Astrologės S.Liepienės prognozės lapkričio 11–17 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Skorpionui laukimas – nuodai, vienintelis priešnuodis – veikla.<br>123 rf nuotr.
Skorpionui laukimas – nuodai, vienintelis priešnuodis – veikla.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 9:26 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:08 PM

Vaikščiojimas peilio ašmenimis – irgi menas. Atrodo, kad jūs jį gerai įvaldėte. Visą savaitę susidursite su situacijomis, kai klysti ir apsirikti negalima.

Dažnai rizikuojate visai neapgalvotai ir be reikalo. Galite nukentėti ne tik finansiškai, bet ir morališkai. Todėl rinkitės, kur ir su kuo eiti, iš ko ir kam skolinti.

Su antrąja puse būkite truputį švelnesni.

Jautis (04 20–05 20)

Vertėtų prisiminti, nuo ko pradėjote, įvertinti tai, ką turite, ir tik tada žerti priekaištus. Žodis kaip spyglys, jį ištrauki, bet dilgčiojimas lieka ilgai.

Gerai pasverkite tai, ką sakote. Vertėtų dažniau patylėti, atsisakyti pašaipių komentarų, juokelių kitų žmonių atžvilgiu. Tokio pat dėmesio sulauksite ir savo adresu.

Viskas gerai, kol gerai, bet savaitės viduryje iškilęs konfliktas gali sukelti itin sudėtingų situacijų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūsų keliai labai vingiuoti. Aplinkiniams tai sukelia nerimo, nepasitenkinimo, o gal ir noro tuos kelius patiesinti. Labai svarbu, kad nuspręstumėte patys, kas jums svarbu, o kas – antraeiliai dalykai.

Pagalvokite, kur reikia patiems pasitempti, o kur galima rodyti kaprizus. Tolerancijos ir pakantumo trūkumas labai ryškus.

Reikia tikėtis, kad rasite laiko ne tik savianalizei, bet ir pokalbiams su tais, kurie šalia jūsų.

Vėžys (06 21–07 22)

Neprisimenate, ką pažadėjote? Užsirašykite ir arba nežadėkite, arba padarykite tai, ką žadate. Jūs skaudinate kitus manydami, kad tai smulkmenos, kad viską galima atidėti kitai dienai.

Jūs niekada nežinote, kada ta kita diena. Atsiranda labai daug netikrumo. Jūs manote, kad viskas kaip visada, bet taip nėra. Atsiranda skilimas tarp tėvų ir vaikų, partnerių.

Liūtas (07 23–08 22)

Nemokate atsitraukti? Eisite iki galo? Ar tikrai esate tam pasiruošę? Jei taip, jūsų laukia įdomus, triukšmingas laikas.

Dar ne žiemos vakarėlių laikas, bet būsite daug kur geidžiamas svečias. Tie pabėgimai nuo darbo problemų, buities darbų leis pasijusti geidžiamiems, mylimiems ar net dievinamiems.

Neįsijauskite – realybė vis tiek užgrius ir patikrins piniginę.

Mergelė (08 23–09 22)

Šios savaitės misija – taikos balandis. Pirmiausia teks tarpininkauti sprendžiant draugų, bičiulių, giminaičių konfliktus. Jums seksis puikiai: jie susitaikys, o jūs liksite kalti.

Bet tikslas bus pasiektas. Kurį laiką bus ramu, sumažės svečių, besiguodžiančių, koks sunkus gyvenimas. Todėl turėsite daugiau laisvo laiko ir jau pradėsite dėlioti Kalėdų dovanas.

Taip pat bus laikas, skirtas savoms pramogoms.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nesėskite į svetimą kėdę, jei nesate įsitikinę, kad šeimininkas nebesugrįš. Bet kokia skuba nepateisinama.

Galite gerai užsidirbti, rasti būdą taupyti, bet situacija namie viską pakreips į kitą pusę. Ir vėl turėsite išlaidauti, keisti, o gal net ir nugriauti tai, ką patys pastatėte.

Todėl koncentruokitės ne į taupymą ar kaip užsidirbti pinigų, o į galimybę išsaugoti taiką namuose.

Šaulys (11 22–12 21)

Laikas, kai esate uždaresni, paslaptingesni, o kartu ir labiau atitolę nuo kasdienio gyvenimo ir rūpesčių. Ir visai nesvarbu, kad finansiniai reikalai klostosi sudėtingai, kad atsiranda nenumatytų išlaidų.

Jūs su viskuo susitvarkote, tačiau tai nemalonu ir šiek tiek spaudžia. Bet tai darbas.

Nuo šeimos reikalų atitolti nevertėtų, nes tik namie galite dabar rasti žmogų, kuris jus supranta ir visada arba beveik visada pateisina.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gali būti, kad dabar baigiasi tam tikras gyvenimo tarpsnis, bet jūs vis dar nerandate laiko sustoti ir viską apsvarstyti, įvertinti. Todėl nenuostabu, kad tai, kas nutiks šią savaitę, jums bus tik dar viena staigmena.

Iš tiesų tai pastarųjų mėnesių triūso rezultatas. Gerai, jei sugebėsite šią pamoką priimti ramiai, be didelių emocijų ir trimitavimo po visą miestą.

Vandenis (01 20–02 18)

Sekasi ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime. Tai ne meilė, nuotykiai ar aistra, tai lygiavertė partnerystė, pagrįsta pagarba, pasitikėjimu ir bendromis vertybėmis.

Jei reikės pasakoti savo gyvenimo istoriją, pradėkite ją dėstyti nuo esamo momento – gal ir nereikės prisiminti pačių sudėtingiausių ir nemaloniausių istorijų.

Vis dėlto nepamirškite, kad gyvenimas gražus tik tada, kai spalvingas.

žuvys (02 19–03 20)

Žmonėms padeda daugybė dalykų: meditacija, šokiai, pokalbiai, pasivaikščiojimai. Ieškokite ir jūs būdo, kuris padės numalšinti stresą, atsipalaiduoti po dienos darbų.

Tai būtina, nes laikas dabar ne jūsų naudai. Daug įtampos, rūpesčių.

Tačiau kalėdinės nuotaikos vienur kitur kaip lempelės žybsi. Savaitė bus įtempta arba komplikuota, o savaitgalis – ramus, romantiškas ir šiek tiek liūdnas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Susitvarkykite su esama situacija. Nėra ko grąžyti rankų. Išgyvendami ir nervindamiesi nieko nepakeisite.

Dabar ne laikas verkšlenti. Reikia imtis veiklos, daryti ryžtingus sprendimus. Nesvarbu, ką kiti pasakys, dabar daug reikšmės turi tai, ko siekiate jūs ir ką galvojate daryti ateityje.

Laukimas – nuodai, vienintelis priešnuodis – veikla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.