Astrologė S. Liepienė šią savaitę žada svarbių pasirinkimų

Šventės baigėsi, kalėdinės ir naujametinės dovanos jau išvyniotos. Ar dosnus bus likimas, sugrįžus prie savo kasdieninių darbų? Kuriems Zodiako ženklams jau dabar išsipildys naujametiniai palinkėjimai? Kam reikėtų skubėti kibti į darbus, o kam verčiau patinginiauti? Jūsų dėmesiui - astrologės Skirmos Liepienės prognozės sausio 6–12 dienoms.

Ar dosnus bus likimas, sugrįžus prie savo kasdieninių darbų?<br>123rf nuotr.
Ar dosnus bus likimas, sugrįžus prie savo kasdieninių darbų?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 1:40 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:24 PM

Avinas (03 21–04 19)

Laimės, meilės, sėkmės. Štai ko jums linkėjo draugai, artimieji ir kolegos. Gali būti, kad visa ši savaitė ir bus kaip tik apie tai.

Finansiniai klausimai bus labiau adresuoti partneriams nei jums patiems. Tvarkant namų reikalus visą riziką prisiims namiškiai. Tad jums liks tik džiaugtis tuo, kad niekas nejudina, nepriekaištauja ir jus myli. Tai trumpas atokvėpis prieš naują darbų maratoną.

Jautis (04 20–05 20)

Nepainiokite Dievo dovanų su kiaušiniene. Tai jums atrodo, kad viskas paprasta, buitiška ir papuošta petražolių šakele. Tačiau gyvenimas sukasi savo sudėtingu ritmu, ir jūsų muistymaisi mažai kam įdomūs.

Gali būti, kad bandysite keisti pasaulį, remsitės tradicijomis, šimtametėmis vertybėmis, deklaruosite labai daug ir visko vienu metu. Bet kritiškai žvilgtelėkite į tai, kaip gyvenate jūs patys, ir bus ramiau.

Dvyniai (05 21–06 20)

Žmogiškasis veiksnys visada susijęs su pasirinkimu. Stengiatės daryti gerus darbus, teisingai pasirinkti, teisingai gyventi. Tačiau kartais gali atrodyti, kad jus kažkas užkerėjo ir darote visai ne tai, ką planavote ar norėjote.

Gerai, kai yra kam viską suversti. Bet nepamirškite, kad ir raganos darydamos gerus darbus pridaro ne itin malonių dalykų. O ką jau kalbėti apie paprastus mirtinguosius. Jų klaidos kur kas žioplesnės.

Vėžys (06 21–07 22)

Kai sąžinės nėra, nėra kam ir graužti. Galite virkauti, sakyti, kad rūpinatės visais, atjaučiate visus, o jūsų nevertina. Pasakos. Ši savaitė dar kartą patvirtins, kad svarbiausi esate jūs.

Ir jei jūsų šeima ar darbas – jūs patys, tada viskas aišku, svarbu. Bet jei kiti jums nepriklauso ar jus kritikuoja – konfliktinė situacija garantuota. Bandykite būti tokie, kokie bandote būti prieš kitus.

Liūtas (07 23–08 22)

Yra tikimybė, kad mintys apie keliones realizuosis trečiadienį, ketvirtadienį ir matysite išskleistas bures, saulės nutviekstą krantą. O ir patys būsite gerai nusiteikę, patenkinti, laimingi. Noras, kad jūsų emocijos persiduotų kitiems, suprantamas tik jums, todėl jau savaitės pabaigoje viskas bus kur kas aštriau, rimčiau ir ne taip gražu, tačiau į kitą savaitę įžengsite su gigantiškais planais.

Mergelė (08 23–09 22)

Ne visada galite daryti tai, ką norite, ar keliauti ten, kur jus kviečia. Kartais prieš tai reikia padirbėti. Dabar puiki proga naujai įvertinti, įkainoti savo darbus, paslaugas. Tiesiog perkelti save į aukštesnes pareigas, jei niekas to lig šiol nepadarė.

Tai kilstelės ir jūsų tikslus, kartu ir norus. Tai taps varikliu visiems naujiems metams. Net jei ir nedrąsu, jūs tai turite padaryti. Kitaip suveiks natūralūs atrankos dėsniai ir jūs nebebūsite tarp stipriausiųjų, kurie išlieka.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Vizualizacija padeda. Jei nežinote, kas jūsų laukia, pabandykite tai įsivaizduoti. Šios savaitės polėkius sunku pavadinti intuityviais ar labai kūrybingais, tačiau labai gerai jaučiamos formos, savivertė, sugebama tai išreikšti ne tik žodžiais, bet ir nupiešti, regėti mintyse.

Tegul tai, ką sugebate įsivaizduoti, ir virs realybe. O jei manote, kad kas nors kitas gali padėti, labai klystate.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nesvarbu, ar tai kinų Naujieji metai, ar Švilpiko diena, jūsų gyvenimas juda savo ritmu. Ir niekas neturėtų to ritmo keisti, ne-

bent jūs nuspręstumėte, kad dabar viskas bus kitaip. Bet juk žinote, kad tai – beprasmis dalykas: tas „kitaip“ būna pernelyg dažnai, kad apie jį vertėtų kalbėti. Šią savaitę bus didelių išlaidų, tačiau jei tai suteiks pasitenkinimą, leis pajusti savo vertę, kodėl gi neišlaidauti?

Šaulys (11 22–12 21)

Daug ryžto, pamąstymų gyvenimiškomis temomis. Ne tik sėdėjimas ir kalbėjimas apie tai – tai rimto gyvenimo plano sudarymas, problemų sprendimo būdai ir noras pakeisti susiklosčiusią situaciją. Puikiai žinote, kad viskas priklauso nuo aplinkybių, tačiau dabar jūs galite tas aplinkybes panaudoti savo tikslais, surasti būdų, kaip gyvenimą paversti ne viską griaunančiu cunamiu, o srautu, nunešančiu šiukšles tolyn.

Vandenis (01 20–02 18)

Objektyvumas. Viskas vertinama taip, kaip yra, be jokio blaškymosi, iliuzijų. Tai laikotarpis, kai sužinote, ko esate verti darbe, kas artimiausiu metu gali pasikeisti.

Bet viskas labai nuosaiku, be jokių išankstinių nuostatų. Nauji susitarimai, naujos sąjungos, naujas ratas žmonių, su kuriais galima diskutuoti, kalbėtis kaip lygiam su lygiu. Puikus laikas, kai galima išsakyti savo nuomonę ir reikalavimus.

Žuvys (02 19–03 20)

Patingėkite, neskubėkite su naujais darbais, planais ar siekiais. Bus to laiko. Juk net Ožka dar neatėjo, o ką jau kalbėti apie žaliąjį pavasarį. Ši savaitė turėtų būti skirta praėjusių metų analizei, apibendrinti tai, kas jau buvo, nutiko.

Kolektyviniai, bendruomeniniai reikalai bus pirmame plane. Ir jūs galėsite pateikti savo pasiūlymus dėl pokyčių. Neskubėkite vieni ant plono gyvenimo ledo, prigriebkite ir draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kai sako „palaukite“ – dažniausiai nieko nebūna. Todėl nelaukite, kovokite dabar, šiandien, nes ryt gali būti per vėlu. Ir jei nesiseka, vis tiek kovokite, ieškokite galimybių savo tikslams pasiekti.

Kiekviena papildoma stotelė – vėl atidėta galimybė laimėti. Niekas nebesistebi, kad jūsų gyvenimas intensyvus, kupinas slenksčių ir išvartų. Nesistebėkite ir jūs, tiesiog nesustokite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.