Kalėdų savaitė astrologės S.Liepienės akimis

Artėjančios Kalėdos  vers Šaulį paskubėti. Astrologė Skirma Liepienė šio Zodiako ženklo asmenims patarė nenukrypti nuo tikslo, nes karštas šokoladas, pyragėliai su grybais ir Kalėdų giesmės - visa tai primins akimirkos trapumą. 

Mergelei labiau reikalingos ne didelės dovanos, o parodytas dėmesys.<br>123rf nuotr.
Mergelei labiau reikalingos ne didelės dovanos, o parodytas dėmesys.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2014, 3:30 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:08 AM

Avinas (03 21–04 19)

Azartas, norai ir galimybės. Visi, kas gali traukti jūsų roges, bus įkinkyti. Ir jums nesvarbu, kad sniego nėra, kad kalėdinis laikotarpis, – turite tikslą ir reikia jį pasiekti. Visas laisvas laikas skiriamas darbui, ateities vizijos kurti ir debatams apie tai.

Ir nesvarbu, kad kas nors nepritaria, – jūs siekiate tikslo. Labai svarbu ne tik tai, ko trokštate, bet ir kokiais būdais tai darote.

Jautis (04 20–05 20)

Nemalonūs klausimai verčia sakyti tiesą. Jaučiatės nesmagiai, o meluoti negalite. Pasirinkite tokį bendravimo būdą ir tokią kompaniją, kurioje galite jaustis laisvai, kur jums nereikės išgyventi dėl netinkamo žodžio, ten, kur jūsų niekas nespaus.

Kad ir kaip norėtumėte pabūti vieni ar su šeima, atsiras, kas ištrauks jus į viešąją erdvę. Būkite pasirengę visiems gyvenimo atvejams.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kaip surasti patalą blogai naujienai? Čia ne silkė, kurią galima paslėpti po grybukais ar morkomis. Čia reikia ko nors subtilaus, nekrintančio į akis. Tos nekokios naujienos gali būti pateiktos darbe.

Namuose bus nedidelė įtampa. Ir ne jūsų jėgoms ją panaikinti. Todėl užsiimkite įprastais darbais, kalėdinio popieriaus šiurenimu, eglutės puošimu ir laukite, kol Kalėdų Senelis ne tik atneš dovanų, bet ir išsineš tai, kas nereikalinga.

Vėžys (06 21–07 22)

Dviprasmiški jausmai sujaukia šventinį jaukumą. Realiai nieko nevyksta. Neturite jaustis kalti dėl savo minčių ar norų, bet vidinis nerimas išlieka. Bandote tai kompensuoti dovanomis, juokeliais ir kuriate ateities planus.

Partnerystės klausimai tampa labai aktualūs. Ne vien darbe, bet ir namuose. Tai laikina, viskas susitvarkys, bet dar negreitai. Todėl džiaukitės dovanomis, šventine aplinka ir kuo mažiau galvokite apie tai, kas niekada neišsipildys.

Liūtas (07 23–08 22)

Turite planų ir norų, kurie po truputį bliūkšta. Ne todėl, kad jie nerealūs, o todėl, jog įdedate per mažai pastangų jiems siekti. Jūs žinote, kad galite tai turėti, bet tikitės, jog viskas susiklostys savaime, kad galite būti stebėtojas, o ne vykdytojas.

Ši pozicija nėra teisinga, nes ne kiekvienas lapinas per Kalėdas gauna keptą žąsį. Gardų kąsnį reikia pačiam susimedžioti.

Mergelė (08 23–09 22)

Dovanos didelės, mažos, praktiškos ir ne tokios reikalingos, bet labai malonu gauti, dėkoti ir ieškoti visame tame ko nors itin vertingo, to, ką galima pasilikti ateičiai. Kalėdų dvasia jus myli, dovanoja ne tik tai, ką galima panaudoti, pasidžiaugti, bet ir atgimusius jausmus.

Leiskite sau mylėti, džiaugtis, bet nepamirškite, kad paslaptis reikia saugoti. Mylėdami tampate laimingesni, kartu apdovanojate tuos, kurie greta.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nuobodu? Užmiegate darbe? Nieko baisaus – dar truputį, ir gyvenimas taps įdomus, spalvingas, nenuspėjamas. Ir tų fejerverkų iniciatorius būsite jūs. Aplinkiniams tai ne visada patiks, bet jie turės susitaikyti. Jūs juk negalite paversti pasaulio pilkšvu vien todėl, kad kam nors to norisi.

Tačiau nepamirškite, kad ir po švenčių turėsite eiti į darbą ir gyventi tuose pačiuose namuose.

Skorpionas (10 23–11 21)

Dirbsite ar išsidirbinėsite? Viskas priklausys nuo komandos, kuri už jus darys parengiamuosius darbus. Ir jei ji viską padarys laiku, galėsite išsidirbinėti. Bet jei prastai vadovausite, patys dirbsite ne tik už visus elfus, bet ir už elnių kinkinį roges trauksite.

Todėl viską gerai apsvarstykite, susirašykite ir vadovaukite, kad viskas būtų laiku ir vietoje. Tie, kuriems atostogos prasidėjo anksčiau, nuobodžiaus.

Šaulys (11 22–12 21)

Šokoladinė suflė – štai kur uždraustas malonumas. O gandų rinkimas ir jų nešiojimas – prasto skonio ženklas. Todėl nepasiduokite pagundai išplepėti tai, ką netyčiomis sužinojote, pagražinote ir jau esate pasiruošę pateikti kaip sensaciją.

Būkite tolerantiški ir pakantūs, nesivelkite į politiką ir nebandykite atrodyti geresni nei esate. Gali būti, kad šių metų dovanos bus labai asmeniškos ir šiltos.

Vandenis (01 20–02 18)

Laki vaizduotė jums gali padėti darbe ir puoselėjant santykius. Tik reikia veikti staigiai, greitai, reaguojant į visus pokyčius. Negalima laikytis įsikibus pirminio plano. Viskas bus gerai, nesvarbu, ką sako kiti. Jūs dar galite pakeisti ne tik pasaulį, bet ir visą visatos tvarką.

Jūs turite drąsos, galimybių ir norą. Nemenkinkite savo sugebėjimų. Jei nenorite nieko, tik karšto šokolado ir ramybės, – pasaulis pats užgrius pas jus į svečius.

žuvys (02 19–03 20)

Ne visas klaidas reikia taisyti. Kartais užtenka tiesiog susitaikyti su nesėkme, įvertinti visas aplinkybes ir gyventi toliau. Juo labiau kad tos nesėkmės labiau panašios į šlapias snaiges nei į viską šluojančią laviną. Todėl dar prieš šventes nesusipratimai ištirps, pavyks susitaikyti ir pamiršti nesklandumus.

Po egle rasite tai, ko troškote, tai, apie ką svajojote, bet buvote praradę viltį turėti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Dėl tokių perspektyvų galima stengtis. Norite būti matomi, pasiekti žibančią viršūnę? Taip ir bus, tik nepamirškite, kad siekdami aukštumų galite sugriauti savąjį bokštą. Ištraukiant po rąstelį bokštas tampa mažiau stabilus.

Jūsų naujiems siekiams reikia tvirto pagrindo. Pasitikėkite tik tais, kurie laiko patvirtinti, žygiuose užgrūdinti. Naujos pažintys gali sugriauti jūsų reputaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.