Ramunės horoskopas: kas jūsų laukia 2015 metais?

Ramunės horoskopas kitiems metams vienus nudžiugins, kitus privers griebtis už galvos.

Sužinokite, ar jums kitais metais žvaigždės bus palankios.<br>123rf nuotr.
Sužinokite, ar jums kitais metais žvaigždės bus palankios.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-31 12:37, atnaujinta 2018-01-17 19:44

Sužinokite, kokiems Zodiako ženklams 2015-ieji bus palankūs, o kokiems - ne. Bet nenusivilkite, likimą galima pakeisti. Svarbu tikėti, kad sėkmė priklauso ne tik nuo žvaigždžių išsidėstymo, bet ir nuo jūsų pačių.

Avinas (03 21–04 19)

2015-ieji bus ypatingi metai. Galite planuoti, kiek tinkami, tačiau viskas klosis taip, kaip lems žvaigždės. Ką nors pakeisti gali būti sudėtinga. Tačiau nenuleiskite rankų ir neleiskite kitiems stabdyti jūsų siekių ir tikslų.

Piniginiai reikalai 2015 metais klosis gerai. Pasitaikys nemažai progų uždirbti daugiau nei iki šiol. Tik nuo jūsų darbštumo priklausys, kaip susiklostys jūsų karjera.

Jei būsite neatidūs ir nesusitelkę, pokyčiai gali būti ne itin malonūs. Asmeniniai santykiai bus harmoningi ir darnūs. Jausite visapusišką partnerio paramą. Būsite mylimi ir laimingi.

Reguliariai sportuokite ir laikykitės suderintos mitybos plano. Tai padės atsikratyti įtampos ir išlikti energingiems.

Jautis (04 20–05 20)

Visus metus jūsų namuose turėtų tvyroti maloni atmosfera. Jums norėsis kuo daugiau laiko praleisti su pačiais artimiausiais žmonėmis. Jums pavyks sustiprinti emocinį ryšį su tėvais.

Kiekviename savo žingsnyje jausite jų paramą ir palaikymą. Naujaisiais metais liaukitės skaičiavę kitų pinigus ir nesitikėkite kitų finansinės paramos. Finansinę gerovę turėsite susikurti ir ją palaikyti patys.

Šiemet jūsų pečius gali užgulti daugiau įsipareigojimų ir atsakomybės. Kartais dėl to galite jaustis tarsi įspausti į kampą. Kai mažiausiai tikėsitės, į dienos šviesą gali išlįsti kai kurios jūsų ilgai slėptos paslaptys.

Jei norite judėti į priekį, nepasiduokite neigiamoms emocijoms. 2015-ieji – palankus metas įsigyti butą ar namą, pakeisti gyvenamąją vietą.

Dvyniai (05 21–06 20)

2015-ieji žada nemažai džiaugsmo. Jums nestigs ambicijų. Jūsų idėjos turėtų įgauti realią formą. Tai laikas, kai turėtumėte užbaigti svarbius asmeninio ir profesinio gyvenimo projektus.

Tuomet pajusite dvasinę ramybę, pasitenkinimą ir stabilumą. Pastaruosius kelerius metus viso to jums labai trūko. Mėgaukitės gyvenimo teikiamomis dovanomis.

Profesinė veikla atims didžiąją jūsų laiko dalį. Jūsų laukia įtempta darbotvarkė, daug svarbių susitikimų. Galimi nesutarimai su kolegomis. Pasistenkite, kad jie netaptų nuolatiniu pykčiu ir konkurencinėmis kovomis.

Metų pabaigoje galite sulaukti paaukštinimo, didesnio atlygio ir daugiau pagarbos. Planuodami savo pajamas ir išlaidas koncentruokitės į ilgalaikę perspektyvą, o ne vienadienę naudą.

Vėžys (06 21–07 22)

Naujaisiais metais galite tikėtis energijos ir galios antplūdžio. Būsite pasiryžę viskam, kad įgyvendintumėte savo siekius.

Nauji darbai ir naujos užduotys bus lengvai įveikiamos ir vaisingos. Šiais metais turėsite nemažai progų augti tiek profesinėje, tiek asmeninėje erdvėje. Pasinaudokite visomis jums likimo siunčiamomis galimybėmis.

