Palmira sako: prie darbų, nes lengvai tvarkysite reikalus

Ši diena padės išsijudinti iš savotiško sąstingio. Stenkitės suvokti, ko reikia, kad sektųsi darbe, kad lengviau tvarkytumėte reikalus. Daugiau bendraukite, klausykite gaunamų patarimų. Tinka kurti ir ilgalaikius projektus. Tai geras laikas ir ką nors reklamuoti, prisistatyti naujai auditorijai, naujam darbdaviui.

Palankus metas pirkti aštrius instrumentus, taip pat veidrodžius.<br>123rf nuotr.
Palankus metas pirkti aštrius instrumentus, taip pat veidrodžius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 6:06 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:28 PM

Tinkamas laikas pradėti sportuoti, mokytis kovos menų.

Palanku pirkti sidabrą, peilius, aštrius instrumentus, taip pat veidrodžius.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas klaidoms taisyti, naudingas imtis anksčiau nepavykusių darbų; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 21). Geras laikas kelionėms, įvairiems susitikimams. Tvarkykite skubius dalykinius reikalus, ypač susijusius su užsieniečiais, kelionėmis. Tik apdairiau su pinigais – ne laikas rizikuoti. Venkite sukelti įtampą šeimoje – ginčai įsižiebs greitai, bet nepamirškite, kad šeima nėra mūšio laukas.

Jautis (04 21–05 21). Aplinkybės vers grįžti prie senų problemų, jas spręsti. Būkite atidūs tvarkydami finansinius reikalus ir dėkingi už pastabas, gautas iš kolegų, pavaldinių, klientų. Pasistenkite kantriau reaguoti ir į sutuoktinio priekaištus.

Dvyniai (05 21–06 22). Ne laikas ieškoti tiesos, aiškintis santykius (ypač darbe) – tai pakenks jūsų populiarumui. Tiesa, tai geras laikas įvairiems susitarimams: prašykite, derėkitės, nusileiskite. Ir nepamirškite, kad galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Prisiminkite praeities klaidas, tuomet patirsite mažiau netikėtumų. Gresia neplanuotos finansinės kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet jūs sutiksite galinčių pagelbėti, jums naudingai patarpininkauti. Palankus metas sveikatai tikrinti, sportuoti, kad pagerintumėte savijautą.

Liūtas (07 22–08 23). Palanki diena bet kokiai veiklai – tai sėkmingas metas. Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų finansinių pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti. Šiandien tinkamas laikas tvarkyti vaikų reikalus ar tiesiog su jais atvirai, nuoširdžiai pasišnekėti dėl jų baimių, rūpesčių, nesėkmių.

Mergelė (08 23–09 23). Darbe nieko svarbaus neplanuokite: ne viskas klostysis taip, kaip norėsis – jūsų iniciatyva vienaip ar kitaip bus apribota. Verta labiau užsiimti namais, šeima. Tinkamas metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiuo metu daug ką teisingai suprantate, vertinate, tad nenustebkite, jei gali tekti patarinėti savo draugams, ypač meilės bei finansiniais klausimais. Nerizikuokite savo reputacija tvarkydami verslo bei finansinius reikalus. Tai geras laikas įvairiems susitikimams, kelionėms.

Skorpionas (10 23–11 23). Venkite įsipareigoti tvarkydami piniginius, turto reikalus – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi – galite paskatinti ryšio suirimą. Tiesa, tai geras laikas įteikti susitaikymo dovaną, įsigyti vertingą pirkinį, skirtą mylimam asmeniui.

Šaulys (11 23–12 22). Neskubėkite apsispręsti – impulsyvūs sprendimai gali nepasiteisinti. Kad nebūtumėte suklaidinti (nors ir netyčia), tikrinkite informaciją, gautą net iš patikimų šaltinių, draugų, giminaičių. Nesivelkite į politinius, religinius debatus bei avantiūras, kaip ir ginčus dėl vaikų auklėjimo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Netinkamas metas aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti, geriausia atsiriboti nuo pasaulio. Nereaguokite į provokacijas jausmų srityje – nusivilsite ir patirsite nuostolių.

Vandenis (01 21–02 20). Jei trauks pavojai, avantiūros, pasakykite „ne“, nes nieko gero iš to neišeis. Taip pat nesileiskite įtraukiami į intrigas, nesivelkite neprašomi į svetimas problemas bei konfliktus. Vis dėlto tai nebloga diena skubiems reikalams tvarkyti. Nieko reikšmingo neatidėkite rytdienai.

Žuvys (02 20–03 21). Tinkamas laikas atsakingiems veiklos susitikimams. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su jūsų reikalo finansavimu, dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei bei šeimos narių nuomonei. Neskubėkite pykti ant mylimo žmogaus, vaikų – galbūt nepakankamai teisingai suvokiate jų elgesio motyvus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus