Palmira pataria įsidėmėti: savaitgalio sapnai bus pranašiški

Savaitgalio nuotaikos romantiškai pakilios – būsime kupini kilnių jausmų, linkę į taurius gestus. Ir išties nemažai gero padarysime! Vis dėlto ne viskas taip gražu ir skaidru – iliuzijų valdžia gali pasireikšti sekmadienį. Tuomet ne taip paprasta bus suprasti, kas yra kas.

Stenkitės prisiminti, ką sapnavote - savaitgalį sapnai bus pranašisiški.<br>123 rf nuotr.
Stenkitės prisiminti, ką sapnavote - savaitgalį sapnai bus pranašisiški.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2014, 6:31 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 4:54 AM

 Apgavikas, sukčius ir geradarys iš pažiūros gali atrodyti vienodai. Tad blogiausia, kas gali nutikti: tapti kilnius tikslus „remiančio“ sukčiaus auka. Būkite budrūs – viską tikrinkite. Jei norite daryti gerus darbus, paaukoti pinigų, pirmiausia įsitikinkite, kad viskas skaidru.

Bendrauti, pažintims užmegzti palankesnis šeštadienis. Tai puikus laikas susitikimams su jūsų sielai artimais žmonėmis, romantiškiems pasimatymams, pramogauti.

Sekmadienį reikėtų labiau rinktis, su kuo bendrauti, o bendraujant – neskubėti patikėti viskuo, ką išgirsite. Nerizikuokite pinigais – situacija atrodys geresnė nei iš tikrųjų. Ir būkite atsargesni kelyje, ypač po 13 val., kai išaugs automobilių avarijų tikimybė. Antroji dienos pusė nepalanki ir vertingiems daiktams pirkti. Tuo metu išaugs ir konfliktų, taip pat vagysčių, traumų (ypač rankų) tikimybė.

Pirmadienis palankus iki 12 val. 12 min., geras laikas aktyviai veiklai, tinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams, palankus reikšmingiems finansiniams dokumentams tvirtinti. Vėliau – klaidų metas: kad ir kuo užsiimsite, stenkitės būti atidesni, o ypač – jei vairuosite transporto priemonę. Antroji dienos pusė nepalanki švęsti, pramogauti. Venkite stipriųjų svaigalų.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai matyti arklius, pasagas, blogai – mirusiuosius. Jei sapnavote gaisrą, matėte ryškią šviesą, atsidūrėte dykumoje – požymis, kad atrandate savo kelią. Vanduo, dūmai reikštų, jog verta saugotis apgaulės.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – tai reikštų slaptą artimo žmogaus neapykantą jums; jei katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė spalvos.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais; rasti veidrodžio šukę – išsispręs neaiški situacija, rasti monetą; jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų; mėlyna, sidabrinė.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Itin palanku regėti gyvūnus, paukščius. Matuotis naujus drabužius – turtas; plaukti vandeniu – atgausite sveikatą; skraidyti – draugų pagalba, sugrįš jėgos. Išvysti pėdas smėlyje – įgysite tikslą. Matyti save veidrodyje – paaiškės jūsų paslaptys; būti nuogam – liga, nesėkmės. Ugnis – kančia, jėgų praradimas; žiema, šaltis – liūdesys, nesėkmė. Blogai regėti peilius, šakutes, ypač jei jos surūdijusios.

Blogas ženklas: jei rytą kūną niežėtų (kaklą – finansiniai nuostoliai, krūtinę – nemalonumai šeimoje, menčių srityje – problemos dėl vaikų, nesusipratimai su mylimu asmeniu, moterims gresia neplanuotas nėštumas, pilvą – nemalonumai darbe, pavojai per naminius gyvūnus, rankas – saugokitės vagysčių, sėdynę – venkite užsieniečių, kol kas nepalankios tolimos kelionės, galvą – gresia konfliktai, artimiausiu metu galite nukentėti nuo agresijos); daug dulkių įkvėpti – kliūtys; jei laikrodis sustotų – pasisaugokite lemtingos klaidos; pamesti raktą – galite netekti artimo žmogaus; druską išberti – konfliktai šeimoje; pilki, žalsvai smėliniai atspalviai.

Geras ženklas: jei atsibudę kelis kartus nusičiaudėjote – bus puiki diena; raudona, alyvinė, balta spalvos.

