Astrologės S.Liepienės prognozės lapkričio 4–10 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Net Skorpionui kartais kas nors prispaudžia uodegą.
Net Skorpionui kartais kas nors prispaudžia uodegą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 9:13 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 8:59 AM

Kartais geriau nežinoti – paslapčių saugojimas įpareigoja. Nebegalite laisvai bendrauti, sunku kalbėtis. Todėl kartais kur kas geriau netapti svetimų klaidų ar nuopuolių sargu.

Ši savaitė nebus lengva, nes visą laiką mėginsite surasti pateisinimą tam, kas vyksta darbe: puikiai matote, kad viskas komplikuojasi, painiojasi, bet pakeisti nieko negalite. Aplinkiniai jumis pasitiki, o jums tai – tik papildoma našta.

Jautis (04 20–05 20)

Jums neteks būti pranašu ar naujos religijos skelbėju – visi užsiėmę paprastesniais reikalais nei dvasinis tobulėjimas ar aukštesnio sąmoningumo lygio siekis. Ir tai nenuostabu, nes prasideda ilgasis kalėdinis maratonas.

Kol kas jis dar tik planuose, ilguose sąrašuose ar apmąstymuose. Todėl neverta kam nors kvaršinti galvos su savo įžvalgomis, moralizavimais ir mokymais. Visi aplinkiniai pradeda tikėti Kalėdų Seneliu.

Dvyniai (05 21–06 20)

Tai, kas planuota kaip atokvėpis, pramogos ar pasilinksminimas, dabar tampa tik prisiminimu. To atsipūtimo lyg ir nebuvo. O darbų susikaupė nemažai. Viskas vėl montuojama, klijuojama į naują gyvenimo karuselę.

Vieniems tai etapo pabaiga, kitiems – naujojo pradžia. Prasideda judėjimas su perspektyva – net jei jums atrodo, kad pilka spalva nėra įspūdinga.

Vėžys (06 21–07 22)

Net laimingiausias, sėkmingiausias akimirkas laikas gali sujaukti. Lyg ir viskas gerai, sėkminga, sklandu, bet nuotaika nebe ta. Gal dėl praeities momentų, gal poilsio trūkumas, o gal tiesiog oras ne tas...

Reikia tikėtis, kad viskas susidėlios palankiai ir rasite laiko ne tik pailsėti, bet ir pabaigti atidėtus darbus. Azartas ir rizika tėra papildomas dirgiklis, bet ne sėkmės laidas.

Liūtas (07 23–08 22)

Jums mažai kas gali paprieštarauti, juo labiau kad dabar elgiatės beveik tobulai. Bandote sukurti ne tik jaukią aplinką, įtikti artimiesiems, bet ir už namų sienų jums niekas nepriekaištauja.

Aplinkiniams atrodo, kad visa tai natūralu, tačiau jums tai irgi darbas. Viskas tik dėl to, kad sumažėtų konfliktų, nesusipratimų ir erzelio. Ar nuo to jausitės laimingesni? Greičiausiai ne, bet didžiuositės savimi, kad tai padarėte.

Mergelė (08 23–09 22)

Gaunate dovanų net ir tada, kai gimtadienis jau seniai praėjęs, o Kalėdos dar neprasidėjusios. Viskas dėl bendravimo, kolektyvinių projektų, o gal tai tai maži pakišai už jūsų didelius darbus. Tai nuteikia maloniai.

Tačiau bendravimas dabar vargina ir visą „geriausių“ draugų ratą stengiatės palikti už namų slenksčio, atgauti privatumą ir rasti laiko tam, kas jums svarbu.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų pinigų upę kausto plonas ledukas. Reikia laiko, suvestų rezultatų ir ataskaitų. Tai, kas dabar atrodo nesudėliojama į lenteles, neapibrėžiama taisyklėmis, po savaitės kitos bus padaryta be didesnių pastangų.

Todėl neskubinkite to, ką galima atidėti. Namie kaip visada: nuo manų košės iki pamokų ruošimo, nuo šilto vakaro – iki burbėjimų rytą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Net Skorpionui kartais kas nors prispaudžia uodegą. Atsiranda apribojimų, kurie labai erzina, trikdo ir skatina priešintis. Neverta. Gali būti, kad šis pasipriešinimas situaciją tik pablogins. Vienaip ar kitaip, vis tiek būsite priversti aprimti.

Tai aplinkybės, kurios vers apsvarstyti savo įsipareigojimus, sutartis, pažadus. Jei ir tai jums atrodys pernelyg sudėtinga, paprastas peršalimas virs rimta liga. Būkite atidesni.

Šaulys (11 22–12 21)

Kažką primynėte ir išgirdote ne tik trakštelėjimą, bet ir cyptelėjimą. Tai nemalonu. Ganėtinai šlykštu ir tai, kad jums už nugaros vis dar rezgamos intrigos, pasitelkiama teisėsauga, grasinama nebūtais dalykais. Šlykštus šleifas iš vasaros.

Tiems, kurie neturėjo slaptų, gal kiek keistokų priešų, teks aiškintis dėl netikėtų elektroninių ir telefono žinučių. Ir visa savaitė prabėgs kaip vienas ištisinis „aš to nedariau“.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kai norite laisvės, jums ją reikia susikurti. Tai, kas daroma ekspromtu, greitai, būtinai pakeičia kryptį, tikslą, o kartais net ir patį sprendimo būdą. Dėliokite viską pagal planą, susikurkite tikslą, kurio link einate, ir tik tada pajudėkite.

Šią savaitę tai pasakytina kalbant ne vien apie didelius, bet ir apie mažus dalykus. Noras globoti visus aplinkinius, pavargusius, paliegusius ir nelaimingus gali tapti didelių nemalonumų priežastimi.

Vandenis (01 20–02 18)

Ginčai namuose pagrįsti emocijomis. Nieko rimta ir konkretaus – tik emocijos ir neapgalvotas tekstas. Partnerio sėkmė nėra jūsų nuopelnas, bet priimti laurus norėsis. Juk jūs – tas svarbusis kuoliukas, apie kurį apsivijo derlingas pomidoras.

Ši savaitė komplikuota, ne visada maloni, tačiau bus ir gerų dalykų. Tai – jūsų asmeninio darbo įvertinimas bei nauji ateities planai.

Žuvys (02 19–03 20)

Labai daug energijos investuojama į bendrus darbus ir projektus. Veikiama su komanda, bet gali būti, kad kuris nors individualistas dėl to negalės atskleisti savęs. Kils konfliktų. Todėl draugiška šios savaitės nepavadinsi.

Taip pat nelengva besimokantiems, tiems, kurie tvarko juridinius reikalus ar tiesiog planuoja tolimas keliones. Nesklandumai derinant laiką, apmokėjimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.