2015-ieji – Medinės Ožkos metai. Ar ji labai badysis?

AVINAS

Nuo 2015-ųjų pradžios iki rugpjūčio 11-osios sėkmės kryptį nurodantis Jupiteris bus palankus kūrybingiems žmonėms, lyderiams, laimėtojams, meno, scenos, madų sritims, stiprins optimizmo, savigarbos, kilnumo, meilės jausmus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nuo 2015-ųjų pradžios iki rugpjūčio 11-osios sėkmės kryptį nurodantis Jupiteris bus palankus kūrybingiems žmonėms, lyderiams, laimėtojams, meno, scenos, madų sritims, stiprins optimizmo, savigarbos, kilnumo, meilės jausmus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 22, 2014, 11:10 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:08 PM

Kartu pasitaikys ryškus polinkis į puikybę, prabangos ir išorinio blizgesio vaikymąsi, perdėtą vaikų lepinimą ar kaip tik jų skriaudimą, brangias pramogas - klubines ir reprezentacinio sporto, ypatingos nepagarbos valdžios veikėjams ir pan.

Artėjant rudeniui, kai Jupiteris įgis „mergeliškų bruožų“, visuomenės dėmesys ims krypti į informacines technologijas, mokslą, sveikatą, mediciną, higieną, buhalterines naujoves, auditą.

Blogesniais tarpsniais tai lems neigiamus dalykus, susijusius su šiomis sritimis - piktnaudžiavimus, cinizmą, biurokratinį persekiojimą. Tuo metu žmonės bus linkę labiau sirgti ir patirs problemų medicinos, farmacijos srityse.

Svarbu tai, kad dvejiems metams poziciją keičia Saturnas. Kai jo poveikis bus teigiamas, tvirtės tarptautinis bendradarbiavimas, bus kuriami bendri ilgalaikiai projektai, derinami įstatymai, pradedami rimti moksliniai tyrimai, pertvarkoma švietimo sistema ir t.t. Tačiau gali formuotis ar stiprėti ir tokie tarptautiniai dariniai, kurie suinteresuoti pakeisti valstybių sienas, tarptautinius susitarimus, įtakos sferas.

Šia prasme gana įtempta gali būti vasaros pabaiga, rudens pradžia. Nepalankus ir kovo mėnuo. Vis dėlto yra vilties, kad apskritai 2015-ieji daugumai žmonių bus smagesni, ramesni, sako astrologė Sidonija Kulikauskienė.

AVINAS

Pirmoji 2015-ųjų pusė žada sėkmę finansų srityje ir reikaluose, susijusiuose su vaikais. Galite tikėtis pelno, perspektyvių kontraktų. Neblogas metas pradėti rimčiau mokytis, plėsti akiratį, keliauti, stažuotis - tai atneš ilgalaikę naudą.

Reikia netingėti dirbti, nes taip bus įgytas trokštamas meistriškumas, profesionalumas. Vis dėlto finansinė rizika turi būti labai pasverta, nes galima įsivelti į nuostolingą avantiūrą. Metų pradžioje nedžiugins sveikata.

Vėliau „gresia“ įsimylėjimas arba įkvėpimas kurti ką nors gražaus, komfortabilaus. Kovas - avaringas, konfliktiškas. Balandį augs apetitas turtui, tačiau mėnuo nelepins. Kūrybinei raiškai, pramogoms, sportui, romantikai palanki pirmoji metų pusė, ypač gegužė, birželis, rugpjūtis iki vidurio.

Tai bus didelio įkvėpimo, atsinaujinimo ir populiarumo laikotarpis. Nuo rudens dėmesys ims koncentruotis ties darbo reikalais. Padvelks naujovėmis. Rugsėjį palanku įsidarbinti, keisti darbovietę.

JAUTIS

Šeima, namai, nuosavybė pirmą pusmetį išliks prioritetu. Bus ir šilto, ir šalto. Viena vertus, įmanomas praturtėjimas dėl palikimo ar kitu būdu, kita vertus, tikėtina trintis giminėje, kažką bus sunku pasidalyti, su kažkuo susitaikyti. Pavasarį ypač seksis siekti turtingesnio, stabilesnio gyvenimo.

