Ramunės horoskopas: sausį patariama neišlaidauti

Naujųjų metų pradžia nebus lengva. Kai kuriais momentais jums gali atrodyti, kad aplinkiniai spinduliuoja vien neigiamas emocijas. Laimė, tai nebus tiesa. Didelės nuolaidos  jau vilioja apsipirkti, bet žvaigždės nėra palankios kai kuriems Zodiako ženklams. Sutelkti dėmesį į darbą, verslą, finansus bus sunku ne tik Avinui, Jaučiui šį sausį taip pat patariama nesusigundyti brangiais pirkiniais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-04 06:06, atnaujinta 2018-01-17 02:46

AVINAS (03 21–04 20).  Su visais šį mėnesį kilusiais sunkumais bus lengva susidoroti, nes jusite visapusišką tiek artimųjų, tiek visos aplinkos paramą.

Santykiai su šeimos nariais bus labai gražūs. Tad galėsite visą dėmesį sutelkti į darbą, verslą, finansus. Jei norite rezultatų, turėsite būti labai atidūs, kruopštūs ir darbštūs, rašo "Lietuvos ryto" šeštadieninis žurnalas "Gyvenimo būdas".

Jei ko nors trokštate, turite pasistengti. Nemokamų likimo dovanų nesitikėkite. Dėl šios priežasties šį sausį verčiau neatostogaukite.

Būsite kupini energijos, tad pasinaudokite ja siekdami savo profesinių ar verslo tikslų.

JAUTIS (04 21–05 21). Metų pradžioje šeimos nariai gali nudžiuginti savo karjeros pokyčiais. Jei planuojate kūdikį, šį mėnesį verčiau tokius planus laikinai sustabdyti. Sausis – tam netinkamas metas.

Santykiuose su antrąja puse venkite konfliktų. Problemas spręskite kalbėdamiesi ir iš karto, vos joms kilus. Neatidėliokite. Neigiamų emocijų ar abejonių nekaupkite savyje. Tuomet džiaugsitės darniais ir tvirtais santykiais.

Sausį galite sulaukti galimybės tęsti karjerą užsienio šalyje. Gerai apsvarstykite šią progą. Pasitarkite su šeimos nariais. Tačiau nepamirškite – tokios galimybės gali nebepasitaikyti. Sausį verčiau susilaikyti nuo brangių pirkinių. Mėnesio pabaigoje atidžiau rinkitės maisto produktus. Daugiau ilsėkitės ir nepamirškite aktyvios fizinės veiklos.

DVYNIAI (05 22–06 21). Šį mėnesį turite unikalią galimybę suprasti daugybę dalykų ir išsiaiškinti tiesą. Metų pradžia pasinaudokite prasmingai. Profesinėje srityje naujieji metai prasidės daugybe staigmenų. Gaila, bet ne visos jos bus malonios.

Viskas priklauso nuo jūsų. Svarbiausia – neskubėti ir nieko nesiimti ant karštųjų. Apsispręsdami galite kliautis nuojauta, net jei ji sakys visai ką kita nei protas ar aplinkiniai.

Jei kas nors nepasisekė, neskubėkite kaltinti savęs. Taip pat neskubėkite kaltinti aplinkinių.

Jei dirbate vadovaujamą darbą, pasistenkite šį mėnesį apsieiti be nuobaudų ar net darbuotojų atleidimo. Vienišiems Dvyniams šis mėnuo žada įdomių pažinčių ir galimybių užmegzti ilgalaikius romantiškus santykius.

VĖŽYS (06 22–07 22). Daugiau laiko praleiskite su draugais. Ir ne vien dėl malonumo. Platūs socialiniai ryšiai jums gali stipriai pagelbėti įgyvendinant profesinius užmojus. Venkite konfliktų su kolegomis. Į jų pastabas reaguokite dalykiškai ir nepriimkite visko asmeniškai.

Imdamiesi veiksmų, gerai pagalvokite, kokią įtaką tai turės ne tik jums, bet ir visam kolektyvui. Sausis – idealus laikas pradėti savo verslą, taip pat nepabaigtiems projektams užbaigti. Tačiau metų pradžia ne itin palanki naujiems romantiškiems santykiams megzti.

