Astrologė S.Liepienė - savaitė kaip dar vienas egzaminas

Skanus ragaišis, kuris bus dalijamas visiems, - tai jūsų gera nuotaika. Tokia astrologės  Skirmos Liepienės prognozė Žuvims, o Skorpionui vienas sumanymas gali ir pajudėti iš mirties taško,  todėl kalbos apie namų remontą ar baldų perstumdymą nebus nuobodžios. Ko gali tikėtis šią savaitę  kiti Zodiako ženklai?

Kuklumu Mergelė dabar nespinduliuoja - jei niekas negiria, pasigiria pati.<br>123rf nuotr.
Kuklumu Mergelė dabar nespinduliuoja - jei niekas negiria, pasigiria pati.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

2014-11-18 16:29, atnaujinta 2018-01-21 04:23

Avinas (03 21–04 19)

Jums netrūksta azarto, užsispyrimo, idėjų, tačiau dabar gali pritrūkti sėkmės. Sėkmės ten, kur reikia rizikuoti, kur reikia pasikliauti atsitiktinumu ir aplinkybėmis.

Čia jūs neturite nei palaikymo, nei pinigų. Finansiniai reikalai nėra palankūs. Didelės idėjos daug kainuoja, o net ir kasdieninės išlaidos sparčiai auga.

Tačiau galima pasiguosti, kad kasdieniniuose darbuose stabilu ir už juos moka.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų reikia namuose, čia jūsų darbų pagrindinis frontas. Nesvarbu, kad periodas gal nėra labai sėkmingas, gal komplikuoti santykiai darbe, gal nėra stiprios finansinės bazės, tačiau viską lems santykiai ir tai, kaip jūs rūpinsitės savo artimaisiais.

Šeima – vienintelė vertybė, dėl kurios galima aukoti viską. Ši savaitė – kaip naujas egzaminas, kurį turėsite išlaikyti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jums norisi taisyklių ir tvarkos, norisi, kad visi to laikytųsi, kad gyvenimas būtų tvarkingas, be staigmenų ir likimo kaprizų.

Tačiau kitiems toks gyvenimas nuobodus, todėl bus kas nuolat jauks jūsų tvarką, reikalaus iš jūsų iniciatyvos ir vers būti gerokai veiklesnius, nei jums norisi.

Susitaikykite su tuo ir nekovokite, gyvenkite pagal savo taisykles ir kitiems jų neprimeskite.

Vėžys (06 21–07 22)

Žmonės turi turėti galimybę laisvai keliauti, laisvai galvoti, svajoti ir lėkti paskui savo svajonę į pasaulio kraštą, jei jiems to norisi. Jūs galite visa tai daryti, tik ar visada to norite?

Ar dabar to norite? Energijos, ryžto, rizikos daug, bet atsiranda nenumatytų stabdžių, kliūčių, kurios jus sulaiko.

Tačiau reikia tai peržengti ir pasinaudoti likimo pasiūlymais. Juk geros progos dukart nesikartoja.

Liūtas (07 23–08 22)

Ne visada galima pasipriešinti. Kartais prieštaravimas yra tiesiog prabanga, nes rizikuojama labai daug kuo. Kartais reikia tiesiog sutikti ir vykdyti.

Tai labai sudėtinga, žeidžia savimeilę, užgauna savigarbą, bet kartais nėra kitos išeities. Šią savaitę jūs turėsite rinktis tarp to, kas liepiama, ir to, kas yra teisinga.

Teisinga žiūrint iš jūsų pozicijų. Kad ir koks bus pasirinkimas, džiaugsmo tai nesuteiks.

Mergelė (08 23–09 22)

Kuklumu jūs dabar nespinduliuojate. Jei jūsų niekas negiria, pasigiriate patys. Jums visai nė motais, kad kas nors jus apkalba, pravardžiuoja ar tiesiog jūsų vengia.

Jūs darote tai, ką norite. Tai kiek juokinga, ne visada gražu. Tačiau jei tai padeda įveikti stresą, kodėl ne?

Didelių pajamų nebus, o dovanos bus suvalgytos ar sunaudotos. Nesistenkite įsprausti į rėmus to, ko negalima įsprausti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Neaišku, kurioje vietoje esate. Vieną dieną lyg suprantate, iš kurios pusės vėjas pučia, kitą vėjas pasisuka ir neša visai kita kryptimi.

Jums nereikia ieškoti atsakymų toli. Viskas, kas gali padėti susivokti, kodėl taip yra, – greta jūsų.

Svarbiausia, kad jūs patys tikrai žinote priežastis, bet savo neveiklumą dangstote tūkstančiais pasiteisinimų. Išmokite nemeluoti pirmiausia sau.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nors kalbos apie namų remontą ar baldų perstumdymą virto kasdienybe, dabar gali būti tas laikas, kai šis sumanymas pajudės iš mirties taško. Tai neturi nieko bendra su finansine padėtimi, architekto ar dekoratoriaus patarimais.

Visa tai vidinė nuostata – pirmiausia pakeisti aplinką namuose. Jei norisi ir galite – keiskite.

Kitiems teks galvoti apie labiau kasdieniškus dalykus, pavyzdžiui, meilę, vaikų pokštus ir ekstremalius nuotykius.

Šaulys (11 22–12 21)

Niekas nepakeis leopardo dėmių. Taip ir jūsų charakterio niekas nepataisys, nepakeis. Ten, kur jūs buvote geri, žavingi, nepakartojami ir vertinami, ir šią savaitę būsite liaupsinami.

O tai, kas jums trukdė bendrauti, dirbti, virs dar didesnėmis kliūtimis. Todėl jei suvokiate savo problemas, pabandykite jas sušvelninti. Jei ne – gyvenimas tai padarys už jus.

Nėra blogų ar gerų dienų, yra laikas, kai galite tobulėti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nesvarbu, kas esate ir apie ką svajojate. Nesvarbu, ką mylite ir dėl ko esate pasiryžę kovoti iki galo. Šią savaitę viską lemia aplinkybės.

Niekas negali pakeisti įvykių eigos. Nei gyvenimas, nei karas, nei gydytojai. Tiesiog reikia taupyti jėgas, nesipriešinti, nekovoti, o tiesiog išlaukti. Išlaukti ir viską gerai apsvarstyti, mintyse susidėlioti, ką darysite po to, kai visa ši makalynė baigsis.

Vandenis (01 20–02 18)

Niekas jums neleidžia gyventi ramiai – sūpuoklės pakyla aukštyn, vėliau leidžiasi, vėl iškelia ir vėl neria žemyn. Tai vyksta ne tik asmeniniame gyvenime ar darbe.

Atrodo, kad visi aplinkiniai gyvena taip nestabiliai. Taip, šiuo metu tas sūpynes supate jūs. Nesvarbu, kad aplinkinių požiūris į jus keičiasi ar jums ne visada sekasi.

Tai laikas, kai išbandydami kraštutinumus galite rasti sau tinkamą aukštį.

Žuvys (02 19–03 20)

Kas gali pasakyti, kuria kryptimi jums eiti? Niekas, nebent patys kelio paklaustumėte. Laikas, kai sekasi be didelių pastangų arba bent iš šalies taip atrodo.

Tačiau jūs puikiai žinote savo pergalių kainą ir tai vertinate. Šiltesni santykiai su aplinkiniais, sugebėjimas priimti gyvenimo pasiūlymus leidžia vidiniam gerumui kilti lyg mielinei tešlai.

Tas skanus ragaišis – jūsų gera nuotaika – bus dalijamas visiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.