržkite prie darbų – ką galite, atidėkite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sunki diena tiems, kurių profesija susijusi su informacijos kaupimu, skleidimu, su transportu, aptarnavimo sfera. Būkite atidūs draugų patarimams, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Netinkamas laikas aptarinėti su vadovybe jūsų karjeros perspektyvas.

Vandenis (01 21–02 20). Patartina užbaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę (naujų bei papildomų šiandien nesiimkite). Jei teks bendrauti su užsieniečiais, būkite aiškūs, konkretūs, atsargūs. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, susijusių su užsienio kelionėmis ir veikla užsienyje.

Žuvys (02 20–03 21). Nors ši diena palanki, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie sąjungininkus. Jei tikėsite kitais, galite pralaimėti kritinę akimirką. Taip pat nereikia manyti, jog įtakingi asmenys, vadovybė, partneriai paisys jūsų nuopelnų, tiesa, jų atmintis po kelių dienų atsigaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.