Astrologės S.Liepienės prognozės spalio 28–lapkričio 3 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Apginti poziciją ir įsitvirtinti - astrologinės prognozės palankios Skorpionui.<br>123rf nuotr.
Apginti poziciją ir įsitvirtinti - astrologinės prognozės palankios Skorpionui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-28 13:55, atnaujinta 2018-01-24 10:17

Nors ginčuose atsiranda tiesa, jums nesinori, kad jie užsitęstų. Ieškote kompromisų, bandote surasti pateisinimų ne tik sau, bet ir kitiems. Keista, tačiau nesunkiai priimate svetimą nuomonę, jei ji argumentuota. Savotiškas pozicijų praradimas arba branda.

Jūs gaunate, laimite, surandate tai, kas šildo sielą. O tai pati puikiausia rudens dovana. Tačiau melas, kad ir labai mažas, nekaltas ir baltas, gali viską sujaukti.

Jautis (04 20–05 20)

Pelėkautuose kažkas paliko jums sūrio. Jei rasite būdą jį išsitraukti – didelė sėkmė. Bet gali būti, jog už sūrį teks brangiai sumokėti. Todėl prieš kišdami nagus ten, kur nereikia, gerai pagalvokite, ar rizika verta to, ką galite laimėti.

Namie problemų nedaugėja, bet ir nemažėja. Bandykite tai, kas jums neįveikiama, perkelti ant svetimų pečių. Jei ne – tai ilgai tąsysitės ir situacija nepasikeis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Vienas kitas netikėtumas dar nereiškia, kad visas nueitas kelias beprasmis. Gali būti, jog visa tai paskatins jus apsvarstyti ne tik savo elgesį, jausmus, bet ir naujai įvertinti žmogų, kuris gyvena su jumis.

Tas vertinimas nebus vienpusiškas. Tačiau įlies aiškumo į jūsų planus ir bendro gyvenimo perspektyvą. Jei jūsų ketinimus kas nors jaukia, įvertinkite nuostolių galimybę ir galbūt pakeiskite planą.

Vėžys (06 21–07 22)

Pavargę, pasiilgę, galbūt namie, o gal ir ne. Laikas, kai namai atrodo ramiausiu uostu, žaliausia oaze. Tai labai subjektyvu. Jums atrodo vienaip, kitiems – kitaip. Kad ir kokie orai būtų, kad ir kas nutiktų, namie visada būsite laukiami.

Labai daug pašalinių darbų, blaškymosi, nereikalingų pašnekesių ir informacijos. Visam tam įvertinti reikia laiko. Išlaidų padaugės pramogoms, dovanoms, o kartu ir savo reikmėms.

Liūtas (07 23–08 22)

Jums mažai dėmesio. Atrodo, kad jūsų nevertina, negirdi tie, kurie privalo girdėti ir jumis žavėtis. Nepurkštaukite – tie, kurie jus pažįsta, tikrai žino, kiek esate verti. Visi kiti gali liežuvius pakabinę klausytis, bet draugai išrėš tiesą.

Nenorite girdėti, žinoti tiesos – nebendraukite. Vis dar meluojate ir save apgaudinėjate – vis dar vengiate pripažinti realybę, ypač kai kalbama apie darbus, profesionalumą.

Mergelė (08 23–09 22)

Noras pakeisti savo tvarkaraščius – darbo ir gyvenimo. Vien todėl, kad kas nors būtų pabaigta, užtvirtinta. Niekas taip jautriai nejaučia metų pabaigos artėjimo kaip jūs – jums reikia labai daug ką pabaigti, įvertinti, išmesti.

Labai daug sentimentų, prisiminimų ir noro visa tai paslėpti giliai. Jums reikia atsipalaidavimo, nedidelės šventės, o paskui vienumos, kad užsidarytų visas ratas, ciklas pasibaigtų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jei kam nors virtuvėje nėra įkvėpimo, tai jūs dabar kepdami kvapius obuolių pyragus ilsitės, kuriate, medituojate. Nenuostabu, kad jūsų pyragai dieviški.

Tiems, kurie neturės galimybės pasinerti į trokštamą aplinką, užsiimti tuo, ko reikalauja siela, bus sunkiau. Jie jus visą rudens šaltį, vienatvę. Darbai mažai kuo siejasi su vidine būsena – jie atliekami, pamirštami.

Šaulys (11 22–12 21)

Noras nors trumpam atsiplėšti nuo problemų gali nunešti labai toli. Pageidautina, kad neštų ne vieną, o su gerų draugų kompanija. Tiems, kurie nesiryžta keliauti tokiu metu, teks ieškotis kito atsipalaidavimo būdo. Ir važinėjimas po kaimo kapinaites geros nuotaikos nepridės.

Labai svarbu, kad išvengtumėte konfliktų su žmonėmis iš artimo rato, kad nesupykdytumėte tų, kurie jus myli ir jumis rūpinasi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jums dabar – aktyvus laikas. Turite pasinaudoti pasitaikančiomis progomis, o ir patiems reikėtų gyvenimą skubinti, kad atsirastų tų progų. Visi jūsų sumanymai dabar stumsis lengvai, greitai. Ir tai, kam reikia nedaug laiko, seksis kur kas paprasčiau nei darbai, planuojami penkmečiui.

Vakarai su šeima, aptarimai, pokalbiai sukels daugiau liūdesio nei pozityvių nuotaikų.

Vandenis (01 20–02 18)

Jei lipate kam nors per galvą, jei sėdite ant sprando, darykite tai didingai, lyg būtumėte tūkstantį kartų teisūs. Tada niekas jums nepriekaištaus. Bet jei nemokate taip, eikite savo aplinkkeliu ir jauskitės patenkinti asmeniniais laimėjimais.

Kiekvienas kelias dabar geras, jei jaučiatės teisūs. Darbuose bus sunku – reikės būti tuo, kuo nesate, šypsotis tiems, kurių tikrai nemylite. Bet tai tik viena savaitė iš visų ilgų metų. Ištversite.

Žuvys (02 19–03 20)

Jus aplanko geros mintys, užburia tai, kas pažadėta. Tačiau niekas nesidaro savaime. Iki pažadėtojo pavasario dar reikia perplaukti visą pastangų vandenyną. Regis, kad tomis pastangomis dabar ir užsiimsite.

Tobulinsite įgūdžius, kaupsite žinias, bandysite pasivyti tuos, kurie eina pirma jūsų. O meilės reikaluose kaip visada – ieškoma idealo arba diktuojamos sąlygos jau atrastam.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tik judėjimas kasdienybėje tampa jūsų varikliu. Tai ne vien sporto salė, varžybos, masiniai renginiai ir triukšmas. Tai pokyčiai, kurie būtini artimoje aplinkoje.

Gali būti, kad šią savaitę ir taip teks kur nors važiuoti, aplankyti gyvuosius ir mirusius, bet viduje visą laiką žinosite – sustoti dabar nevalia.

Kad ir koks keistas būtų iškritusių runų ženklas, vis tiek turite sprendimus daryti patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.