S.Liepienė žvaigždžių take mato ryžtą, darbą ir atokvėpį

Nors šią savaitę teks nupuošti eglutę ir sušluoti spyglius, bet astrologė S.Liepienė neragino liautis tikėti, kad įvyks stebuklas. Ožiaragį, Vandenį ir Žuvis lydės dideli norai, energija, darbai, tik Skorpioną - atokvėpis.

Nors teks nupuošti eglutę, liūdėti nebus kada, nes laukia daug naujų darbų.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Nors teks nupuošti eglutę, liūdėti nebus kada, nes laukia daug naujų darbų.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Jan 3, 2015, 3:57 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 3:26 AM

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Ryžtas. Turite atmesti emocijas, negalvoti apie tai, kas galėtų nutikti, o tiesiog imtis atsakomybės ir pradėti spręsti namuose kilusias problemas. Suprantama, bus nepatenkintų, abejojančių, tačiau tai turite padaryti jūs. Pirmi sprendimai sunkūs, vėliau viskas bus paprasčiau. Jums metai prasideda dabar, o ne tada, kai ateis Trys Karaliai ar Mėlynoji Ožka. Tad nesnauskite.

VANDENIS (01 21–02 19)

Norai. Vienam panorėjus, o kitam paprieštaravus noras tiesiog išbraukiamas. Todėl, jei dar liko neišpildytų norų, gerai pagalvokite kodėl. Gal nesumokėjote, kad jie išsipildytų, gal troškote ko nors nerealaus, o gal tai prieštaravo visuotinei tvarkai. Kad ir kaip būtų, šią savaitę teks nupuošti eglutę, sušluoti spyglius ir liautis tikėtis, kad įvyks stebuklas. Prasideda dar vieni darbų kupini metai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Darbai. Reikalai nejuda net tada, kai žinote, kad jau reikia imtis veiklos, ką nors daryti. Jūs vis dar laukiate. Viskam savas laikas, o tas laikas neatėjo. Todėl arba prasitęskite atostogas, arba tyliai rymokite. Tokia situacija truks neilgai – po Trijų karalių darbai pajudės, o jūs pajusite, kad viskas, ko imatės, tiesiog tirpte tirpsta. Norintiems keliauti atsiranda nenumatytų kliūčių.

AVINAS (03 21–04 20)

Kompanija. Atrodo, kad be pagalbininkų nei pradėsite, nei baigsite dirbti. Viskas priklausys ne tik nuo aplinkinių noro lieti devintą prakaitą, bet ir nuo jūsų sugebėjimo organizuoti, atsidėkoti už pagalbą. Nepamirškite, kad ne viskas pinigais ir nereikalingomis dovanomis matuojama. Tai, ko nepavyks padaryti savaitgalį, jau nebesusigrąžinsite. Todėl malonumus ir pareigas derinkite išmintingai.

JAUTIS (04 21–05 21)

Energija. Tai, ką nuveiksite patys, taps vertingiausiais dalykais, didžiausiomis gyvenimo dovanomis. Todėl visai nesvarbu, ar kas nors galėtų tai padaryti geriau, greičiau, gražiau. Tai, ką darote, ko siekiate, yra labai svarbu. Ir ne tik jums, bet ir namiškiams, aplinkiniams, net visai svetimiems žmonėms. Geri dalykai įkvepia. Kai kas jus pavadins išlaidžiais ar netaupančiais jėgų, bet tai jūsų variklis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Lakštingala. Ne kalbate, o tiesiog suokiate, žadate. Jumis tiki, jūsų klauso, žavisi. O ko dar reikia? Svarbu, kad pernelyg neužsičiulbėtumėte, nepamirštumėte esančių šalia. Savaitgalis bus kaip vartai į realybę: šventės atšvęstos, dovanos išpakuotos, o mintys apie darbą jau šalia. Todėl pirmadienis neatrodys sunkus, tik kupinas emocijų, įspūdžių ir pagyrų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nusipjovė. Atrodo, kad viskas, ką taupėte, saugojote, ėmė ir prapuolė. Tai, kas buvo jūsų namų, pasitikėjimo pagrindas, paprasčiausiai ištirpo. Greičiausiai viską ramiai apgalvoję suprasite, kad tai tik jūsų fantazijos, kurios turėjo menkavertį pagrindą. Jūsų niekas neapgavo, neišdavė. O kai nuotaika pasitaisys, bus galima ir į darbą eiti, naują gyvenimą kurti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Paieškos. Ieškosite ne laimės, meilės, o vidinio komforto. Ir nesvarbu, ar jį suteiktų minkšta sofa, ar dykumos smėlio pilni batai. Juk trokštate to, ko dabar nėra. Gali būti, kad šių metų pradžia ir bus skirta komforto būsenai pasiekti. Atsiras žmonių, kurie primins, kad reikia sutvarkyti praėjusių metų buhalteriją, apžvelgti galimybes, bet tai jums nepadės.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Asmeniška. Juodasis Mėnulis įžengė į jūsų ženklą ir pradeda kelti drumzles. Tai, kas slėpta, kas anksčiau buvo supakuota, užrišta, užklijuota, dabar ištraukiama, vartoma ir neatsargiai paliekama. Būkite apdairūs, nes apie jūsų norus, praeitį ar paslaptis gali sužinoti tie, kam nereikėtų. Nepakantumas svetimai nuomonei darosi vis didesnis. Kita vertus, atsiranda noras rūpintis savimi. Pagaliau turėsite laiko sau.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Priminimas. Šventinis laikotarpis buvo skirtas šeimai, giminaičiams, pažįstamiems, draugams, bet jums primenama, kad nebuvote ten, kur privalėjote. Todėl pakaitomis su darbais vis dar lankysite namus, kuriuose nepabuvojote metams baigiantis. Turintiems planų, susijusių su darbo keitimu, ne viskas eisis kaip iš pypkės. Greičiausiai niekas nepasiūlys trokštamų pareigų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atokvėpis. Atsidarė vartai ir pagaliau galite lengviau atsikvėpti – jau jaučiamas laisvės dvelksmas. Saturnas paliko Skorpioną, todėl viskas daug lengviau, paprasčiau. Mintis veja mintį, daugiau planų, norų, sričių, kuriose galite sužibėti. Pokyčiai šiek tiek sumenkins jūsų finansines galimybes, bet neišgąsdins. Jūs ir vėl tapsite tuo karštu garu, kuris suka gyvenimo turbinas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Išbandymas. Tai, kas atrodė nauja ir patrauklu, dar šią savaitę tampa prievole. Patys ten ėjote, patys pasirinkote, bet dabar nenorite. Tai išbandymas. Nepasiduokite, o ypač jei tai susiję su jūsų tolimu tikslu. Reikia tik noro sustiprinti savo svajonę, rasti paaiškinimą, kodėl tai darote. Savaitės viduryje atsirasiančios pramogos atsvers visus nusivylimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.