Palmiros patarimas: nesistenkite visko suplanuoti

Smulkių, bet nemalonių kliūčių, nelauktų apribojimų metas. Jei liksite atidūs smulkmenoms, jei nesistengsite visko suplanuoti, visko numatyti, neteks be reikalo nusivilti, supykti. Netinkamas laikas užmegzti pažintis, įvairiems susitikimams (ypač su užsieniečiais), susirinkimams, kelionėms, keistis informacija, tvarkyti teisinius reikalus. Tai geras laikas analizuoti praeities klaidas, ieškoti nepatikimų žmonių jūsų darbo aplinkoje.

Dabar vargs netvarkingi ar, atvirkščiai, apsėsti tvarkos manijos, pedantai.<br>123rf nuotr.
Dabar vargs netvarkingi ar, atvirkščiai, apsėsti tvarkos manijos, pedantai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 6:06 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:25 AM

Tiesa, netiks pyktis, nutraukti santykius.

Šiandien 11 val. 39 min. Merkurijus įeis į Šaulio ženklą, kuriuo judės iki gruodžio 17 d. Kol Merkurijus Šaulyje, imama optimistiškai mąstyti, atsiranda poreikis keliauti ar bent jau dažniau svečiuotis, rodytis visuomenėje, dalyvauti prestižiniuose renginiuose, užmegzti naujas pažintis, ypač su įtakingais, aukštesnę socialinę padėtį užimančiais asmenimis, taip pat užsieniečiais, dvasininkais, politikais. Tai metas, kai jums pavyksta įgyti naują autoritetą per bendravimą su reikalingais žmonėmis.

Šiąnakt 0 val. 41min. Juodasis Mėnulis (Lilit) įėjo į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki kitų metų rugpjūčio 25d. Lilit, judėdama Mergele, mus provokuos per smulkmenas – lyg ir viskas gerai, bet paaiškėja, kad trūksta vienos detalės, kuri, deja, lemtinga...

Dabar vargs netvarkingi ar, atvirkščiai, apsėsti tvarkos manijos, pedantai, tie, kurie nesirūpina savo sveikata ar, priešingai, – hipochondrikai. Lilit Mergelėje skriaus tiek pragmatiškus ateistus, tiek pamišusius dėl prietarų, burtų ir pan.

Kentės taisyklių vergai ir biurokratai (nuo jų aplinkiniams irgi nuo jų teks). Kai Lilit Mergelėje, reikėtų vengti labai protingų, linkusių viską analizuoti, tikrinti asmenų – jų protas šiuo metu nebus naudingas, jie klys dažniau nei tie, kurie labiau įsiklauso į pojūčius, nuojautas.

Išbandymai laukia medikų, veterinarų. Nepalankus metas ir buhalteriams. Bloga karma bus naikinama globojant gyvūnus, aukojant gyvūnų prieglaudoms. Nepalankus metas intensyviai mokslinei veiklai.

Kai Lilit Mergelėje, jautresnis ir bei pažeidžiamesnis žarnynas. Lengvabūdiškumas renkantis maistą, dietas, nepaisymas sveikos gyvensenos taisyklių brangiai kainuos.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, ugnį regėti ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį – nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis gana ramus, puikus bendrauti, švęsti.

Avinas (03 21–04 21). Sustokite, neskubėkite nieko keisti ar ko nors atsisakyti. Šios dienos sprendimai ilgai turės įtakos jūsų gyvenimą\ui. Nepalanku kreiptis į aukštus, įtakingus asmenimis su projektais, pasiūlymais, prašymais.

Jautis (04 21–05 21). Nebūkite tiesmuki, neieškokite tiesių ir paprastų kelių siekdami savo tikslų. Beje, bus svarbu, kad jūsų sumanymui pritartų šeima. Ir prisiminkite senus, patikrintus receptus sprendžiant opius klausimus.

Dvyniai (05 21–06 22). Kelionei, susitikimams su svarbiais žmonėmis ne pats geriausias laikas. Tvarkant reikalus vyrams verta įsiklausyti moterų nuomonę bei neatsisakyti jų tarpininkavimo. Jei norite laimėti patinkančio asmens dėmesį, kreipkitės į šį žmogų prašydami jus pamokyti, jums patarti.

Vėžys (06 22–07 22). Nesmagumai, nesusipratimai šiandien gana tikėtini, bet tai tik jūsų rūpestis: nereikėtų dėl to kaltinti sutuoktinio, savo tėvų ar šefo. Neblogas laikas tvarkyti mokesčių, paskolų reikalus.

Liūtas (07 22–08 23). Ši diena leis tarsi iš šalies pažvelgti į savo klaidas, trūkumus. Mąstykite, kaip reikėtų persiorganizuoti naujam veiklos ir gyvenimo etapui.

Mergelė (08 23–09 23). Prasideda sudėtingas, karminių skolų gražinimo metas. Teks susitaikyti su tuo, kad jums ne visi keliai atviri, kad visi ko nors iš jūsų norės, reikalaus, kabinėsis, kritikuos. Labiau saugokite sveikatą, savo darbo vietą. Ir nepamirškite globoti gyvūnų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Siekite suvokti reikalo esmę, tik tuomet pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite jų išleisti. Vis dėlto ši diena nebloga ką nors nupirkti šeimai, o ypač vaikams.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesiblaškykite spręsdami dalykines problemas – atidėkite šiuos reikalus. O šiandien susitelkite į artimųjų rūpesčius, šeimos reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Šios dienos susitikimai, pokalbiai kiek apgaulingi – viskas gali pasirodyti perspektyviau, nei yra iš tiesų. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Nepalankus metas ilgalaikiams susitarimams. Pasisaugokite vagių.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neblogas laikas moterims užsiimti finansinių problemų sprendimu, tiesa, neskubėkite įsipareigoti. Beje, diena palanki bendrauti bei seniems ryšiams atnaujinti. Gerai užsiimti buities reikalais.

Vandenis (01 21–02 20). Likite saikingi ir atsargūs: jums gali klaidingai pasirodyti, kad esate pakankami stiprūs ir galite rizikuoti dėl bet ko. Tik neprarandantiems realybės jausmo nuo pergalės iki pralaimėjimo, nuo laimės iki nelaimės bus vienas žingsnis. Venkite pyktis su įtakingais žmonėmis, valdininkais.

Žuvys (02 20–03 21). Ne pats geriausias metas (vyrams itin) – verta pailsėti. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, ypač jei kas mėgins jus paveikti draugiškumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.