Skirmos Liepienės horoskopas gruodžio 13–19 d.

Artimiausios dienos nepalankios Liūtams ir Skorpionams. Užtat Jaučio ir Svarstyklių ženklo atstovai jausis taip, tarsi reikėtų persiplėšti - jie bus visiems reikalingi. Ką astrologė Skirma Liepienė žada jums?

Ką žvaigždės žada jums?<br>123rf nuotr.
Ką žvaigždės žada jums?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Dec 13, 2014, 2:21 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:36 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Nepasitenkinimas. Esate nepatenkinti savimi. Ir ne todėl, kad jūsų dar neaplankė nykštukai ar per mažai sveikinimų. Tiesiog pritrūko varomosios jėgos, o darbai sulėtėjo. Viskam reikia rasti laiko ir noro. Pasikvieskite draugus ir vieną vakarą pabėkite nuo kasdienių darbų. Galbūt tai ir nepavyks, bet bent jau paskambinsite ir paplepėsite su tais, su kuriais seniai matėtės.

JAUTIS (04 21–05 21)

Talentas. Nesvarbu, kokia jūsų nuotaika ir ko iš tikrųjų norite šią akimirką. Nesvarbūs net ir planai. Gyvenimas daug ką sudėlioja savaip, paberia naujų pasiūlymų – lyg spalvotų popierėlių. Galite rinktis. Dabar jūs tiesiog šviečiate, tampate pastebimi, matomi. Visiems reikia jūsų draugijos. Talentas organizuoti, paversti švente net pačias niūriausias dienas dabar vertinamas kaip auksas. Todėl būkite įvykių centre.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Drąsa. Kuriuo keliu eiti, renkatės patys. Patys ir nusiviliate ar pralaimite. Kita vertus, jei nebandysite, nerizikuosite, nelaimėsite. Dabar ne tas metas, kai viskas einasi lengvai ar skrenda tarsi snaigės. Todėl rinkitės tinkamiausią taktiką ir rizikuokite. Tik žiūrėkite, kad sniegas akių neužlipdytų, kad ką nors dar matytumėte. Blogiausiu atveju liksite kaip senis besmegenis.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Klaidos. Kol gyvenimas nepamoko, tol ir nepasimokote: kartojate klaidas, grįžtate prie laimės griuvėsių ir ieškote būdų, kaip viską atkurti. Neverta. Ieškokite naujų sričių, naujų galimybių, o senas skolas padenkite iš naujų pajamų. Santykių srityje – lyg ir viskas gerai, suprantama. Bėda ta, kad nepalankiai susiklosčius situacijai nelieka vietos romantikai ir jausmams. Atrodo, kad Grinčas jūsų Kalėdas vagia.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pokšt! Kažkur kažkas pokši. Gali būti, kad kai kas prarado kantrybę ir pradėjo švęsti. O jums tenka visa tai sustabdyti, įsprausti į rėmus ir priminti, kad dar ne laikas. Namuose jūsų taip pat niekas neglosto. Greičiau jau pririša prie darbų, pareigų ir šventinių planų. Sunkus metas, todėl gali būti, kad baigiantis savaitei patys pradėsite piktai pokšėti. Artėja šventės.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Bendravimas. Žmonės, turintys bendrą tikslą, gali pasiekti daug. O susivienijus prieš bendrus priešus daug lengviau įveikti kliūtis. Tos kliūtys ir priešai nėra lengvai pastebimi. Viskas vyksta šiek tiek kitaip nei viduramžiais. Kad ir kaip būtų, nepriimkite dovanų ar malonių iš tų, kurie pataikauja, bet jūsų nemyli. Rimtos diskusijos vargina, bet raskite laiko pašnekėti apie susidariusią situaciją.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Reikalingi. Jaučiatės kaip sraigė: namas ant pečių sunkus, tačiau jis yra jūsų ir negalite nuo jo niekur pabėgti. Kol turite užuovėją, jaučiatės saugūs ir esate laimingi. Kai tik jūsų našta palengvėja, kyla įtarimų, kad kažkas ne taip. Ir vienaip blogai, ir kitaip negerai. Nesijauskite keistai, džiaukitės tuo, kad jūsų namas pilnas gyventojų, kad mintys užimtos svarbiais reikalais. Džiaukitės, kad esate reikalingi ir mylimi.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Kampe. Įsprausti į gyvenimo kampą. Ne todėl, kad to norėjote, kad jums patinka ar tai jūsų pašaukimas. Atrodo, kad gyvenimas tiesiog nori jus išbandyti. Tai nėra praradimai ar atradimai. Niekas jūsų nekala prie kryžiaus, tačiau esate tokioje situacijoje, kai reikia priimti sprendimą, svarstyti atsitraukimo planą. Tai skausminga, bet naudinga patirtis.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Slaptai. Kažkas už nugaros rezga pinkles. Jūs tai jaučiate, bandote to išvengti. Vien žinojimas jau gali padėti. Greičiausiai tai truks iki pat Kalėdų ir jūs negalėsite tam sutrukdyti. Todėl vertėtų užsiimti savais darbais, savo gyvenimu, šeima. O svarbius sumanymus palikite paskutinei metų savaitei, kai situacija bus aiški. Kai žinosite, kas nutiko, tuomet ir priimkite sprendimus.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Darbymetis. Jūs – lyg ir ne elfas, bet dabar pats darbymetis. Vieniems – ataskaitos, kitiems – pasirengimas šventėms, treti užsiėmę slaptais skaičiavimais, situacijų modeliavimu. Kad ir kokie darbai būtų, jie dabar visi reikalingi. Todėl, jei galite, atlikite iš karto. Jei ne, įsipareigojimus dalykitės su komanda. Šventinis blizgesys vis dar lieka dėžėse. Silkės uodegą nusipirksite paskutinę akimirką.

VANDENIS (01 21–02 19)

Žinojimas. Į jūsų namus suplaukia ir geros, ir labai geros žinios. Todėl dabar esate informacijos centras ne tik šeimos nariams, bet ir draugams, pažįstamiems. Tai savaitė, kai visa veikla tampa kolektyvinė, visi vakarėliai – bendri. Jokios galimybės pabūti vieniems, paskaityti ar tiesiog patinginiauti. Kepkite imbierinius sausainius, ruoškite dovanas ir džiaukitės artėjančiomis šventėmis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Laisviau. Atleidote vadeles, gyvenimas tapo malonesnis, be didelių komplikacijų ir konfliktų. Nereikalaujate per daug nei iš savęs, nei iš kitų. Esate laukiami, mylimi, trokštami. Tai gera savaitė santykiams, tačiau prasta darbams. Užsižaidžiate, užsisvajojate ir neatliekate to, ką turėtumėte. Reikia tikėtis, kad niekas to nepastebės ir nebaus. Tik įsipareigojimų šeimai nevalia atidėlioti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.