Palmira priminė, kad verta grąžinti skolas

Palanki diena, nors situacija atrodys blogesnė nei iš tiesų. Bus svarbu nepasiduoti emocijoms, nepykti, nesivadovauti ambicijomis. Saugokite gerus santykius su aplinkiniais – ne laikas priekaištauti, nepasiduokite ir kerštavimo dvasiai. Stenkitės kitus geriau išgirsti, suprasti, ir reikalai pajudėti gera linkme.

Pakaks kantrybės ir geranoriškumo, tinka imtis atsakingų darbų.<br>123rf nuotr.
Pakaks kantrybės ir geranoriškumo, tinka imtis atsakingų darbų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 6:57 AM

Kaip ir vakar, gera diena žinioms kaupti, profesiniams įgūdžiams (ypač dirbant kompiuteriu) tobulinti. Tinkamas metas dirbti su informacija, pasitarimams, susirinkimams, deryboms, pristatymams – šiandien pakaks kantrybės ir geranoriškumo. Tinka imtis atsakingų darbų, bet ko nors nauja imtis nepatartina. Tinkamas laikas nebent trumpalaikiams finansiniams susitarimams. Palanku gilintis į senas problemas, spręsti konfliktus. Verta grąžinti skolas (bent dalį).

Diena tinkama spėti iš knygų, tekstų.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs sapnai saulei tekant. Gerai buvo skristi virš žemės, savo vardą išgirsti. Blogai atsidurti rūsyje, kristi, būti žemėmis užpiltam, medžius kirsti, valtimi plaukti – gresia liga, jėgų praradimas, nelaimė šeimoje, netektys. Svarbus regėtas savo paties atvaizdas veidrodyje – tai tikrasis dabartinės jūsų dvasinės būklės atspindys.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas, gresia materialiniai nuostoliai; ant kelių netyčia vandens užsipilti – apkalbos; jei nagas nulūžtų – konfliktas, muštynės; įstrigti kur nors judant, apsivilkti drabužį išvirkščiai.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti, rasti gatvėje odinį daiktą, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, sutikti baltą katę (juolab dovanų gauti).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, lemtingiems sprendimams priimti; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 21). Tuščia stengtis būti teisiam ar absoliučiai pasikliauti aplinkinių, partnerių nuomone – siekite aukso vidurio. Verta ieškoti klaidų ir jas analizuoti, gilintis į patirtas pamokas, apibendrinti įgytą patirtį. Moterims ši diena palankesnė.

Jautis (04 21–05 21). Sėkmingas metas, jei būsite nuoseklūs ir atidūs darbe, o kilusias problemas spręsite dabar. Jums pavyks su daug kuo susitarti, išsklaidyti kieno nors įtarimus, nepasitikėjimą ir įgyti simpatiją. Gera diena konsultuotis pas netradicinės medicinos specialistą.

Dvyniai (05 21–06 22). Aplinkybės klostysis jums palankiai, ir nors būsite viduje kiek įsitempę, gana greitai nusiraminsite pamatę, kad viskas išeina net geriau, nei manėte. Tinka tvarkyti skubius darbo reikalus, ieškoti laikino ar papildomo uždarbio. Šios dienos pasiūlymai įdomus ir naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Pagalba (kaip ir rūpesčiai) per artimuosius, sutuoktinį. Būkite atidesni savo motinai, pasidomėkite, kokios pagalbos reikia. Skubių, svarbių reikalų tvarkymą, svarbius pokalbius atidėkite rytdienai.

Liūtas (07 22–08 23). Gera proga sudėlioti visus taškus tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose. Vertėtų pasakyti viską, kas susikaupė, kad išsiaiškintumėte priežastį ir daugiau prie to nebegrįžtumėte.

Mergelė (08 23–09 23). Pats laikas ko nors pareikalauti iš šefo ar sutuoktinio, taip pat skolininko – neatidėkite to savaitės viduriui. Gali palankiai išsispręsti finansinis klausimas. Beje, geras laikas įteikti susitaikymo dovaną tiek sutuoktiniui, tiek mylimam žmogui, tiek draugui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stabtelėkite prieš pasakydami svarbų dalyką, pasižadėdami. Patartina rimto apsisprendimo neatidėti rytdienai. Suskubkite atlikti skubius darbus – atidėti jie bus užvilkinti ilgam.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors jau geriau, tikrosios sėkmės valanda dar neišmušė – palaukite iki rytojaus. O kol kas prisiminkite praeities (arba svetimas) pamokas, kad nepervertintumėte savo jėgų, galimybių.

Šaulys (11 23–12 22). Venkite įžūlių asmenų, mėginančių dėtis jūsų draugais. Kita vertus, mokėkite išgirsti, įvertinti šiandien išgirstus ar perskaitytus patarimus, pamokymus. Jei šiandien nepavyks kas nors svarbaus, patartina atidėti dar savaitei.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neblogas laikas spręsti senas problemas darbe, tik darykite tai gražiuoju. Nuoširdžiai pasikalbėkite su kolega, vadovu, klientu – netikėtai rasite optimalią visus tenkinančią išeitį.

Vandenis (01 21–02 20). Visai nebloga diena, tačiau skubinti įvykių nederėtų. Galite išgirsti intriguojantį patarimą, viliojantį pasiūlymą. Jei jis trumpalaikis – verta sutikti iš karto, jei ilgalaikis – reikėtų apsispręsti iki sausio 27 d. Šiandien raskite laiko pabendrauti su išmintingu draugu ar paskaityti ką nors įkvepiančio.

Žuvys (02 20–03 21). Mokėkite nusileisti, susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Tiesa, kliūtys, sunkumai laikini – jau rytoj pasaulis sušvis naujomis spalvomis. Šiandien nebloga proga kreiptis į draugus paguodos, o gal ir finansinės pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.