Būkite atsargūs. Neleiskite niekam jūsų įskaudinti. Sausis netinkamas, jei norite nutraukti jau egzistuojančius santykius. Palaukite vasario. Galbūt tuomet į priežastis, verčiančias galvoti apie išsiskyrimą, reaguosite visai kitaip.

LIŪTAS (07 23–08 23). Metų pradžia žada daug meilės jūsų gyvenime.

Sausis bus be galo aistringas. Jeigu šiuo metu jūsų širdis neužkariauta, labai tikėtina, kad šį mėnesį situacija pasikeis.

Nenustebkite, jei tas ar ta jau kurį laiką buvo šalia jūsų – tarp bičiulių.

Šį mėnesį daug dėmesio ir laiko gali tekti skirti šeimos reikalams. Greičiausiai tai bus susiję su būsto remontu ir šeimos narių šventėmis, kurių sausį laukia tikrai nemažai.

Darbe pasistenkite sumažinti tempą. Pasaugokite savo energiją ateičiai. Jums jos tikrai prireiks per visus kitus 2015-ųjų mėnesius.

Jei planuojate pradėti savo verslą, kuriam laikui planus atidėkite. Sausis tam visiškai nepalankus.

MERGELĖ (08 24–09 23). Neleiskite neigiamoms mintims ir emocijoms sugadinti metų pradžios. Per daug nesinervinkite. Įtampos atsikratykite sportuodami, skaitydami, dažniau susitikdami su draugais ar užsiimdami kitokia malonia veikla.

Džiaukitės tuo, ką turite, ir tikėkite teigiamo mąstymo galia. Tikėkite, kad jums pasiseks – taip ir bus. Nepamirškite šio patarimo, jei šį mėnesį jūsų laukia egzaminai ar varžybos.

Dėl ne laiku ir ne vietoje leptelėto žodžio gali įsiplieksti ginčas su artimu draugu ar šeimos nariu. Pasistenkite išvengti konfliktų. Ypač jei nesutarimai kilo su antrąja puse.

Sausį galite turėti nenumatytų išlaidų. Tačiau tai didelės įtakos jūsų finansinei padėčiai neturės, nes pajamų taip pat turėtų padaugėti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23). Naujieji metai – puikus laikas naujai pradžiai. Jei planuojate įsigyti nekilnojamojo turto, palankesnio momento kažin ar sulauksite.

Drąsiai priimkite sprendimus ir nedvejokite.

Tikėtina, kad antrojoje mėnesio pusėje sulauksite paaukštinimo darbe. Tai gerokai praplės jūsų veiklos sferą, tačiau naujiems iššūkiams jūs jau seniai pasiruošę.

Jei turite savo verslą, čia irgi bus naujų galimybių plėstis ir gerinti savo veiklą. Tačiau būkite atidūs tvarkydami teisinius bei finansinius dokumentus. Mažiausia klaida gali brangiai kainuoti.

Šį mėnesį per daug neišlaidaukite. Jau kurį laiką jūsų išlaidos yra daug didesnės negu pajamos ir tai turės neigiamų pasekmių.

SKORPIONAS (10 24–11 22). Naujieji metai prasidės džiugiai. Būsite gerai nusiteikę ir tokia nuotaika mielai dalysitės su bičiuliais ir artimaisiais. Tai turės teigiamos įtakos ne tik asmeniniams, bet profesiniams santykiams.

Jums nestigs valios, ryžto ir drąsos. Gebėjimas bendrauti padės įtikinti kitus savo teisumu. Jausite aplinkinių pagarbą ir jums patiks jaustis įtakingiems ir reikšmingiems.

Mėgaukitės tuo saikingai ir pasistenkite išvengti pasipūtėlio etiketės. Niekas nežino, kaip viskas klostysis ateityje. Mėnesio viduryje numatoma komandiruotė. Ji bus labai vaisinga.

