Astrologė Skirma Liepienė pranašauja spalvingą savaitę

Ateinanti savaitė bus spalvinga - bent jau taip žada žvaigždės. Vandeniams ji sutviskės pasakos spalvomis, o Dvyniai gaus šansą užkariauti pasaulį. Žuvys stačia galva ners į ekstremalius išbandymus, o Jaučiai jaus įtampą. O kokią savaitę žvaigždės žada jūsų Zodiako ženklui?

Avinams teks mėgautis gyvenimo malonumais.<br>123rf nuotr.
Avinams teks mėgautis gyvenimo malonumais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

2014-10-12 07:00, atnaujinta 2018-01-27 17:00

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Raizgalynė. Suraizgytas gyvenimas tampa painus ne tik jums, bet ir esantiems šalia. Visi stebisi, kai neginate savo nuomonės, pritariate ieškantiems paprasčiausio sprendimo ir paminate savo principus. Dėl taikos to daryti neverta, nes tai ne taika, o kapituliacija. Savaitė bus sudėtinga, nes žlugs bandymai išsaugoti namų ramybę, gerus santykius darbe ar nesivelti į konfliktus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Progos. Vadinkite daiktus tikraisiais vardais, neapgaudinėkite nei savęs, nei kitų. Viskas yra žymiai paprasčiau ir nupiešta blyškesnėmis spalvomis, nei jums atrodo. Todėl mėgaukitės tuo, kas vyksta, stačia galva nerkite į pramogas ir permainas. Išnaudokite visas progas, tačiau nepamirškite, kad moralės normos egzistuoja net ir patiems šauniausiems. Ir jų reikia laikytis.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kelias. Net ir gardžiausias pyragas gali tapti sprangus. Viskas priklausys nuo situacijos. Vieniems tai pasitikėjimo klausimas, kitiems kyla abejonių dėl darbų pasirinkimo, treti nepatenkinti savimi ir savo išvaizda. Net jei pradėsite ką nors keisti, rezultato greitai nesitikėkite. Bet kuriuo atveju reikia susikaupti ir pradėti. Tai ilgo kelio pradžia. Pasirenkite jam, susiraskite bendrakeleivį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Skola. Leiskite sau tik tiek, už kiek galėsite susimokėti. Gali būti, kad norai neatitiks galimybių. Gyvenimas skolon – itin prastas pavyzdys. Kad ir ko norėtumėte, kad ir kaip tai viliotų, dar kartą pagalvokite, ar jums tikrai to reikia. Kita vertus, jūs mokate siekti tikslo, todėl tai, ko negalite gauti dabar, tikrai gausite prieš Kalėdas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pasaka. Kartais net baisiausios pasakos gražiai baigiasi. Ir tai priklauso ne tik nuo princo ar jo žirgo. Tai priklauso ir nuo princesės. Jums teks rinktis, kuo būti ir kokią atsakomybę prisiimti šioje pasakoje. O ji truks neilgai, todėl laiko svarstymams nedaug. Kad ir kaip būtų, svarbiausia – tvarka rūmuose. Todėl pasirūpinkite, kad viskas blizgėtų, bet neviršykite biudžeto.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Išbandymų laikotarpis. Ekstremalias situacijas ir sudėtingus sprendimus pasirenkate patys, niekieno neverčiami. Jaučiatės teisūs, beveik kankiniai dėl idėjos, bet niekas to nevertina. Todėl arba neikite šiuo keliu, arba nedejuokite, nes užuojautos, pritarimo nesulauksite. Vienintelis laimėjimas – finansinė parama. Bet ar ji yra jūsų tikslas? Rūpinkitės savo ir namiškių sveikata.

AVINAS (03 21–04 20)

Gyvenimo malonumai. Kiekvienam – savo. Vieniems patinka skanus maistas, kitiems – gera knyga. O jums dabar padėtų vandens procedūros: vonia, putos, aliejus. Viskas, kas padeda pailsėti po sunkių ir įtemptų darbų. Gyvenimas vis dar nenurimsta, todėl rasti laiko sau tiesiog privalu. Jei bus galimybė, nereikškite savo nuomonės, pernelyg neatsiverkite tiems, kam nebūtina visko žinoti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Įtampa. Jaučiatės taip, lyg jus būtų apgavę. Taip nėra, tik gyvenimo realybė neatitiko jūsų susikurtos vizijos. Gyvenimo ornamentas išėjo visai kitoks. Nėra ko kaltinti. Ir nereikia. Galima toliau gyventi, dirbti, mylėti, ieškoti to, kas svarbu. Reikia teigiamo požiūrio net kebliausiose ar nemaloniausiose situacijose. Pabandykite išsiaiškinti, kas vyksta darbe, kodėl jaučiate įtampą ir ką galėtumėte pakeisti. Nebijokite reikšti nuomonės – jus išklausys.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pasaulio užkariavimas. Yra daugybė būdų užkariauti pasaulį ir kaip tik dabar bandysite tai padaryti. Tik gali būti, kad eisite vieni arba su maža palyda, kuri išsibėgios papūtus pirmam šaltesniam vėjui. Jūs turite tiesiog dirbti, eiti ten, kur privalote, ir negalvoti, kas pagirs, paglostys ar apdovanos. Tai, kas svarbu jums, turi būti įgyvendinta. Nekreipkite dėmesio, kaip į jūsų pastangas reaguoja aplinkiniai. Jų nuomonė dabar nesvarbi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Išeitis. Kiekviena diena – kaip spektaklis. Tas pats pavadinimas, tie patys veikėjai, tik aktoriai keičiasi. Ir rūpesčiai vis sukasi spirale. Iš pradžią tai bus juokinga, vėliau piktins, o savaitės pabaigoje varys į neviltį. Viską galima išspręsti daug paprasčiau – tiesiog paprašykite antrosios pusės į rūpesčius pažvelgti kitaip. Be to, gausite auksinį patarimą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kilimas. Nesitikėkite, kad kas nors jūsų slaptas nuodėmes ir dėmes užklos minkštu kilimu. Teks patiems ne tik kilimą įsigyti, bet ir patiesti. Na, bet išeitis yra. O slėpsite ne tik darbo nesusipratimus, nuostolius ar nesėkmes. Slėpsite ir savo jausmus, pažintis, norus. Vienais atvejais tai bus pateisinama, o kitais primins avantiūrą. Nenustebkite, jei atsiras tokių, kurie pakels kilimo kraštą ir ras jūsų sušluotas šiukšles.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ne juokai. Negalima lengvabūdiškai žiūrėti į savo pareigas, bet negalima jomis ir gyventi. Reikia rasti pusiausvyrą tarp rimtų darbų, užsiėmimų ir pramogų. Kuo griežtesnė tvarka, kuo tikslesni terminai, tuo mažiau netvarkos. Pats metas peržiūrėti stalčių ar rankinės turinį. Nustebsite, bet tai padės susirikiuoti planus ir suvokti savo jausmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.