Astrologė Palmira: pirma dienos pusė itin palanki moterims

Pirma dienos pusė bus ramesnė, taikesnė – iki 12 val. 12 min. patartina planuoti svarbesnius susitikimus, pasitarimus, derybas. Tai laikas, kai lengviau rasti kompromisą, paprasčiau susitarti, užmegzti bendradarbiavimą. Šis laikas palankus spręsti įvairias finansines problemas: ar tai būtų klausimai, susiję su jūsų uždarbiu samdomame darbe, ar pelnu versle, ar investicijomis. Tai geras laikas ir socialiniams reikalams tvarkyti. Tiks ieškoti pagalbos, paramos, tiesa, bus palanku ir ką nors paremti, kam nors padėti.

Pirma dienos pusė itin palanki moterims, joms labiau šypsosis laimė tvarkant finansinius, o gal ir meilės reikalus.<br>123rf.com nuotr.
Pirma dienos pusė itin palanki moterims, joms labiau šypsosis laimė tvarkant finansinius, o gal ir meilės reikalus.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 2:30 AM

Pirma dienos pusė itin palanki moterims, joms labiau šypsosis laimė tvarkant finansinius, o gal ir meilės reikalus. Šis laikas geras ne tik priimti svarbų finansinį, bet ir asmeninį sprendimą. Palanku ne tik pinigus investuoti, bet ir pirkti, teikti dovanas tiems, kuriuos mylite, taip pat kartu papietauti, – bendras valgis šiomis dienomis bus itin susijęs su meilės magija.

Antrąją dienos pusę augs įtampa, stiprės iliuzijos, kai norimus dalykus būsime linkę palaikyti tikrais. Antra dienos pusė netinkama tartis dėl svarbių reikalų, pasirašyti atsakingus dokumentus. Tai netinkamas laikas švęsti, pramogauti. Derėtų vengti ir svaigalų, patartina atidžiau rinktis maisto produktus – galimi apsinuodijimai.

Sapnuose iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus iki 12 val. 38 min., svarbesnius reikalus planuokite antrai dienos pusei; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Iš esmės viską matote aiškiai, sugebate blaiviai vertinti situaciją, tad rytą puiku tvarkyti atsakingus reikalus. Po 12 val. nederėtų priimti svarbių sprendimų. Ypač vakare reikėtų labiau pasisaugoti traumų, tuomet tikėtini ir neaiškūs galvos skausmai.

Jautis (04 21–05 21). Verta ilsėtis – nesiimkite spręsti sudėtingų problemų ar dirbti komplikuotų, varginančių darbų. Beje, jei viską atidėsite, galimas dalykas, kad kažkaip viskas savaime išsispręs, kas nors už jus viską sutvarkys.

Dvyniai (05 21–06 22). Ryte galima rizikuoti. Tai gera proga kreiptis pagalbos į draugus. Tačiau po 12 val. nurimkite ir venkite bendrauti – dabar draugų įtaka gali būti labiau žalinga nei naudinga. Būkite atidūs, kad kam nors padėdami neįsiveltumėte į nemalonią istoriją.

Vėžys (06 22–07 22). Rytmetys geras atsakingiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Jei reikia su viršininku pasikalbėti dėl jūsų perspektyvų, neatidėkite to antrai dienos pusei – šefas gali suabejoti jūsų kompetencija, net jei tam nebus rimto pagrindo.

Liūtas (07 22–08 23). Rytmetys išties sėkmingas ir palankus tvarkyti rimtus dalykinius reikalus. Iki pietų palankus metas susitikimams su įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli, ypač verslo klausimais. Gautus finansinius pasiūlymus priimkite, tačiau vėliau neapsigaukite gražiais pasiūlymais, žaviais pažadais – jie tikriausiai liks neįvykdyti.

Mergelė (08 23–09 23). Pasistenkite iki pietų viską susitvarkyti, kad vėliau niekas neberūpėtų ir galėtumėte ramiai ilsėtis, pasirūpinti namais, šeima, vaikų reikalais ir savo sveikata. Iki 12 val. tinkamas laikas spręsti problemas, susijusias su mokesčiais, skolomis, draudimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki pietų geras laikas finansiniams susitarimams, įsipareigojimams. Tiks tvarkyti dokumentus, susijusius su šeima, namais, nekilnojamuoju turtu, paveldėjimu. Tačiau vėliau venkite žadėti, įsipareigoti, atsargiai pasirašykite dokumentus. Gali kilti nesutarimų ir su vaikais ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu, nes būsite linkę pernelyg jautriai reaguoti į bet kokias pastabas.

Skorpionas (10 23–11 23). Iki pietų palankus metas su vadovybe spręsti darbo užmokesčio klausimą. Darbe antrąją dienos pusę itin atidžiai atlikite savo užduotis – galite nepastebimai suklysti. Vakare atsargiau vairuokite automobilį.

Šaulys (11 23–12 22). Puikus rytmetys – jums seksis tvarkant reikalus ir jausmų srityje. Deja, po 12 val. galite neįvertinti savo realių galimybių ir leistis į pavojingą finansinę avantiūrą ar tiesiog per smarkiai paišlaidauti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepasiduokite liūdesiui, nekaltinkite artimųjų, ypač mamos, dėl nesėkmių. Tiesa, rytas geras tvarkyti buitinius reikalus. Po 12 val. itin nepalankus metas – labiau pasirūpinkite savimi, savo nuotaikomis ir sveikata.

Vandenis (01 21–02 20). Rytmetį galite daug ką suspėti. Iki 11 val. 30 min. palankus metas svarbiam pokalbiui, įsigyti reikalingą daiktą, sutvarkyti užvilkintą reikalą. Po 12 val. patartina mažiau kalbėti ir nesiklausyti paikų šnekų. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, pinigus, turtą, būkite atidesni prie vairo.

Žuvys (02 20–03 21). Rytmetys geras pasirašyti svarbų turtinį dokumentą, sandorį, įsigyti ką nors vertinga. Po 12 val. kritinis metas, kai reikėtų labiau pasisaugoti pavydo – elkitės kukliau, nesigirkite savo laimėjimais (asmeniniais ar dalykiniais), turtu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.