Palmira: patarimų metas, kai verta išklausyti svetimą nuomonę

Nors šiandien šventiškas pilnaties metas, kai emocijų per kraštus, vis dėlto diena nėra tinkama švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams. Šiandien svarbesnė veikla. Lemtingas bus saikas, išmanymas, kokybė, pedantiškumas, tvarka. Ko nors rimta imkitės tik pasvėrę, ar sugebėjimai atitinka keliamus reikalavimus. Dažniau tarkitės su reikalą išmanančiais specialistais – tai gerų .

Tinkamas laikas tvirtinti darbo sutartis.<br>123rf nuotr.
Tinkamas laikas tvirtinti darbo sutartis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 6:06 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:45 PM

Šiandien neblogas laikas tvarkyti draudimo reikalus. Iš esmės ko nors nauja imtis nereikėtų. Gerai užsiimti nebaigtais darbais. Tinkamas laikas tvirtinti darbo sutartis. Bendraujant svarbu likti korektiškiems, nieko neužgauti.

Daugiau dėmesio skirkite šeimai, sutuoktiniui. Likite ištikimi savo porai.

Palankus metas tikrintis sveikatą, imtis organizmo valymo.

Tinka pirkti antikvarinius baldus, papuošalus, namų apyvokos daiktus ir pan.

Pirmadienį 21 val. 34 min. Jupiteris sustojo Žemės stebėtojo atžvilgiu ir ėmė judėti atatupstas. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki kitų metų balandžio 8 d. Per šį laiką socialiniai, politiniai įvykiai, religinės dogmos, visuomenės moralinės nuostatos asmenis ima mažiau jaudinti. Atsiranda apribojimų plėsti savo veiklą ir įtaką. Tai neigiamas veiksnys ir plėtojant ryšius su užsieniu.

Iš pirmadienio į antradienio buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo matyti save nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijų. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, patekti į lietų – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus kelionėms, netinkamas švęsti; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 21). Pasistenkite šią dieną praleisti kuo ramiau ir paprasčiau. Siekite santarvės su vadovybe ir tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

Jautis (04 21–05 21). Neskubėkite patarinėti, pagalvokite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite nusiteikę pernelyg optimistiškai ir nepakankamai įžvalgūs. Labiau apgalvokite pažadus. Tinka pirkti daiktus namams, skirtus ilgai naudoti.

Dvyniai (05 21–06 22). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju savo sumanymą verta atidėti.

Vėžys (06 22–07 22). Įvyks tam tikras persilaužimas, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs.

Liūtas (07 22–08 23). Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti to, ko nesinori.

Mergelė (08 23–09 23). Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje, ir ši diena žada permainas. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams, švęsti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums daug kas matyti – suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partnerių neatsakingumas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Skorpionas (10 23–11 23). Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgaunate seną gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

Šaulys (11 23–12 22). Dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas – geriau jų neatidėti kitai savaitei.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai.

Vandenis (01 21–02 20). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Geras laikas iškrovos dietai.

Žuvys (02 20–03 21). Sėkmingas laikas – būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali atsitikti taip, kad bus žingsnis į priekį, bet du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.