Skirmos Liepienės horoskopas savaitei

Kas jūsų laukia spalio 31 - lapkričio 7 dienomis? Jaučiams dabar ne pats geriausias metas reikalauti dėmesio ar pripažinimo. O Liūtai pajus, kad džiaugsmas ir laimė - visai šalia. Ko galite tikėtis jūs? Atsako astrologė Skirma Liepienė.

Dvylika Zodiako ženklų.<br>123rf nuotr.
Dvylika Zodiako ženklų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Nov 1, 2014, 9:53 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 9:12 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Aplinkybės. Visa energija skiriama darbams, naujiems sumanymams, planams. Gali būti, kad renkatės ne jūs, kad aplinkybės verčia sparčiau judėti pirmyn. Pasirinkimas menkas – arba dirbate, arba dirbate. Todėl geriau patiems ieškoti naujovių, pokyčių, nei laukti, kol jus privers tai daryti. Gali būti, kad kai kam kėdė pradės braškėti ar postas pasirodys ne itin priimtinas. Kad ir kas vyktų, prisitaikykite prie aplinkybių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pokyčiai. Reikia peržengti slenkstį ir nebijoti keistis. Pokyčiai būtini. Pirmiausia reikia ugdyti pakantumo jausmą. Reikalavimas dėmesio, pripažinimo, meilės toli nenuves – tokių dalykų negalima nei nusipirkti, nei išsireikalauti. Juos galima tik nusipelnyti. O to daryti jums dabar nesiseka. Gaila, bet pasaulis nesisuka aplink jus ar jūsų šeimą. Aplinkiniai turi savo gyvenimą. Nesibraukite ten, kur jūsų nelaukia.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pasekmės. Dabar susiduriate su tuo, ko buvo galima išvengti. Negalite sakyti, kad nematėte ženklų, kad nebuvo perspėjimų. Jūs juos tiesiog ignoravote. Todėl tenka susitaikyti su tuo, kas yra, ir gyventi toliau. Klaidų taisyti negalėsite. Geros nuotaikos nedaug, bet ateityje laukia nedidelės kelionės, susijusios su darbu ar mokslais. Pasirenkite joms. Trokštantiems didelės sėkmės ir pergalių teks palūkėti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Reikalavimai. Kalbos apie galimybes, pinigus, savęs vertinimą tampa kasdienės. Nieko nestebina, nieko nedžiugina. Negalite skųstis, kad sėkmė nuo jūsų nusisuko ar visai aplenkė. Taip nėra. Tik gal kiek kitaip pasiskirsto pinigų srautas. Namuose jūs keliate vis didesnius reikalavimus, tačiau jie lieka neišgirsti, nesuprasti ir ignoruojami. Tad neverta kelti naujų, gal pakanka laikytis senųjų?

LIŪTAS (07 23–08 23)

Sėkmė. Džiaugsmas, laimė ir sėkmė šalia. Sekasi taip, kaip ir turi sektis. Visko daug. Gražu ir miela. Sėkmė užvirsta visa jėga, bet gali būti, kad to, kas duodama, nesugebėsite pasiimti ir tai virs rimtais rūpesčiais. Todėl dalykitės tuo, ką gaunate, netaupykite buičiai, neskubėkite visko daryti patys. Ieškokite pagalbininkų, kurie padėtų ne tik suvaldyti laimę, bet ir ją išlaikyti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Nuotaika. Žlunga bandymas atrasti save, susidėlioti dienotvarkę, jausmus. Atrodo, kad šio rudens nuotaika nesutampa su jūsiške. Todėl jaučiatės nepatogiai. Viskas sekasi gerai, bet nesuteikia nei poilsio, nei ramybės. Ilgainiui tai pradeda varginti. Raskite laiko apmąstymams. Pajuskite ritmą, kurio dabar iš jūsų reikalauja gyvenimas.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Plyšys. Atrodo, kad bandote prasisprausti pro siaurą plyšį ir pasiekti tai, kas sunkiai pasiekiama. Gal jums ir pasiseks, jei sugebėsite apsimesti, kad jūsų interesai svarbiausi, jei nekreipsite dėmesio į aplinkinių verkšlenimus, pageidavimus ar problemas. Jūs žinote, kad jei įveiksite sunkumus, ateityje tikrai švies saulė ir lauks sėkmė. Bet tik padarius tai, kas neįmanoma. O laikas tiksi.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Taisyklės. Pakluskite taisyklėms, neišsišokite ir neieškokite lengvesnių kelių. Viskas, kas turi įvykti, įvyks. Labai daug priklausys nuo jūsų požiūrio į kitus žmones ar kitokią nei jūsų religiją. Jei esate savo teritorijoje, jūs diktuojate sąlygas, jei svečiuose – pakluskite tvarkai, kurios ten laikomasi. Viskas turi būti apgalvota, reglamentuota, be netikėtumų. Nuolaidų niekas netaikys, bet užmokestis bus laiku.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Uodas. Vis dar zyzia įkyrus žmogus. Jūs negalite atsisakyti bendrauti, nutraukti santykių, tačiau pakęsti tokią situaciją sudėtinga. Puikiai jaučiate, kad naujas etapas nėra lengvesnis už praėjusį. Tačiau tikėtina, jog rasite išeitį, kad ir kokios pinklės už nugaros būtų rezgamos. Svarbiausia išlaikyti dvasinę pusiausvyrą, neskirti visos paros darbui ir rasti laiko bent savaitgalį praleisti ten, kur šilta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Puikios naujienos. Į margą juostą supinta viskas: ir geros, ir labai geros žinios. Gal kam iš šalies atrodys, kad viskas ne taip džiaugsminga, kad jūs tik apsimetate esąs optimistas. Tai jų nuomonė. Jūs mokate atskirti, kas tikra, o kas ne. Kas – ilgam, o kas tik savaitės nuotykis. Todėl mėgaukitės gražiu laiku, kurį dovanoja gyvenimas. Tegul visi nesklandumai liks užmarštyje. Gali būti, kad savaitgalį teks dirbti, tačiau paskui visas laikas priklausys jums.

VANDENIS (01 21–02 19)

Jėga. Darbe situacija įtempta. Atsiranda diktuojančių sąlygas, norinčių vadovauti, o gal net ir paspausti. Jei vadovauja protingai, nieko baisaus, bet jei valdžia atitenka žmogui, kurio sugebėjimais abejojate, konfliktų išvengti bus sunku. Juo labiau kad ir patys dabar esate nusiteikę karingai. Visą energiją ir įniršį panaudokite darbams, kuriuos reikia greitai atlikti. Puikus laikas persikraustyti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pasirinkimas. Viskas, kas atrodė tikslinga, konkretu ar lengvai pasiekiama, prarado svarbą. Tai laikas, kai reikia permąstyti, kokiu keliu ir kur eiti. Ko atsisakyti, kam mažiau dėmesio skirti. Patarimus aplinkiniai dalys dosniai, tačiau sprendimus turite priimti jūs. Atsirinkite, ko reikia dabar, o ką atidėti. Savaitgalis nebus linksmas, bet vis tiek kupinas gerų emocijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.