Be didelių pastangų pavyks pagerinti savo gyvenimo kokybę. Naujos pažintys gali tapti ilgalaikėmis draugystėmis ir partnerystėmis. Būkite atviri ir nuoširdūs.

Priimdami svarbius sprendimus neskubėkite. Nebijokite pasitarti su autoritetingais bičiuliais ar giminaičiais.

2015-ieji ne itin palankūs tolimoms kelionėms.

Liūtas (07 23–08 22)

Pamirškite praeitį. Sudeginkite visus tiltus ir žvelkite į priekį. 2015-ieji – laikotarpis, kai turėtumėte geriau pagalvoti apie savo ateitį. Ko iš jos tikitės? Kokie jūsų tikslai? Siekiai?

Pasistenkite atsakymus į šiuos klausimus rasti kuo anksčiau, o tuomet imtis veiksmų. Būkite išmintingi ir priimkite teisingus sprendimus. Nuo to priklausys ir jūsų asmeninė, ir profesinė gerovė.

2015-ieji ypač palankūs po Liūto ženklu gimusiems artistams. Jūsų laukia šlovė ir pripažinimas.

Apdairiai elkitės su pinigais ir nesivelkite į finansines intrigas.

Jei norite palaikyti tinkamą tempą ir energijos lygį, nepervarkite. Laikykitės sveikos gyvensenos ir režimo. Įvykių ir darbų kupinais 2015-aisiais sirguliuoti laiko nebus kada.

Mergelė (08 23–09 22)

Naujaisiais metais jūsų laukia daug tiek asmeninio, tiek profesinio gyvenimo pokyčių. Nebijokite – visi jie bus į gera. Svarbiausia pasinaudoti visomis progomis ir laikytis prioritetų.

Darbe jūsų laukia įvertinimas ir pripažinimas. Greičiausiai visus projektus, kurių imsitės naujais metais, lydės sėkmė. Bet neužmikite ant laurų. Jums teks įrodinėti, kad visko, ko pasiekėte, jūs nusipelnėte.

Be to, gali būti bandymų iš jūsų atimti tai, kas jums pelnytai priklauso. Santykiai su mylimu žmogumi bus darnūs. Pirmoji metų pusė palanki sužadėtuvėms, vedyboms, taip pat šeimos pagausėjimui.

Šiemet galite sulaukti ne vieno prašymo padėti. Ištiesę pagalbos ranką ne tik pelnysite kitų dėkingumą, bet ir žvaigždžių palankumą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nauji metai – puikus laikas naujai pradžiai. Jei tik esate pasiruošę jūsų laukiantiems pokyčiams, 2015-ieji bus vieni geriausių metų jūsų gyvenime.

Būsite smalsūs, įdomūs. Aplinkinius žavėsite mokėjimu rodyti dėmesį ir išklausyti. Jūsų pažįstamų ratas gerokai padidės.

Kai kurie naujieji pažįstami ateityje taps artimais draugais. Tiesa, šiemet galite nusivilti vienu iki šiol jums artimu žmogumi.

Vis dėlto nepasiduokite neigiamoms emocijoms ir nepraraskite tikėjimo žmonėmis ir jų gerumu.

Šie metai jums suteiks finansinį stabilumą. Rūpintis dėl pinigų neteks. 2015-ieji – palankus metas pradėti savo verslą ar imtis naujų didelių ir svarbių projektų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Naujieji metai prasidės džiugiai. Jau nuo pirmųjų dienų jums pavyks įgyvendinti užsibrėžtus siekius. Patikėkite, 2015-ieji bus jūsų triumfo metai.

Darbe jums gali būti patikėtas lyderio vaidmuo. Jūsų sėkmė įkvėps aplinkinius. Būsite pavyzdys kitiems. Su naujomis pareigomis jūsų pečius užguls daugiau atsakomybės.

Nepamirškite, kad esate tik žmogus. Kartais jums gali nepasisekti, gali apnikti blogos nuotaikos. Nebauskite savęs už tai ir bent prieš save nevaidinkite superherojaus.

