Savaitė pagal Skirmą Liepienę: Ožiaragiams reikėtų pasilepinti

Astrologė Skirma Liepienė teigia, kad sausio 10-16 dienomis Jaučiai rūpinsis namais, savo šaknimis, Dvynius erzins griežta tvarka, o Žuvis ji ragina pasinaudoti energijos pliūpsniu, kuris apims savaitės viduryje. Ką žvaigždės žada jums? Sužinokite.

Ožiaragiams reikėtų pasilepinti - juk dėmesys sau yra pigiau nei psichoterapija.<br>123rf nuotr.
Ožiaragiams reikėtų pasilepinti - juk dėmesys sau yra pigiau nei psichoterapija.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jan 10, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:19 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Vedlys. Turite svajonę? Eikite jos link. Raskite bendraminčių, kurie pasidalys su jumis polėkiu, idėja ir savo užsispyrimu pasiekti bendrą tikslą. Jei lauksite, kol kas nors kitas paims vėliavą į rankas ar pasiūlys mintį, kuri galėtų tapti visų metų šūkiu, tai ir liksite nuošalyje. Nebepasivysite. Nėra polėkio – nėra ir rezultato. Namuose viskas daug paprasčiau, nes nieko nereikia įrodinėti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Namuose. Jei galėtumėte, tai ir į darbą neitumėte, nieko kito neveiktumėte, tik namais rūpintumėtės. Na, gal ne visai kasdiene buitimi, o kambarių įrengimu, grožiu, remontu. Kai kas pradės ieškoti savo giminės šaknų, bajoriškų dokumentų ar kitokių kilmės įrodymų. Ir tai įtrauks. Tačiau tik nedaugelis galės tuo užsiimti. Visiems kitiems teks grįžti prie įprasto ritmo, o namuose tiesiog ilsėtis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Suvaržymai. Tai nėra tikros sankcijos ar apribojimai, tačiau pradedate jausti, kad negalite sau leisti tiek, kiek anksčiau. Negalite nesiskaityti su namiškių nuomone, eiti ten, kur norite, grįžti tada, kai jums patinka. Tvarka tampa žymiai griežtesnė. Pradžioje tai linksmins, vėliau erzins, o savaitės antroje pusėje priprasite. Kartais namiškiai tikrai žino, kas jums geriau. Pakentėkite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nejauku. Tik kasdienis judėjimas tampa jūsų varikliu. Tai ne vien sporto salė, pasisėdėjimai kompanijoje, masiniai renginiai ir triukšmas. Tai būtinas pokytis. Gali būti, kad ši savaitė vers važiuoti, kai ką aplankyti, meluoti. Vidinis prieštaravimas bus, visą laiką žinosite – sustoti negalima. Kad ir koks keistas būtų iškritusių kortų derinys, sprendimai priklauso nuo jūsų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Neskubėkite. Vienas kitas netikėtumas dar nereiškia, kad visas nueitas kelias beprasmis. Gali būti, kad visa tai paskatins iš naujo įvertinti ne tik savo elgesį, jausmus, bet ir žmogų, kuris gyvena su jumis. Tas vertinimas nebus vienpusiškas, bet išryškins jūsų bendro gyvenimo perspektyvą. Jei jūsų planus kas nors jaukia, įvertinkite nuostolių galimybę ir, jei reikia, imkitės kitos veiklos.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Drąsa. Norėdami pasiekti nežinomą krantą turite nebijoti. Ieškodami ko nors naujo turite atsisakyti to, kas gerai pažįstama, patikima ir saugu. Tik tada galėsite leistis naujo tikslo link. Šios savaitės užduotis – žengti bent vieną žingsnį naujovių link. Gali būti, kad turėsite eiti vieni. Pasiguoskite tuo, kad tai padaryti gali tik patys drąsiausi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Skrydis. Pasaulyje yra dalykų, kurių nematote net plačiai atsimerkę. Bandykite suvokti visumą, nesigilinkite į smulkmenas, pajuskite, supraskite gyvenimo vientisumą. Neapsikraukite svetimomis nuodėmėmis ir nuotykiais. Neklausykite pataikūnų, darykite tik tai, kas leidžia sklęsti virš kasdienybės ir pilkos buities. O jei turėsite nusileisti į žemę, padirbėti, tai bent žinosite, kad yra galimybė pakilti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atvirumas. Jums mažai dėmesio. Atrodo, kad jūsų nevertina, negirdi tie, kurie privalo girdėti ir jumis žavėtis. Nepurkštaukite, tie, kas jus pažįsta, tikrai žino, ko esate verti. Visi kiti gali liežuvius pakabinę klausyti, bet draugai išrėš tiesą. Nenorite girdėti tiesos? Nebendraukite. Sugebėjimas meluoti ir apgaudinėti save taip pat niekur nedingsta – jūs vis dar vengiate pripažinti realybę, o ypač kai kalbama apie darbus ir profesionalumą.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Vėliau. Visada galima rasti priežastį, dėl kurios darbus, reikalus ar svarbius pokalbius būtina atidėti. Netingėkite – padarykite, paskambinkite, pakalbėkite ir pamirškite. Ši savaitė – nebaigtų darbų metas. Padarę tai, kas būtina, tapsite laisvesni, ne tokie priklausomi ir ramiau miegosite, nes nereikės sapnuose braidžioti po balas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Nepatogumas. Metai tik prasidėjo, bet jums atrodo, kad visa ši maišalynė trunka jau gerą dešimtmetį. Niekas nestovi vietoje, viskas juda, tačiau kreivai šleivai ir ne ta kryptimi, kuria turėtų. Pakeisti nieko negalite, todėl sielotis neverta. Daugiau laiko skirkite sau, nes pedikiūras, manikiūras yra žymiai pigiau nei psichoterapija. Lepinti namiškius taip pat verta.

VANDENIS (01 21–02 19)

Flirtas. Lengvai, linksmai juokaujant dienos slenka viena po kitos. Nepriimant jokių sprendimų, nesigilinant į tai, kas bus. Po ramaus savaitgalio ateina darbo dienos ir tada pastebite, kad gyvenimas verda. Gali būti, kad antradienį šoksite į šį katilą ir bandysite pasivyti praleistas dienas. Ir tikrai spėsite. Tačiau sprendimai nebus priimami nei namuose, nei darbe. Lengvas rūkas mintyse išsilaikys visą savaitę.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pradžia. Nežinote, ką veikti su savo vieninteliu gyvenimu? Nesvarbu, ką veiksite, bet išnaudokite iki galo, kad laikas neitų veltui, kad neliktų properšų, pro kurias įsėlina tinginys. Naują postūmį pajusite savaitės viduryje. Pasinaudokite šiuo energijos pliūpsniu, kad pasistūmėtumėte darydami užsilikusius darbus. Taip pat palanku imtis naujų sumanymų, kuriuos suplanavote dar pernai. Didelė vidinė jėga turi būti išnaudota.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.