Galite įsigyti nekilnojamojo turto, statytis namą ar kt. Nuo metų pradžios iki gegužės būsite neramūs, baiminsitės dėl ateities.

Po gimtadienio pradės sektis ir darbo, ir meilės reikaluose. Geras metas naujai pradžiai, kad ir kas tai būtų: partnerystė, verslas, šeimos kūrimas, nuosavybės įsigijimas, vaiko susilaukimas. Baigiantis vasarai galite sužibėti talentu, kūrybingumu arba įsimylėti. Noriai mokysitės, amatininkausite. Gali pavykti užsiimti tokia veikla, kuri ne tik leidžia užsidirbti pinigų pragyvenimui, bet ir džiugina širdį.

Jei ne veikla, tai jausmai, susiję su meile, vaikais teiks sparnus. Tik spalį pasistenkite neišklysti iš sėkmingo kelio dėl abejotino takelio.

DVYNIAI

Pirmasis metų pusmetis bus nenuobodus ir dažniausiai jausitės esą savo rogėse, galėdami „dvyniškai“ reikštis - aktyviai bendrauti, mokytis tai šio, tai to, skleisti informaciją, tarpininkauti, keliauti, organizuoti paslaugas, laisvalaikį, pervežimus ir t.t.

Nevargins dažnos komandiruotės, ryšių gausa, nuolat skambantis telefonas. Regis, daug laiko skirsite pomėgiams, sportui, kolektyvinei veiklai. Vis dėlto bus avaringi metai, ypač iki gegužės mėnesio. Tačiau per šiuos metus turėsite šansų sudaryti ilgalaikę partnerystę asmeniniame gyvenime arba veikloje.

Vasaros pabaigoje prasidės sudėtingesnis metų tarpsnis, nes aplink jus padaugės itin reikliai, kritiškai nusiteikusių kolegų, klientų ir artimųjų. Tuo tarpu jūs kaip tik būsite tingesni, išsiblaškę, susirūpinę asmenine situacija, remontais, kraustymusi, nuosavybe. Jeigu pasipils skundai dėl netinkamai atliekamo darbo, neišvengsite problemų.

VĖŽYS

Jūsų laukia geri metai. Išmoksite racionaliau elgtis su pinigais, labiau vertinti savo darbą, aiškiau suvoksite, kiek ir ko jums reikia, kad gyvenimo kokybė būtų patenkinama, bet nesikauptų nebūtinų daiktų.

Gali būti, kad keisite darbą ar pradėsite savo verslą. Netruks džiaugsitės apdairaus investavimo, darbštumo ir taupumo rezultatais. Regis, geriau tvarkysite buitį, rūpinsitės savo sveikata, figūra, pagaliau pradėsite tinkamiau maitintis, paisyti sveiko dienos režimo.

Tačiau ankstyvą pavasarį galimi tam tikri pokyčiai, kurių nebūtinai pageidaujate. Naujai veiklai, komandiruotėms, išvykoms tinkama gegužė, birželis. Vasarą leisite be įtampos.

Nuo rugsėjo mielai kibsite į mokslus, darbus, noriai bendrausite, rašysite, kursite, lankysite kursus, reikšitės socialiniuose tinkluose. Spalį gali kilti problemų šeimoje, giminėje. Ir jūs, ir kiti bus ypač jautrūs, užgaulūs.

LIŪTAS

Jūs vis dar esate ir būsite Fortūnos numylėtiniai. Regis, tvirtai jausitės ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Įmanomas kilimas karjeros laiptais, verslo plėtra, įsitraukimas į rimtą ilgalaikį projektą, ypač gegužę, birželį.

Tik pravartu atsiriboti nuo bandančių jumis manipuliuoti, pasinaudoti, nes tokie asmenys gali pakišti koją jūsų tikslams. Laimei, nuosavybės, kreditų, statybų, nekilnojamojo turto klausimai spręsis palankiai. Vasarą, rudenį derėtų kuo daugiau laiko praleisti gamtoje, pajudėti, atnaujinti įvaizdį.

Jeigu dar nesutikote savo gyvenimo Meilės, šie metai turbūt nebeleis judviem prasilenkti. Arba būtent šiais metais užgims nuostabus tėvystės/motinystės jausmas. Spalis bus kiek įtemptas dėl nesusipratimų bendraujant, klaidų dokumentuose ar intrigų kolektyve.

