Kas jūsų laukia kitą savaitę? Pranašauja astrologė S. Liepienė

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Paskendę darbuose ir gyvendami svetimą gyvenimą nematote, kas vyksta jūsų pačių namuose.<br>123rf nuotr.
Paskendę darbuose ir gyvendami svetimą gyvenimą nematote, kas vyksta jūsų pačių namuose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Astrologė Skirma Liepienė

Oct 19, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 5:45 PM

Taškas. Viskas vienoje vietoje: jausmai, mintys, sprendimai. Viskas vyksta greta, tad gal ir nesate pasaulio centras, bet riebus taškas – tikrai. Žinote, kad be jūsų nepajudės niekas. Kita vertus, tokia situacija bus tik savaitgalį, gal dar pirmadienį. O paskui pradėsite jausti, kad užleidžiate lyderio pozicijas. Todėl išnaudokite šį laiką, kad užtvirtintumėte savo nuomonę. Kolektyve girdėti pavydo gaidų, bet tai nepykdo.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Labdara. Likimas dalija dovanas, bet ne jums. Todėl patys prisidėkite prie labdaros akcijų, padėkite tiems, kam to dabar reikia labiausiai. Ir neskaičiuokite savo gerų darbų, nes toks skaičiavimas viską nubraukia. Savaitei įsibėgėjus suprasite, kad vėjas pasikeitė, tapo palankesnis jums. O tada be piktdžiugos imkitės naujos veiklos, nes prasideda jūsų sėkmės metas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pabaiga. Ilgas veiklos periodas baigiasi. Turite rezultatus, jūsų pastangos nenuėjo veltui. Nesvarbu, kad keletą kartų teko keisti veiklos planą, imtis įvairios taktikos, būti piktam, griežtam. Dabar visa tai baigta. Aišku, gijos vis dar tempsis, vis dar girdėsite atgarsių, tačiau visa tai jau praeitis. Nesinorės imtis nieko naujo nei namuose, nei darbe. Tai bus tiesiog ramesnis periodas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Žingsnis. Nesvarbu, kuo matuojate atstumą: žingsniais, sieksniais ar jūrmylėmis. Iki laimės trūksta visai nedaug. Tačiau tas atstumas gali pasirodyti didesnis už visus kitus, o laukimas tiesiog gniuždantis. Bet tai tik iliuzija. Laimė, džiaugsmas, laimėjimai – greta. Susirinkite juos, nepalikite, kad užlytų ar užsnigtų. Tikėtis pagalbos ir paramos iš partnerio neverta, bet džiaugsmu dalytis tiesiog būtina.

VANDENIS (01 21–02 19)

Šeima. Paskendę darbuose ir gyvendami svetimą gyvenimą nematote, kas vyksta jūsų pačių namuose. O pasižiūrėti, atkreipti dėmesį į vaikus tikrai reikėtų. Ne viską žinote, girdite ir pastebite. Tikėtina, kad savaitgalis bus triukšmingas, o pirmadienis konfliktiškas. Laimė, iki savaitės vidurio viskas nurims ir kitas penktadienis bus kaip šventė.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Darbai. Užsikraunate daugybę darbų, nespėjate atlikti to, kas būtina. Visi pikti ir nepatenkinti, tačiau situacija nesikeičia net tada, kai girdite priekaištus. Tikėtina, kad nuo ketvirtadienio niekas nebekreips dėmesio į tai, ką darote. Tiesa ta, kad nuveikėte daug, pagaliau baigiate tai, ką reikia, ir gaunate apdovanojimą. Jaučiatės nugalėję, patenkinti, bet aplinkiniai laukia naujo darboholizmo periodo.

AVINAS (03 21–04 20)

Partnerystė. Negalite vieni nei leistis į tolimą kelią, nei imtis rizikingo projekto. Darbas kartu vyks daug paprasčiau, sėkmingiau ir greičiau, tik jūsų noras vadovauti niekur nedings. Šios savaitės pamokos tema – partnerystė. Išmokite ją. Pasitikėkite kitais žmonėmis, išmokite įsilieti į kolektyvą. Jei viskas klostysis sėkmingai, savaitgalį vėl galėsite imti vėliavą ir bėgti priekyje.

JAUTIS (04 21–05 21)

Stabilumas. Jums reikia ko nors, kas patvirtintų, kad elgiatės teisingai, kad viskas gerai ir savo vietose. Tokio patvirtinimo sulauksite. Šį stabilumą jums greičiausiai garantuos antrosios pusės pajamos. Jausitės saugiai ir patogiai. Savaitės pabaigoje viskas pasisuks šiek tiek kitaip – būsite apkaltinti išlaidumu, švaistymu ir nemokėjimu gyventi. Viena kita dūžtanti lėkštė, ir meilė vėl užvaldys namus.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Labirintas. Ieškojimas antrosios pusės, sielos draugo ar tiesiog žmogaus, su kuriuo galėtumėte praleisti laiką, atveda iki klaidaus labirinto. Jūs pasiklystate tarp jausmų, požiūrio į tuos, su kuriais gyvenate, ir skaudinate aplinkinius. Tai ne meilės paieškos, tai panašu į bandymą išsireikalauti dėmesio ar sulaukti patvirtinimo, kad esate mylimi, patrauklūs ir geidžiami.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pyktis. Lengvas susierzinimas netikėtai virsta pykčio priepuoliais. Tai nemalonu ir jums, ir aplinkiniams, tačiau susivaldyti labai sunku. Galite viską suversti aplinkybėms, situacijai, bet iš tiesų kalti jūs – susitelkiate į smulkmenas ir nematote visumos. Būkite realistai, mažiau kreipkite dėmesį į tai, ko negalite pakeisti. Tiesiog raskite sritį, užsiėmimą, kuris įkrauna teigiamos energijos.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šnekos. Kalbama, diskutuojama apie gyvenimą, pareigas. Tačiau tai tik šnekos, deklaravimas savo požiūrio, bet ne tiesa. Jums atrodo – jei pagražinsite ir užmaskuosite problemas, tai kasdienių sunkumų ir neliks. Manote, gėda prisipažinti, kad jūsų gyvenimas netobulas? Visi turi problemų ir rūpesčių. Juos aptarę galite gauti naudingų patarimų. Taip pat galite padėti kitiems.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pinigai. Savęs vertinti vien pagal uždirbamus pinigus nereikėtų. Pelningi ir ne tokie pelningi periodai kaitaliojasi. Ir tai ne visada priklauso nuo jūsų pastangų ar noro uždirbti. Kartais rezultatai pradžiugina daug vėliau, nei tikitės. Gali būti, kad šiuo metu taip ir yra. Jūs atliekate savo darbus, kruopščiai vykdote pareigas, o pajamų, dėmesio nesulaukiate. Bet tai juk netrukdo gyventi ir kurti toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Ukrainos nepasiekia žadėtoji pagalba?