Sausis palankus dalyvauti loterijose, bandyti laimę kazino. Tikėtina, kad laimėsite nemažą sumą. Papildomos įplaukos padėtų stabilizuoti jūsų finansinę padėtį.

ŠAULYS (11 23–12 22). Pastaruoju metu jautėte įtampą ir dvasinę tuštumą. Metų pradžia – puikus laikas keisti situaciją ir keistis patiems. Dažniau pabūkite patys su savimi.

Įsiklausykite į savo dvasinius poreikius, užsibrėžkite aiškius tikslus ir imkitės veiksmų jiems pasiekti.

Sausis bus ypač palankus verslininkams ir kūrybinių profesijų atstovams. Metų pradžioje galite tikėtis papildomų finansinių įplaukų. Ankstesnės investicijos pradės duoti gražų pelną.

Tačiau neskubėkite švaistyti uždirbtų pinigų. Kol kas savo poreikius brangiems pirkiniams pažabokite.

Būsite kupini energijos. Norėdami ją išlieti galite įsitraukti į rizikingas sporto šakas ar veiklą. Venkite to. Ypač mėnesio pabaigoje. Galimos gana rimtos traumos.

OŽIARAGIS (12 23–01 20). Jūsų laukia puiki metų pradžia. Jums tikrai nestigs drąsos ir pasitikėjimo savimi.

Tai viena priežasčių, kodėl į jus aplinkiniai žvelgs su dar didesne pagarba.

Tapsite tikru autoritetu tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime. Kad ir ko imtumėtės, jausite visapusišką savo antrosios pusės paramą.

Jei dirbate teisinį ar su politika susijusį darbą, tikėtina, kad sulauksite galimybės pakilti karjeros laipteliais. Be abejo, tuomet turėtų pagerėti ir jūsų finansinė padėtis.

Jeigu jus slegia skolų našta, gali būti, kad sausį pavyks jos atsikratyti arba bent jau sumažinti.

Sausio mėnesio pabaigoje pailsėkite – labai tikėtina kelionė į tolimus egzotiškus kraštus.

VANDENIS (01 21–02 19). 2015-ųjų pradžioje asmeniniuose santykiuose laukia permainos. Nė nebandykite nieko keisti. Kam lemta nutikti, tas ir nutiks. O galiausiai viskas nusistovės ir jausitės taip, lyg taip būtumėte gyvenę visą laiką.

Antrojoje mėnesio pusėje jausite tvirtą ryšį su šeimos nariais, draugais ir, be abejo, partneriu. Jūsų požiūris sutaps 100 procentų. Nesutarimų ir diskusijų šį mėnesį namuose jums pavyks išvengti.

Itin džiugins tai, kad jūsų partneris ar partnerė visiškai jumis pasitikės ir gerbs, palaikys visus jūsų sprendimus. Tačiau nepiktnaudžiaukite tuo. Nebūkite egoistai ir jokiu būdu nežaiskite su kitais.

Darbe laukia nemažai staigmenų. Jums pasisekė – visos jos bus malonios. Pasitikėkite savimi ir nebijokite naujovių. Pokyčiai visuomet į gera.

ŽUVYS (02 20–03 20). Darbe galite jausti stiprią konkurenciją. Tad norėdami pasiekti savo tikslus turėsite kaip reikiant pasistengti. Pasiruoškite paplušėti iš peties. Jums padės tai, kad jausite vadovo ir vyresnių kolegų paramą.

Jūsų troškimus ir ambicijas palaikys artimieji. Nepriimkite to kaip savaime suprantamo dalyko. Kad ir kaip būtumėte susitelkę į darbus, skirkite laiko namiškiams, jų rūpesčiams.

Vienišos Žuvys šį mėnesį turės progų sutikti nemažai naujų įdomių žmonių. Su kai kuriais jų galbūt norėsite užmegzti rimtesnius santykius. Tačiau per daug nesitikėkite.

Sausis – ne pats palankiausias metas užmegzti naujus tvirtus romantiškus santykius. Antrojoje mėnesio pusėje labiau patausokite sveikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.