Iš sekmadienio į pirmadienį gerai sapne matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, atgausite pasitikėjimą savimi, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su išrinktuoju ar išrinktąja; žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė; raktus pamesti, būti svetimam name, atvirame lauke – apsaugos praradimas; būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei užpultų šuo ar katė, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus iki 12 val. 38 min. – svarbesnius reikalus planuokite antrajai dienos pusei; palankios spalvos oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Savaitgalį skirkite ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite. Stiprinkite sveikatą, pasistenkite gerai išsimiegoti. Sekmadienis – intensyvus metas, tikėtini intriguojami susitikimai. Tiesa, antrąją dienos pusę verčiau vengti naujų, nepažįstamų asmenų. Pirmadienį iki pietų palanku energingai imtis reikalų.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite šias dienas praleisti kaip nors neįprastai, sugalvokite ką nors nepaprasta sau ir draugams pradžiuginti. Tiesa, antroji sekmadienio pusė nebus palanki bendrauti ar leistis į kelią: pabūkite vieni – tiesiog pailsėkite. Pirmadienis netinkamas atsakingiems reikalams.

Dvyniai (05 21–06 22). Stenkitės rasti daugiau laiko artimiesiems, net jei jums rūpėtų kiti reikalai. Sekmadienio pirmąją pusę kritiškiau vertinkite išgirstus dalykus, gautus pasiūlymus. Antrąją dienos pusę padidės traumų, konfliktų, nelaimių tikimybė. Pirmadienis iki pietų palankus per draugus spręsti painias problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Jei teks išvykti pas draugus, giminaičius paviešėti, būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams. Pasistenkite mažiau žadėti ir neįsipareigoti sekmadienio antrąją pusę. Pirmadienis iki pietų geras atsakingiems susitarimams darbe.

Liūtas (07 22–08 23). Ar tik ne per mažai džiaugiatės asmeniniais laimėjimais ir per daug dėmesio skiriate neišsipildžiusioms svajonėms? Būtinai sugalvokite malonią pramogą sau ir artimiesiems. Pirmadienis iki pietų palankus susitikti su įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli, ypač verslo klausimais. Gautus finansinius pasiūlymus priimkite.

Mergelė (08 23–09 23). Šiomis dienomis galite sulaukti netikėtos dovanos, malonaus dėmesio ne tik iš savų, sutuoktinio, bet ir aplinkinių. Vis dėlto sekmadienį popiet geriau atsiriboti nuo bendravimo su svetimais – tai apgaulingas metas, galite pervertinti savo galimybes ar pasikliauti įtaigiai kalbančiu sukčiumi. Pirmadienis iki pietų tinkamas su mokesčiais, skolomis, draudimu susijusioms problemoms spręsti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį pasistenkite ką nors gera nuveikti namie. Venkite smulkmeniškumo bendraudami su artimaisiais, ypač su savo pora sekmadienio antrąją pusę. Pirmadienis iki pietų geras finansiniams įsipareigojimams vykdyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Bus puiki nuotaika, šauni savijauta, jei leisite laiką su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Tiesa, sekmadienis kiek nervingas, o po pietų ir pavojingas – išaugs traumų, avarijų tikimybė. Tądien būkite atidesni sutuoktinio nuotaikoms. Pirmadienis iki pietų geras su vadovybe spręsti darbo užmokesčio klausimą.

Šaulys (11 23–12 22). Neverta kur nors vykti – dėmesį ir jėgas skirkite šeimai. Tai geros dienos užsiimti namų rūpesčiais – jie virs džiaugsmais. Sekmadienį vakarop labiau pasaugokite vaikus. Pirmadienis iki pietų sėkmingas finansiniams reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 20–01 21). Jausitės pakiliai. Šeštadienis neblogas įvairiems susitikimams, pažintims, taip pat pasirodyti visuomenėje. Sekmadienio popietė tam nepalanki – verčiau apsiriboti bendravimu šeimoje. Būkite atidesni vaikų nuotaikoms. Pirmadieniui nieko sudėtinga neplanuokite.

Vandenis (01 21–02 20). Subtilių provokacijų dienos, kai svarbu neskubėti ir nepykti (ypač ant savų). Laukia netikėtumai, sunkumai dėl šeimos narių problemų – tik nešykštėkite jiems gerumo, nuoširdumo. Antrąją sekmadienio pusę galimos traumos buityje. Pirmadienis iki pietų tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 20–03 21). Smagios pakilimo dienos – daug bendravimo, įvairių susitikimų, naujienų. Tik sekmadienį nepraraskite saiko pramogaudami ar vairuodami automobilį – antrąją dienos pusę gresia nenumatyti nuostoliai. Pirmadienis iki pietų tinkamas finansinėms problemoms spręsti. Tai geras laikas ir pinigams investuoti. (Taip pat ir dovanoms pirkti.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.