Skirmos Liepienės horoskopas gruodžio 27 – sausio 2 d.

AVINAS (03 21–04 20)

Atsipūskite ir per metų slenkstį stryktelėsite lengvai. Puoselėkite senąsias tradicijas, kurkite naujas ir džiaukitės tuo, ką radote po egle.<br>123rf.com nuotr.
Atsipūskite ir per metų slenkstį stryktelėsite lengvai. Puoselėkite senąsias tradicijas, kurkite naujas ir džiaukitės tuo, ką radote po egle.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-27 12:53, atnaujinta 2018-01-18 04:21

Galimybės. Nėra nieko tokio, dėl ko turėtumėte nerimauti. Viskas laiku ir savo vietose. Net jei ir suplanavote naują gyvenimo startą nuo pirmosios metų dienos, jis atidedamas dėl priešpriešinio vėjo. Neskubėkite – turėsite dar daug galimybių ir pasiūlymų. Dar bus progų užmegzti santykius, įsivelti į skandalus ar kam nors padraskyti akis. Geriau pakutenkite padus tiems, kas sumanė pastumti jūsų darbo kėdę.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pauzė. Reikia fono. Vieniems tiks Kalėdų giesmės, kitiems – vaikų klegesys. O kai kam norėsis tylaus skambėjimo toli už lango. Reikia laiko pailsėti, atsikvėpti ir tiesiog pabūti su savimi. Aišku, gali būti, kad jums vieniems nuobodu. Todėl aplankykite draugus arba tėvus. Tai laikas, kai tingima, kai net nebandoma apsimetinėti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Nuotaika. Ne taip paprasta būti Kalėdų Seneliu, bet dovanas dalyti smagu. Smagu ir jomis rūpintis. O klausyti priekaištų – tikrai ne. Todėl dabar palankus metas prastas dovanas keisti į geras, o nenusisekusius prisipažinimus paversti juokais. Viskas, kas gali palengvinti gyvenimą, įnešti pramogų, yra labai reikalinga. Finansinių klausimų sprendimą atidėkite, nes kelios dienos jau nieko nepakeis.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Troškimai. Reikia žmogaus, kuris atgaivintų jausmus. Todėl ieškosite ko nors pažįstamo, patikimo bet iki galo nesuprasto. Tos paieškos gali nuvesti per toli, tačiau jas puikiai užmaskuos šventinis šurmulys. Šią savaitę vis tiek išspręsite dviprasmišką situaciją. Saugokite tai, ką turite, tačiau nebijokite svajoti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Dulkės. Ar matote? Jus lenkia, net kelias dulka. Ir namie, ir darbe, ir net meilės fronte. Atsiliekate nuo visų. Ką gi, teks rimtai vytis, bet gal ne dabar. Apgalvokite naują taktiką, įvertinkite gyvenimo siūlomą strategiją ir susikurkite darbų planą. Svarbu, kad alkoholio nebūtų per daug, o kolegos netikėtai neužgriūtų į svečius. Laiko turėsite ne tik švęsti, bet ir gerai pagalvoti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Virpesiai. Yra temų, apie kurias negalite kalbėti. Yra paslapčių, kurių negalite išduoti. Jei turite ką slėpti, slėpkite. Net didžiausią silpnumo akimirką neišsiduokite. Saugokite, supakuokite, užriškite ir pamirškite. Tai laikas, kai geriau patylėti, nei atvirauti. Kiekvienas virpesys turi aidą. Todėl jūsiškis tegul bus tylus, girdimas vien jums. Apie darbus kalbėti neverta – jie arba baigti, arba atidėti kitiems metams.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Planai. Jūsų planai ir norai lėtai peršliauš į kitus metus. Ne taip, kaip planavote, ne taip, kaip žadėjote, bet vis tiek į priekį. Planuojantiems ir ieškantiems naujų galimybių metai pateiks pasiūlymų jau pirmomis dienomis. Tie, kas neapsisprendė, ko norėtų, galės abejoti dar porą savaičių. Kad ir kaip būtų, laikas, praleistas su šeima, bus geriausias. Vertinkite tai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Virsmas. Skaičiuosite, bandysite susitvarkyti piniginius reikalus ir gyvenimą. Tai laikas, kai reikia vertinti ne tik tai, ką gavote, atidavėte, bet ir tai, ką ketinate nuveikti ar pasiekti. Nesvarbu, kad ateina Naujieji metai. Jūsų gyvenimas nesustoja, nesikeičia vertybės ir mitybos įpročiai. Šventės ne tokios, kaip tikėjotės, todėl teks pasispausti.

ŠAULYS (11 22–12 22)

Stebuklai. Keistai ir be perspėjimo priartėjusi paskutinė metų savaitė kelia nerimą ir nepasitenkinimą. Gali būti, kad viskas greitai susitvarkys – gausite dovaną arba kai ką patys įvertinsite visai kitaip. Lauksite naujovių, nepatirtų dalykų. Tas patyrimas vienų laukia darbe, kitų – namuose, treti paprasčiausiai supras, kad ir kasdienybė negaili stebuklų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pagalba. Šventinis laikotarpis menkai džiugina. Žinote, kad viskas išsispręs, bet laukti neturite kantrybės. Todėl imsitės žygių, užsikrausite papildomą atsakomybę. Aplinkiniai tai matys ir vertins, bet jūs negalite pakeisti visatos dėsnių ir išspręsti problemų, kankinančių kitas galaktikas. Todėl energiją eikvokite ten, kur jos reikia, ten, kur jūsų triūsas bus matomas. Jausmas, kad užstrigote laike, greitai apleis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Šventė. Būti geru žmogumi yra viena, o gyventi taip, kaip norite, – visai kas kita. Sprendimus priimsite remdamiesi emocijomis, o ne loginiu mąstymu. Daugiau sentimentų, romantikos ir puikios muzikos. Jūs žinote, kaip švęsti šventes ir jas paversti nepakartojamomis. Todėl viskas, kuo dabar gyvenate, – tai viena didelė šventė, su dainomis ir žaliomis eglėmis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Dalybos. Jūs jau įrodėte, ką iš tiesų galite. Atsipūskite ir per metų slenkstį stryktelėsite lengvai. Puoselėkite senąsias tradicijas, kurkite naujas ir džiaukitės tuo, ką radote po egle. Jei manote, kad gavote per daug, pasidalykite arba atsisakykite to, ko jums nereikia. Atrodo, kad gavote per mažai? Taip nebūna, tiesiog dar ne viskas jus pasiekė. Linksmybės truks visą savaitę. Tik nepamirškite, kad daug gauna tie, kas daug duoda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.