Vienišiems Skorpionams metai žada ne vieną romantišką nuotykį. Jus tenkins esama padėtis ir kažin ar pageidausite užmegzti rimtus santykius.

Vasaros mėnesiais pristabdykite savo veiklą. Skirkite tą laiką poilsiui su pačiais artimiausiais žmonėmis.

Šaulys (11 22–12 21)

Naujieji metai bus kupini staigmenų. Tad per daug nieko neplanuokite. Kažin ar jūsų planai bus įgyvendinti taip, kaip trokštate.

Pirmaisiais 2015-ųjų mėnesiais gali užklupti liūdnos nuotaikos. Laimei, su pavasario spinduliais nuotaika taisysis ir jūs vėl džiaugsitės gyvenimu ir jo teikiamais malonumais.

Darbas iš jūsų pareikalaus ne tik daug laiko ir pastangų, bet ir užsispyrimo, atsidavimo ir valios. Jei viso to jums netrūks, galėsite džiaugtis puikiu kolegų ir vadovų įvertinimu ir palankumu.

Metų pabaigoje galite sulaukti naujo įdomaus darbo pasiūlymo. Tikėtina, kad naujasis darbas bus kitoje šalyje. Jums norėsis naujos patirties, nuotykių. Tačiau prieš priimdami sprendimą gerai viską apsvarstykite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

2015-ieji – permainų laikotarpis. Jūs liausitės bandę pakeisti pasaulį ir susitelksite ties savimi – stengsitės pakeisti save, savo požiūrį į gyvenimą, supančius žmones ir prisitaikyti.

2015 metais tapsite kur kas lankstesni, ne tokie kategoriški. Jei nepasiduosite neigiamoms nuotaikoms, jums pavyks pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Jums teks priimti ne vieną svarbų sprendimą, susijusį su profesine veikla, finansais. Apsispręsdami galite klausytis širdies balso ir nuojautos.

Vieniši Ožiaragiai šiemet gali tikėtis užmegzti ilgalaikius tvirtus romantiškus santykius. 2015-ieji – palankus metas vedyboms.

Metų pradžia bus puiki. Tik nuo jūsų priklausys, ar viskas klosis gerai ir visus likusius metus.

Vandenis (01 20–02 18)

Jums teks išmokti prisitaikyti prie likimo siunčiamų pokyčių. Tuomet gyvenimas taps lengvesnis. O jūsų gebėjimas prisitaikyti ir nepasiduoti padės pelnyti kitų pagarbą.

Tai metas, kai kitiems galite parodyti, ko iš tiesų esate verti. 2015-aisiais gali atsiskleisti jūsų kūrybos gebėjimai ir talentai.

Jūsų antrajai pusei bus itin reikalingas jūsų dėmesys. Stenkitės kartu praleisti kuo daugiau laiko. Judviejų santykiai priklausys nuo to, kiek jūs stengsitės išlaikyti emocinį ryšį.

Rodos, net nedidelis atotrūkis ir atšalimas gali būti lemiamas. Draugams ir giminaičiams būsite ramstis. Žmonės jaus, kad gali pasitikėti jumis.

Profesiniame gyvenime naujaisiais metais matyti teigiamų permainų. Palankus metas pradėti savo verslą.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūsų laukia intensyvūs metai. Visko vyks daug ir, rodos, vienu metu. Darbe jūsų laukia daug pokyčių. Prie kai kurių jų gali būti sunku prisitaikyti. Dėl to gali kilti konfliktų su kolegomis ar darbdaviais.

Toms Žuvims, kurios jausis ne savo rogėse, vertėtų apsvarstyti galimybę pakeisti darbą ar net pradėti savo verslą. Kiekvienas nusipelno daryti tai, kas malonu ir nekelia įtampos.

Stresą dėl darbo numalšinti padės meilės nuotykiai. Taip, jiems atsispirti gali būti sunku net ir įsipareigojusioms Žuvims.

Nuolatinė įtampa gali neigiamai atsiliepti sveikatai. Jei norite išvengti sveikatos sutrikimų, raskite būdų atsipalaiduoti, išlieti savo neigiamas emocijas. Nepamirškite – niekas kitas jumis taip nepasirūpins kaip jūs pats.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.