MERGELĖ

Pirmąjį pusmetį tęsis panašus gyvenimas kaip ir praėjusį pusmetį. Vis dar nebus lengva būti viešumoje, ryžtis atsakingiems darbams ir žingsniams.

Gali šlubuoti sveikata. Kaip bebūtų, po truputį judėsite link aktyvesnio periodo ir tam sąmoningai ar pasąmoningai ruošitės. Intuicija ar tam tikri likimo ženklai padės suprasti, kas iš tiesų svarbu ir ko turėtumėte siekti, kad jaustumėtės einantys savuoju keliu. Sausį švelniai mylėsite, svajosite, būsite kūrybingi, gegužę galbūt leisitės į egzotišką kelionę ar ją užsisakysite rudeniui, vasarą sugebėsite ir produktyviai padirbėti, ir pailsėti.

Visgi tik nuo vasaros pabaigos prasidės tikrieji sėkmės metai. Pasijusite vertingi, svarbūs tokie, kokie esate. Palanku pradėti naujus projektus, darbus, tuoktis ar pradėti kūdikį. Be to, jums turbūt seksis tvarkyti nekilnojamojo turto, remonto, statybų, interjero ir pan. reikalus, stiprinti materialinį šeimos pamatą.

SVARSTYKLĖS

Per pirmąjį 2015 pusmetį pravartu daug nuveikti, kad antrąjį galėtumėte atsikvėpti, būti inertiškesni, skirti laiko lengvai tinginystei. Dalykinės iniciatyvos, ypač remiamos verslo partnerių, kolektyvo, pasiteisins ir atneš pelno.

Romantiškų akimirkų, gražių draugysčių veikiausiai irgi pasitaikys, ypač jei jus su patinkančiais žmonėmis sieja bendras hobis, kūrybinis užsiėmimas, sportas ar net politinė, visuomeninė veikla. Jeigu ką nors nauja norite pradėti, turite suskubti tai padaryti iki rugpjūčio vidurio. Ankstyvas pavasaris daugumai dalykų bus ne toks palankus kaip tarpsnis nuo gegužės iki rugsėjo.

Prasidedant rudeniui daugės neatidumo, aplaidumo, todėl grės klaidos su nemaloniomis pasekmėmis ir galimais skandaliukais. Įsivėlę į nelegalius reikalus, aferas, patirsite nuostolių. Visgi metų pabaiga nuo lapkričio turėtų būti gana rami. Galite susidomėti joga, ar kitomis dvasinėmis praktikomis.

SKORPIONAS

Pirmasis metų pusmetis skatins ambicingai siekti savo tikslų, nesvarbu, ar jie susiję su verslu, ar su politika, ar su scena. Regis, turėsite progų išgarsėti, pasiekti tam tikrų aukštumų ir po truputį prasigyventi materialine prasme, ypač jei tapsite taupesni. Pavasarį bus permainų darbo, verslo srityje.

Kai ką galima prarasti, tačiau artėjant gegužei prasidės atradimų, pakilimo metas. Vasara gali būti itin romantiška. Regis, ir nuostabioji meilė jūsų neaplenks. Jei ne meilė, tai nuoširdi draugystė jus šildys ir teiks saugumo jausmą.

Visgi dėl tam tikro avantiūrizmo ar pagundos išlaidauti rudens pradžioje galite susidurti su finansiniais nesklandumais. Dalis spalio gali nedžiuginti dėl susilpnėjusios sveikatos ar nusivylimo kolektyvine veikla ar savo vieta tarp bendradarbių. Visgi po gimtadienio atsigausite ir vėl grįš populiarumas, optimizmas.

ŠAULYS

2015-ieji jums žada sėkmę. Regis, bus neblogų permainų, pvz, kraustymasis į naują gyvenamąją vietą. Tai gali būti susiję su studijomis, darbu, santuoka, politiniu paskyrimu ar kita svarbia priežastimi. Laisvalaikiu noriai rinksitės sportą, visuomeninę veiklą. Stengsitės formuoti deramą įvaizdį, įgyti autoriteto, kompetencijos.

