Palmira sako: metas romantiškoms pažintims

Smagios dienos, tikras atsigavimas po sunkoko laiko dėl Mėnulio užtemimo spalio 8 d. Savaitgalis puikus metas (šeštadienis itin), kai aplanko laimė, kai netikėtai ima ir pasiseka. Šios dienos svarbios ieškantiems meilės bei harmonijos santykiuose su mylimu žmogumi, su sutuoktiniu. Beje, būtent dabar reikėtų ieškoti atsakymų į sunkiuosius bendravimo klausimus.

Užsimezga pažintys tarp asmenų, kurie susieti stipriais karminiais ryšiais.<br>123 rf nuotr.
Užsimezga pažintys tarp asmenų, kurie susieti stipriais karminiais ryšiais.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2014, 7:06 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 6:23 PM

Savaitgalis itin palankus švęsti, kultūriniams, meniniams bei iškilmingiems renginiams. Šios dienos puikios lankytis pas draugus, giminaičius, teikti dovanas. Itin romantiškas šeštadienis meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Beje, šiuo metu užsimezga pažintys tarp asmenų, kurie susieti stipriais karminiais ryšiais.

Pirmadienis nepalankus svarbiems susitarimams, įsipareigojimams, netinkamas ir piniginiams bei turto reikalams tvarkyti. Bus nepalanku skolinti pinigų, taip pat grąžinti. Diena gera kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli.

Iš penktadienio į šeštadienio buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas nors užsidegtų ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės; jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu pašauktų gatvėje – norų išsipildymas; jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė; mirę giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės; regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų ar įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė; jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos; rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose; pamesti mažą pinigų sumą.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: nukristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Savaitgalis –meilės metas, geras teikti dovanas bei kitaip rūpintis tais, kurie jums brangūs. Nesiimkite jokių reikalų, kad kuo daugiau laiko galėtumėte skirti sutuoktiniui. Tikėtinos naujos romantiškos pažintys, taip pat pokyčiai platoniškuose meilės santykiuose. Pirmadienį būkite atidesni vairuodami ir kritiškesni išgirstoms naujienoms, gautiems pasiūlymams.

Jautis (04 21–05 21). Žmonėms, kurie jus šeštadienį išvys pirmą kartą, paliksite neišdildomą įspūdį ir, ko gero, sužeisite ne vieną širdį. Sekmadienį galite tikėtis meilės dovanos, taip pat tiktų ir patiems paišlaidauti dėl mylimo žmogaus. Pirmadienis netinkamas svarbiems finansiniams sprendimams.

Dvyniai (05 21–06 22). Meilės provokacijų dienos: greit susižavėsite bei pasiduosite pagundoms. Ir, ko gero, jausitės visiškai laimingi. Šeštadienio vakaras bei sekmadienis priklauso jums – viskas bus daroma dėl jūsų dėmesio ir meilės. Pirmadienį neskubėkite daryti išvadų, apsispręsti, ypač ne laikas rizikuoti veikloje, apsigausite.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienio netikėtumai malonūs: netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas ar nelauktas prisipažinimas mylint (ko gero, senam jūsų draugui ar draugei pagaliau taps aišku, kad jus myli). O jei ieškote nuotykių, ypač romantiškų, jei labai norite įsimylėti – nueikite šeštadienį į bičiulių ar giminaičių rengiamą vakarėlį ar į kokį sekmadienio susibūrimą ir atsidursite Amūro taikiklyje. Pirmadienis apgaulingas, nesiimkite nieko svarbaus.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienį tiktų spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje – galite sulaukti vertingų patarimų, įgyti įtakingų žmonių paramą. Tačiau tokiu romantišku metu geriausia pamiršti dalykinius rūpesčius: bent jau šeštadienio vakarą ar sekmadienį praleiskite su mylimu žmogumi. Pirmadienis žada netikėtumus, dėl kurių teks keisti planus.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienis puikus nuoširdžiam pokalbiui su mylimu žmogumi, ypač jei pastaruoju metu pakako nesklandumų. Šeštadienio vakaras gali būti naudingas, jei jį praleisite kokiame nors profesiniame pobūvyje. Šiomis dienomis būkite atidesni tėvams – padovanokite jiems šventę. Pirmadienį būkite atidesni darbe – išaugs profesinių klaidų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalį gerai kur nors išvykti su mylimu asmeniu. Jei esate vieniši, irgi neužsisėdėkite namuose. Šiomis dienomis tiks spręsti sudėtingas meilės problemas – būsite pakankamai išmintingi ir toliaregiški. Beje, jei dabar užsimegztų meilės ryšys, žinokite, jūsų laukia ypatingi jausmai ir didelė laimė. Pirmadienis geras kelionėms, komandiruotėms.

Skorpionas (10 23–11 23). Šventės, pobūvio metu jūsų laukia pasisekimas – trauksite, intriguosite ir įkvėpsite aplinkinius. Ne ką blogiau seksis ir išjudinti atbukusį meilei sutuoktinį. Pirmadienis įtemptas, sudėtingas – būkite atsargūs, nieko rimta nesiimkite.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienis geras atleisti, nes pavyks pakilti virš kasdienybės. Šeštadienio vakaras ir sekmadienis palankūs prisipažinti mylint, pasipiršti ar su antrąja puse išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje. Pirmadienis netinkamas įsipareigojimams, taip pat aiškintis santykius su antrąja puse, konkurentais, priešais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būkite su tais, kuriuos mylite, – dėl meilės atidėkite visus reikalus ir rūpesčius. Jei norite šiomis dienomis jaustis puikiai (tarkime, kad sąžinė negraužtų), pasistenkite įvykdyti savo pažadus šeimai ir pabaigti uždelstus, užmirštus darbus. Pirmadienį būkite atidūs atliekamų darbų kokybei – galite sulaukti pretenzijų iš kolegų, klientų ar vadovybės.

Vandenis (01 21–02 20). Ar nereikėtų savaitgalį surengti mažos šventės artimiesiems, net jei tam neturite jokios specialios progos? Tai meilės dienos, galinčios padėti susitaikyti ir su artimaisiais, ir su mylimu žmogumi, tad ieškokite progos nuoširdžiai pasišnekėti, nesidrovėkite atsiprašyti, net jei nesijaučiate dėl nieko kalti. Pirmadienis palankus dirbantiems kūrybinį darbą.

Žuvys (02 20–03 21). Žavūs komplimentai, mielos dovanos, atkaklus dėmesys šeštadienį gali išprovokuoti staigiam apsisprendimui, nors žmogų matysite tik pirmą kartą. Ką gi, jei užsimezgęs romanas neatvės per kelias dienas, jis gali tapti ilgalaikis ir laimingas. Šeštadienis itin palankus surengti nedidelį pobūvį vaikams ir draugams. Pirmadienis netinkamas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.