Kam astrologė S.Liepienė žada gerą savaitę?

Tamsiausias paros metas - prieš aušrą, todėl Šaulio ženklui svajonės gali išsipildyti tada, kai jis to mažiausiai laukia.  Ožiaragiui  patariama priėjus kryžkelę, sustoti ir pagalvoti. Kas taikysis, o kas pyks? Kas turi tausoti savus nervus, o kas - svetimus? Astrologės S.Liepienė atsakymai nepalieka abejingų.

Ši savaitė parodys Šauliui, kad verta laukti ir tikėti, kad viskas, ko labai norime, pildosi.<br>123 rf nuotr.
Ši savaitė parodys Šauliui, kad verta laukti ir tikėti, kad viskas, ko labai norime, pildosi.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Nov 22, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:00 PM

ŠAULYS (11 23–12 22)

Išsipildymas. Svajonės kartais pildosi visai ne taip, kaip planavote. Ir meilę galima sutikti pačioje netikėčiausioje vietoje net tuomet, kai mažiausiai to tikimasi. Svajonės dažnai išsipildo tada, kai nustojate laukti, prarandate viltį, nes tamsiausias paros laikas – prieš pat švintant. Gali būti, kad ši savaitė parodys, jog verta laukti ir tikėti, kad viskas, ko labai norime, pildosi.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Galimybė. Gyvenimas duoda dar vieną progą tam, kad susitaikytumėte, išsaugotumėte santykius, mylimą žmogų, sentimentus, prisiminimus. Galite dar kartą pabandyti. Todėl atmeskite išdidumą, kvailas ambicijas ir būkite atviri. Gal nebus lengva, bet tikra ir nuoširdu. Priėjus kryžkelę lengviausia skirstytis, o susitarti dėl bendros krypties – gerokai sunkiau.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dviprasmiška. Sunku atskirti gėrį nuo blogio. Juk net geri darbai virsta niekais, o iš keblios situacijos galima išlįsti švariam. Dar sunkiau priimti tinkamą sprendimą. Atrodo, kad pinigai, reputacija, karjera svarbiausia, bet aplinkybės susiklosto visai kitaip ir paaiškėja, kad svarbiausia – žmogus, esantis greta. Todėl neskubėkite teisti tų, su kuo dalijatės rytine kava, ar pyktis su kolegomis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Kirbėjimas. Jūs randate pasiteisinimą bet kokioje situacijoje. Tai padeda išsaugoti gerą nuotaiką, išlaikyti norimą kryptį, tačiau viduje kirba keistas jausmas, lyg užmirštas žodis, kurio negalite prisiminti. Tas kirbėjimas jus kankins visą savaitę, kol patys rasite jo priežastis. Tik tada pasijusite laisvi, galintys vėl irtis pirmyn.

AVINAS (03 21–04 20)

Atsakymas. Kai tik nusprendžiate, kad valdote savo likimą, jis įsižeidžia ir viskas pradeda judėti jums nesuvokiama kryptimi. Jūs tai jau anksčiau numatėte, tačiau nenorėjote pripažinti, vis manėte, kad galite būti stipresni už nuojautas, užuominas ir ženklus. Ne veltui aplenkdavote žiniuones, būrėjas, nekėlėte klausimų – nenorėjote žinoti atsakymo. Dabar atsakymas atėjo pats.

JAUTIS (04 21–05 21)

Raibuliai. Į ramų tvenkinį įmetėte akmenėlį, o gal ir visą akmenį. Ir pasklido raibuliai toli toli. Gali būti, kad net nesusimąstėte, kad jūsų veiksmai gali turėti tokių rimtų pasekmių, kad garsas apie jūsų būdą pasklis taip toli. Todėl dabar svarbu nedrumsti vandens, tyliai sėdėti ir niekam nieko nereikalingo nešnekėti. Bet koks stipresnis žodis gali atsimušti ir grįžti. Tausokite ir savo, ir svetimus nervus.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Susitaikymas. Vėl užlipote ant to paties grėblio, vėl darote tas pačias klaidas ir nenorite nieko keisti. Vieną kartą pasisekė – jums atleido, pamiršo, užglostė. Dabar taip nebus. Nesvarbu, ar kelias nuvedė į kitą kambarį, ar į laikiną būstą, nes grįžti ir susitaikyti bus sunku. Todėl, kol dar galima, atsiprašinėkite, pažadėkite elgtis gražiai. Finansiniai reikalai labai priklausys nuo santykių.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Metų laikai. Tik svajonėse – džiaugsmas ir pergalės, tik ten – nesibaigianti vasara. O realybėje – visi keturi metų laikai. Ir jų kaita gyvenime žymiai greitesnė nei gamtoje. Atrodo, kad į santykius įsisuko vasario pūgos ir iki šiltų saulės spindulių dar toli. Todėl stenkitės, kad šis ratas pradėtų suktis greičiau, kad atšiltų ir vėl galėtumėte mėgautis meile bei dvasine ramybe. Gali būti, kad tai turės svarbią finansinę išraišką.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Skeptras. Valdo tas, kas gali. Jūs tvirtai savo rankose laikote skeptrą ir diktuojate įstatymus tiek namuose, tiek darbe. Gali būti, kad nepatenkintų daug, bet jūs žinote, jog norėdami laimėti turite ką nors aukoti. Todėl likite ištikimi savo principams. Savaitė bus sudėtinga, be dovanų, tačiau suteiks patirties, žinių ir sugebėjimą išlaikyti savo pozicijas.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Taisymas. Tie, kas neatliko darbų, grįš prie to, ką atidėjo ar pamiršo. Laimė, jūs turėsite laiko viską sudėlioti į dėžes ar lentynas. Savaitė bus ne itin maloni ar lengva, nes viską gaubs sumaištis, nesusipratimai ir atsiprašymai. Savaitgalis – keistas, dviprasmiškas ir verčiantis susimąstyti, kad viskas galėjo būti kitaip, tačiau taisyti klaidų negalėsite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sūpynės. Vėl jus supa. Į vieną pusę traukia šeima, namai, vaikai ir įsipareigojimai, o į kitą neša svajonės, meilė, norai, laisvė. Ir nėra jokio mechanizmo, kuris suteiktų stabilumą. Puikūs darbo pasiūlymai, nauji pažįstami džiugina, bet verčia prisiminti visus įsipareigojimus namuose. O namų jaukumas užliūliuoja, todėl pradedate svarstyti, kad nieko nenorite keisti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sprendimai. Dėl kvailo atsitiktinumo gyvenimas gali pakeisti kryptį. Ir pakeis, jei nieko nedarysite, neprisiimsite atsakomybės. Labai daug priklauso nuo jūsų požiūrio, noro padėti kitiems ir sugebėjimo reaguoti sudėtingose situacijose. Reikės daug valios pastangų, artimųjų palaikymo ir įsitikinimo, kad tai, ką darote, yra teisinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.