Astrologė S.Liepienė pirmą žiemos savaitę žada pranašiškų ženklų

Ką ateinančią savaitę žada jums žvaigždės? Anot astrologės Skirmos Liepienės, Ožiaragiams ypač svarbus metas - atrodys, kad vis Visata mąstys kartu su jais ir pateiks daugybę likimo ženklų. O kas gero ar ne visai gero prasidėjus žiemai laukia kitų Zodiako ženklų?

Kai kuriems ženklams atrodys, kad visa Visata mąsto kartu su jais.<br>123rf nuotr.
Kai kuriems ženklams atrodys, kad visa Visata mąsto kartu su jais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Nov 30, 2014, 9:50 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:43 AM

ŠAULYS (11 22–12 22)

Laimė. Noras, kad viskas būtų taip, kaip įprasta visiems, verčia ne tik klysti, bet ir apsimetinėti. Nepamirškite, kad kelias į laimę nebūtinai turi būti pramintas ir ištryptas minios. Gal jūsų takas kaip tik apžėlęs, nepatogus, savitas, bet skirtas tik jums. Leiskite sau būti laimingiems ir eiti ten, kur norite. Labiau pasitikėkite žmonėmis, esančiais greta, leiskite mylėti ir jumis rūpintis.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Ženklai. Kartais būna, kad jūsų mintys materializuojasi, o visi ženklai rodo kryptį. Atrodo, visata mąsto kartu ir jums padeda. Tačiau dažniausiai žmonės nemato ženklų, ignoruoja nuorodas ir užuominas. Tada viskas slysta žemyn. Dabar esate pusiaukelėje – galite rasti teisingą sprendimą arba apsižiopsoti ir nepastebėti galimybių, kurias siūlo likimas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kolektyvas. Viską, kas daroma kartu, lydi sėkmė. Reikia dalytis ne tik darbais, bet ir įsipareigojimais. Nesvarbu, ką sumanėte, bet vieni to neįveiksite. Jums reikia stiprios palaikomosios komandos, kuri remia jūsų idėjas, sugeba būti keliose vietose vienu metu ir net pakeisti jus buityje. Jei turite rimtą darbą, kasdienę rutiną palikite kitiems.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Asmenybė. Kai kam esate gražiausi, mylimiausi, reikalingiausi. Nesistenkite patikti ir įtikti visiems. Net nesvajokite, kad jus pamils už nuolankumą ar pataikavimą. Likite savimi, kad ir kokios aplinkybės būtų. Suvokdami savo, aplinkos ir patirties vertę turite apginti tai, kas svarbu jums. Diktuokite sąlygas, eikite į priekį, jei reikės, plaukite prieš srovę.

AVINAS (03 21–04 20)

Kaita. Svajonės pildosi, bet ne tada, kai to norite, ir ne taip, kaip planavote. Taip yra dėl to, kad pasaulis keičiasi, o su juo keičiatės ir jūs. Tai, kas vakar buvo aktualu, dabar gali būti neįdomu, nereikalinga. Tačiau vakarykštės svajonės vis dar gali išsipildyti. Todėl svarbu nesikoncentruoti į menkaverčius tikslus. Žiūrėkite toliau, planuokite reikšmingus dalykus ir nesinervinkite dėl smulkmenų, kurios rytoj galbūt bus bevertės.

JAUTIS (04 21–05 21)

Tiesa. Norite pabėgti nuo tiesos, apsimesti, kad jos nežinote, o visi įtarinėjimai ir spėjimai – klaidingi. Kad ir kaip būtų, kauliukai metami dabar, todėl paaiškėja tai, kas slėpta. Nemalonu, skaudu, bet išgyvenama. Tikėtina, kad susikaupsite, viską, kas nereikalinga, išmesite, priimsite sprendimus ir toliau kursite savo gyvenimą. Jei kankins nemiga, sugalvokite keletą smulkių kiaulysčių.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Įvertinimas. Gyvenimas primena treniruotę: grafikas, krūvis, pergalės ir nusivylimai. Priešaky – varžybos, išbandymas ir patikrinimas, kaip laikėtės įsipareigojimų. Nesvarbu, koks rezultatas bus, jūsų šį kartą pagailės, palepins. Deja, tai paskutinis kartas. Visa kita – tik už nuopelnus. Todėl įvertinkite savo poelgius ir jausmus, nuspręskite, ko norite ir ką galite duoti kitiems.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nenumatyta. Pakėlęs taurę ne visada žinai, ar spėsi ją išgerti. Taip ir su gyvenimu. Įveikti iššūkius, pasiekti tikslą galima, tik neaišku, ar pasimėgausite rezultatais. Gali būti, kad ši savaitė pateiks vieną gyvenimo pamoką: laimėjimai ne visa džiugina. Bjauriausia, kad teks rūpintis sveikata – gal ne savo, o artimųjų. Gali užklupti rūpesčiai, apie kuriuos nepagalvojote.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Žingsnis. Kiekvienas žmogus yra pirmo žingsnio valdovas ir antrojo vergas. Todėl prieš ką nors pradėdami įvertinkite riziką, savo galimybes ir sugebėjimus. Gali būti, kad pradėję nebegalėsite trauktis ir turėsite eiti iki galo. Tai nebus nei lengva, nei linksma, nei naudinga. Pasistenkite neįtraukti namiškių į tuos reikalus, kuriais patys abejojate ir nežinote, kaip nuo jų išsisukti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pusės. Medalis turi dvi puses. Vienišumas – kaina už dovanas, mielus pokalbius ir smulkmenas, kurios panašios į pakišas, o ne į tikrąsias vertybes. Tikėtina, kad greitai atsitokėsite ir viską dalykiškai sutvarkysite. Neliks nemalonių nutylėjimų, pataikavimo ir bandymų išsisukti. O kai viskas bus tikra, nereikės ir meluoti. Tik tada aplankys Kalėdų nuotaika.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tiesa. Paslaptys, melas ar išsisukinėjimai apsunkina gyvenimą. Ne tik namuose, bet ir darbe, tarp draugų, giminaičių. Prasidėjusi žiema ir taip verčia vis daugiau laiko praleisti namuose, siaurame rate. Todėl nesisielokite, stenkitės daugiau bendrauti. Kol dar neužpustyti keliai, keliaukite. Kalėdų atostogų planai tvirtinami šią savaitę.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Užsispyrimas. Truputį nesmagi, o gal tiesiog negraži savaitė. Vien todėl, kad bandote apeiti, apvažiuoti ten, kur reikėtų būti atviram ir principingam. Jūs laukiate, kol jums pasitrauks iš kelio, bet ant liepto greičiausiai sutiksite tokį patį užsispyrėlį. Nugalės tas, kuris sugebės išlikti šaltesnis, racionalesnis, o gal laimingesnis. Todėl gerai pagalvokite prieš veldamiesi į ginčus. Juk gali būti, kad neturite galimybės laimėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.