Palmira žada, kad seksis išjudinti įstrigusį reikalą

Tai gerų susitikimų, naudingų pasiūlymų diena – tinkamas metas spręsti painias problemas. Palankus metas garsiai, atvirai reikštis, pristatyti visuomenei savo darbus, kūrybinius laimėjimus – galite tikėtis puikių atsiliepimų ir vertingų pasiūlymų. Vis dėlto patys būkite santūresni vertindami asmeninius sugebėjimus – pasisaugokite, kad humoro jausmo stygius neįstumtų jūsų į juokingą padėtį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 6:04 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 8:23 AM

Tiktų imtis ir naujų darbų, ir tvarkyti anksčiau pradėtus ir nepavykusius reikalus. Bus palanku atnaujinti ir nutrūkusį susitarimą ar pasirašyti sutartį, sandorį, kuriam seniai rengėtės, kuris buvo vis atidėliojamas. Seksis norint išjudinti įstrigusį, vilkinamą reikalą ar susitikti su įtakingu, svarbiu, užsiėmusiu asmeniu.

Daugiau bendraukite, užmegzkite pažintis ar senas atnaujinkite – sutiksite bendraminčių, sulauksite bičiuliškos paramos. Beje, nepalanku nutraukti santykius. Tai ne pats geriausias laikas ir romantiškiems pasimatymams – geriau juos atidėti ketvirtadieniui, penktadieniui.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata; matavotės naujus drabužius – turtas, šeimos saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas; skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas; būti nuogam – neturtas, kančia; šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kūną, sudaužyti indą, jei laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei purvu aptaškytų.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 21). Spręskite sudėtingas veiklos problemas. Tinka pasikalbėti su šefu svarbiu klausimu. Ginkite savo principus, savo ateitį.

Jautis (04 21–05 21). Aiškinkitės santykius, įrodinėkite savo teisybę neskubėdami, ramiai. Geras laikas pasirašyti susitarimus su užsieniečiais, tvarkyti kelionių dokumentus. Vakaras palankus viešnagei pas draugus.

Dvyniai (05 21–06 22). Nelengva, tad nebūkite tiesmuki. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – jie irgi bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Palanki proga juridiniams reikalams tvarkyti. Svarbu taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, savo darbų pristatymui plačiajai publikai.

Liūtas (07 22–08 23). Neblogas laikas dalykiniams, tarnybiniams reikalams tvarkyti. Tinka sudarinėti ilgalaikes darbo sutartis. Palankus metas vizitui pas gydytoją.

Mergelė (08 23–09 23). Būkite energingi, ir viskas susiklostys šauniai. Dabar galite nesunkiai išspręsti reikšmingas dalykines problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramus metas. Nieko nauja nepradėkite, baikite senus darbus. Palanku spręsti šeimos problemas. Galimos staigmenos iš vaikų.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite išgirsti puikių patarimų, pasiūlymų, netikėtai susitikti su reikalingais žmonėmis. Daugiau bendraukite, užmegzkite pažintis, tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite.

Šaulys (11 23–12 22). Spręskite materialines problemas patys, kol jūsų neverčia artimieji ar partneriai. Neblogas laikas nusipirkti daiktą ar drabužį, apie kurį seniai svajojote.

Ožiaragis (12 22–01 21). Svarbius reikalus tvarkykite patys. Būsite populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų.

Vandenis (01 21–02 20). Nereikėtų daug dirbti, elkitės ekspromtu. Tvarkydami reikalus pasikliaukite intuicija. Bus svarbu gerai išsimiegoti.

Žuvys (02 20–03 21). Geros permainos, atsiveriančios naujų galimybių. Šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.