Regis, užmegsite ryšių su užsieniečiais, domins tolimos kelionės, turizmas. Per šiuos reikalus galite ir nukentėti, tačiau tikėtina, kad nuo netikusių avantiūrų jus sulaikys ką tik Šaulius labiau veikti ėmęs Saturnas, skatinantis būti brandesniems, atsakingesniems.

Iki gegužės pasitaikys nederamų pagundų, susijusių su kūniškais malonumais, priklausomybėmis. Kai ką jums pravartu keisti savyje. Nuo gegužės geriau seksis darbo reikalai, gerės santykiai su partneriais. Nuo rugsėjo itin parūps karjera, politika. Regis, kils paskata tobulėti profesine prasme ar kažko perspektyvaus siekti.

OŽIARAGIS

Tai bus permainingi metai, tačiau vidiniame jūsų pasaulyje nusistovės tam tikra rimtis, filosofiškas susitaikymas su viskuo, kas vyksta ar įvyks. Pirmąjį pusmetį teks įtemptai rūpintis finansų, turto reikalais - skolų grąžinimu ar pasiskolinimu, lizingais, kreditais, testamentais, draudimu ar pan. Jeigu turite psichologinių problemų, veikiausiai rasite puikų specialistą ar dvasinį mokytoją, galintį jums padėti iš esmės.

Gegužė žada daugiau meilės, pramogų, pripažinimo ir pelno. Prasidedant rudeniui noriai nersite į mokslo pasaulį, kelsite kvalifikaciją, stažuositės, dalyvausite konferencijose ar kt.

Bet kuriuo atveju būsite nusiteikę tobulėti, plėsti akiratį, semtis patirties iš užsieniečių ir daug pasiekusių veikėjų. Kita vertus, įmanomas polinkis atsiriboti nuo visko ir semtis išminties iš knygų, interneto.

VANDENIS

Per praeitus metus tikriausiai išmokote efektyviau bendradarbiauti, tad 2015 pirmą pusmetį jums turėtų sektis didinti savo įtaką, rasti vertingus žmones bendriems tikslams ir pan. Populiarumo nestokosite, tad turėsite galimybių pasireikšti per darbą ar visuomeninę veiklą.

Svarbiausia sritis kurį laiką jums išliks ta pati – meilės partnerystė, santuoka ar skyrybos. Ši sritis bus ne itin stabili, tačiau po truputį viskas stos į aiškesnes vėžes, santykiai išsigrynins ir sutvirtės, jei tik jų negadinsite paikomis provokacijomis. Iki rudens turėtumėte susivokti, su kuo jums pakeliui, o kas yra skirta ne jums. Nuo rudens tapsite jautresni fiziškai ir psichologiškai, tad derėtų itin tausoti sveikatą.

Regis, iš jūsų bus reikalaujama jums ne itin būdingos raiškos bei savybių – pedantiškumo, apskaičiavimo, pareigingumo ir pastovumo. Bus išties nelengva, jei tai jums svetima.

ŽUVYS

2015-ieji iki vasaros pabaigos bus darbingi ir gana stabilūs. Regis, dar geriau ims sektis meniškoms Žuvims. Savo kūrybingumu praturtinsite, papuošite bet kokią veiklą.

Jūsų išmone ypač džiaugsis publika, vaikai. Metų pradžioje tikėtina ypatinga pažintis ar susitikimas, turėsiantis įtakos ateities planams. Visgi ne visiems žmonėms rodysite palankumą. Galimas susipriešinimas kolektyve bei krizės santykiuose su partneriu.

Jeigu sugebėsite tai tinkamai išspręsti, tuomet ir kitų labui pasireikšite kaip puikūs tarpininkai, patarėjai, psichologai. Kovo pabaigoje ir aplinkui tą laiką jausite didelę vidinę įtampą.

Bus pavojinga bet kokia rizika. Meditacijos, joga padės jums atsipalaiduoti ir susivokti savyje. Gali būti, kad rudenį atšoksite vestuves ar bent jau pasijusite radę savo antrąją pusę, populiaresni. Visgi rudenį ir kritikos strėlės gali tapti aštresnės, skaudesnės nei buvo iki šiol.

Laimingų Naujųjų metų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.