Astrologės S.Liepienės prognozės gruodžio 6–12 dienoms

ŠAULYS (11 23–12 22)

Prongnozė Šaulio ženklui: pasijusite lyg rate. Gyvenimas iškelia, iš aukštai aprodo perspektyvas ir vėl grąžina žemyn.
Prongnozė Šaulio ženklui: pasijusite lyg rate. Gyvenimas iškelia, iš aukštai aprodo perspektyvas ir vėl grąžina žemyn.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 11:55 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:59 PM

Ratas. Gyvenimas iškelia, iš aukštai aprodo perspektyvas ir vėl grąžina žemyn. Gal tai įvyksta ir ne per vieną savaitę, bet šis cikliškumas dabar stipriai jaučiamas. Nebūtinai ratas turi leisti žemyn. Gali būti, kad jis jau kilstelėjo į viršų, tik menkai, todėl nedaug ką matote. Namie – kaip karuselėje: greitai, smagiai, su blyksniais džiaugsmo ir netikėtumų. Geros naujienos ateis daug greičiau, nei spėsite papuošti Kalėdų eglę.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Baimė. Bijoti to, ko nežinome, neišmanome, yra natūralu, bet bijoti susigalvotų pabaisų – vaikiška. Realiai įvertinkite savo baimes, pagalvokite, ką galite nuveikti, kad tai neįvyktų, ir padarykite. Nesukite galvos dėl to, kas galbūt bus. Džiaukitės tuo, kas yra dabar. O džiaugtis turite kuo. Tai ne tik šventinių varpelių skambesys, bet ir vis daugiau patenkintų, laimingų veidų aplink.

VANDENIS (01 21–02 19)

Šeimyniškai. Laikas, kai kvepia Kalėdomis, kai norisi ko nors stebuklingo, nepaprasto, neatrasto. Ir visai nesvarbu, ar gyvenate vieni, ar su šeima, draugais. Tai metas, kai norisi daryti gera ir būti geresniems. Tačiau tokia nuotaika – tik tarpsniais, visą kitą laiką suryja darbas, verčiantis skubėti ir laukti rezultatų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Dovanos. Gruodis pateiks daug malonių siurprizų. Visiems atrodys, kad jums beprotiškai sekasi, bet jūs žinote, jog sėkmės nuopelnas nėra toks didelis – tikrai daug dirbote, kad taip būtų. Jūs verti to, ką likimas dabar dovanoja. Gali būti, kad tai bus susiję su nedideliais pasirodymais, ateities perspektyvomis. Todėl šiuos pasiūlymus pasitikite kaip naujas galimybes, kaip dar vieną galvosūkį.

AVINAS (03 21–04 20)

Sprendimai. Sunku priimti nemalonius sprendimus, bet dar blogiau taikytis su tuo, kad kažkas trumpina jums gyvenimą. Nemalonu, sudėtinga, kenkia reputacijai. Kita vertus, geriau iš karto nei po savaitės ar pusmečio, kai neišsakytos pastabos kaip nuosėdos sugadins patį skaniausią vyną. Jūsų gyvenimo tai nekeičia, tiesiog jį palengvina. Nemalonių sprendimų reikės darbe, o namuose permeskite darbus jaunesniems.

JAUTIS (04 21–05 21)

Sūkurys. Tai ne šilto vėjo gūsis, tai panašu į šaltą vėjo sūkurį, kuris sukelia visus lapus, šiukšles ir bloškia po kojomis. Jums nebus lengva, malonu ar džiugu tai matyti, net ir tuo atveju, jei tiesiogiai nepatirsite nemalonumų. Norėsite gintis, paaiškinti, pakovoti dėl savo ar nuskriaustojo reputacijos. Bėda ta, kad aplinkiniai gali negirdėti jūsų. Todėl geriau ignoruoti, nei kovoti su tuo, kas padaryta.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pirmas. Jei negalite susitaikyti su skaudinančiomis replikomis, jei sunkiai priimate aplinkinių kritiką, tai būkite lyderis, kuriam rūpi tik pirmauti. Jūs turite tokią galimybę, nes jaučiate žvaigždžių globą. Tad verta palypėti dar aukščiau, kad tie, kurie nepatenkinti, dar per žingsnį atsiliktų. O jei norite verkti ir jaustis nuskriausti, gyvenimas šią savaitę suteiks progą ašaroti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Tampymasis. Jūs į gyvenimą žiūrite kitaip nei aplinkiniai. Tai, kas jums suprantama, lengvai valdoma ir žinoma, kitiems susiję su atsakingomis pareigomis. Nesvarbu – namuose ar darbe. Jei jums tai nesudėtinga, tai kodėl norite, kad kiti prisidėtų ir trukdytų? Apsispręskite – arba veikiate vieni, arba taikstotės su kliūtimis. Geriausias laikas – namuose, kur jau kvepia Kalėdomis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Noras. Nesvarbu, kiek norite, ko siekiate, nesvarbu net ir tai, kiek jums pažadėjo. Svarbu tik tai, kas telpa į saują, tik tai, ką dabar turite. Džiaukitės net ir smulkiomis likimo dovanomis. Laikui bėgant gali paaiškėti, kad visa tai ir buvo didžiausia gyvenimo vertybė. Metas, kai norite laisvės, pabėgti nuo kasdienių pareigų ir pilkos rutinos. Tačiau kaip tik tai ir laiko prie žemės.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Paaiškinimas. Gali būti, kad gyvenimas reikalaus parašyti pasiaiškinimą, bet nenusileiskite. Galite tik paaiškinti, o jausti kaltę nėra dėl ko. Turite savo kryptį, darbų, žinote, ką galite, o ko ne. Nesukite galvos dėl smulkmenų, ieškokite srities, kurioje galėtumėte tobulėti. Užsiimkite tuo, kas malonu, o ne tuo, kas pelninga. Ir nepamirškite pasiimti atlygio už atliktus darbus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Įsitvirtinimas. Vaidinate, kad nerimaujate, kad jums rūpi ir jaučiatės nesaugūs, bet iš tiesų džiūgaujate. Dabar turėsite progą parodyti, ką galite ir ką mokate. Jums tai patinka. Šis jausmas leidžia pajusti savo vertę ir parodyti kitiems, kas esate. Sulaukiate pripažinimo ir pagarbos. Noras mokytis silpsta, užvaldo noras mokyti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Tūpčiojimas. Tai ne atostogos ar atokvėpis. Tai pasirengimas šuoliui, tai jėgų, energijos ir patirties kaupimas. Ar jau galėsite atsispirti ir pradėti tai, ką sumąstėte? Greičiausiai ne, dar reikia truputį palaukti. Todėl ir apima jausmas, lyg tūpčiotumėte – tuoj prasidės, bet dar ne. Viskas juda palankia linkme, bet reikia palaukti. Finansiniai reikalai galėtų būti geresni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.