Palmira įžvelgė, kad geras ženklas - užuosti malonius kvapus

Susitaikymo, darnos grįžimo laikas, kai aplinkybės ima keistis į gera ir atsiranda proga ramiai viską susidėlioti.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.<br>123rf nuotr.
Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:43 PM

Per pastarąsias kelias savaites patyrėte, kas ko vertas, ir dabar galima apsispręsti, su kuo pakeliui, o su kuo vertėtų atsisveikinti.

Nepastebėsite, kaip savaime padarysite reikšmingų atradimų, susijusių su jums svarbiais žmonėmis, taip pat veikla, karjera.

Sausio 6-oji, antradienis, puiki diena susitikimams, keistis nuomone, tartis, konsultuotis su profesionalais. Palanku įtvirtinti žinias, reikalingas veiklos meistriškumui ugdyti. Tai gera proga perimti patirtį, taip pat pradėti ko nors mokytis.

Laukia romantiškas vakaras, geras meilės pasimatymams. Bet kokiu atveju vakarą skirkite atsipalaiduoti – nereikėtų varžyti savo laisvės.

Gerai susitikti su draugais, aplankyti mėgstamas pramogų vietas. Vakaras palankus romantiškiems susitikimams, prisipažinti mylint asmenį, su kuriuo norite susieti savo likimą. Geras metas pramogauti, dalyvauti pobūviuose.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo labiau susiję su aplinkiniais nei su jumis pačiais.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti pilkų atspalvių drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 21). Iki 13 val. tiks tvarkyti namų, šeimos reikalus – seksis labiau, nei užsiimtumėte atsakingų profesinių problemų sprendimu. Palankus metas pirkti buitinę techniką. Nuo 15 val. prasidės išties sėkmingas laikas – galėsite imtis ko tik panorėję. Galimas ir romantiškas nuotykis.

Jautis (04 21–05 21). Mėginkite susitikti su žmonėmis, kurių ilgą laiką nepavyko pagauti, – draugiškai pasikalbėkite, tačiau be užuolankų tais klausimais, nuo kurių jie mėgina išsisukti. Suskubkite dalykinius reikalus sutvarkyti iki 13 val., vėliau galite kai ką naudinga nuveikti šeimos labui.

Dvyniai (05 21–06 22). Galima netikėta pagalba, nelaukta dovana, – darbe būsite vertinami, jums pakaks draugų, mylimo asmens dėmesio. Geras laikas ir dalykiniam susitikimui, ir finansiniam reikalui sutvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Dabar esate energingi, sumanūs, veiklūs – aplinkiniams paliekate malonų įspūdį ir nejučiomis veikiate jų nuomonę, pasirinkimą. Šiuo metu nuo jūsų nemažai kas priklauso, tad bus taip, kaip iš tiesų norite.

Liūtas (07 22–08 23). Iki 13 val. gana pasyvus metas – nieko nauja, rimta nesiimkite. Tiesa, jums seksis – atsiras norinčių ir galinčių padėti. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau tai vertinti. Nuo 13 val. prasidės jūsų lyderystės metas – tuomet ir griebkitės svarbiausių reikalų. Nepraleiskite gerosios progos. Vakaras palankus meilės pasimatymams. Gali atsinaujinti nutrūkęs meilės ryšys.

Mergelė (08 23–09 23). Iki 13 val. išskirtinis metas – suvoksite, kas jums svarbiausia. Šios dienos susitikimuose priimti sprendimai ilgam nulems profesinę sėkmę. Beje, dabar gerai aukštai taikyti, daug užsibrėžti... Tinkamas metas imtis darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo bei optimizmo. Dabar švytėsite ir sulauksite aplinkinių pagarbos, simpatijos, palaikymo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbų krūvis nemenkas, bet puikiai jį įveiksite. Tinka su vadovybe aptarti savo veiklos perspektyvas – gautais pažadais galite tikėti. Galima imtis darbo, kuriam reikia kantrybės, kruopštumo.

Skorpionas (10 23–11 23). Palanki diena – jūsų galimybės plėsis. Priimkite gautus pasiūlymus. Šios dienos susitikimai ir užmegztos pažintys suteiks laimės. Galimas lemtingas romantiškas susitikimas...

Šaulys (11 23–12 22). Iki 13 val. ramybės (ar bent geros nuotaikos) stigs. Tiesa, laikas palankus mokesčių, draudimo, skolų, alimentų reikalams tvarkyti. Vėliau itin verta susitikti su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų pripažinimas, veiklos plėtra. Bus palankūs susitikimai su žmonėmis iš toli, viešnagės. Galima netikėta romantiška pažintis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ieškokite kompromiso, derėkitės, stenkitės laiku nusileisti ir pasiūlyti ar sutikti. Orientuokitės į kitų interesus (svarbiausia – partnerių, sutuoktinio), jei norite, kad ši diena būtų vaisinga ir smagi. Puiki proga taikiai pasišnekėti su antrąja puse dėl jums svarbaus reikalo.

Vandenis (01 21–02 20). Nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, kol dešimt kartų nepatikrinsite, ar esate teisūs. Būkite nuoširdesni savo sutuoktiniui – jūsų santykiai gali vėl tapti puikūs, jei nors truputį pasistengsite ką nors nuveikti antrosios pusės labui. Neblogas laikas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai, finansiniams reikalams aptarti.

Žuvys (02 20–03 21). Sėkmingas metas – jūsų nuotaika puiki, atsiras galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi. Darbo reikalams tvarkyti, ieškotis darbo, susitikti su nauju darbdaviu palankiau nuo 13 val. Antroji dienos pusė gera ir sveikatai tikrintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.