Astrologės S.Liepienės prognozės sausio 13–19 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Ožiaragiams galimi staigūs, nenumatyti pokyčiai.
Ožiaragiams galimi staigūs, nenumatyti pokyčiai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 9:27 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:04 AM

Manote, kad dabar tai jau su vėjeliu. Štai ir ne. Gali būti, kad viskas bus per greitai, per staigiai ir per šiurkščiai. Tada, kai nesitikite, negalvojate ir nespėjate prisidėti prie bendro judėjimo, atsiranda pašalinės jėgos, kurios viską sudėlioja savaip. O jums lieka tik susitaikyti su šių drebėjimų padariniais.

Tačiau tai nėra blogai – jūs turite laiko sau, savo gyvenimui, pomėgiams. O darbai ir be jūsų lekia šuoliais.

Jautis (04 20–05 20)

Ne visos pastangos pasiteisina, kartais tų pastangų nereikia. Ir dabar jūs tai puikiai jaučiate. Todėl ne visi darbai yra dirbami, ne visur stengiamasi. Atsirenkama, kas dabar bus padaryta, kas vėliau, o kas niekada. Sugriaunami kasdieniai ritualai, rutina. Dingsta ne tik darbų, bet ir miego ritmas.

Mažiau galvokite apie tuos, kurie sujaukė jūsų gyvenimą, rūpinkitės tais, kurie nori būti šalia jūsų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kaltės jausmas truputį kutena padus. Žinote, kad padarėte teisingus sprendimus, suprantate, jog kitaip ir negalėjo būti, bet vis tiek nesate patenkinti savimi. Baigiantis savaitei ši vidinė graužatis taps dar stipresnė.

Tačiau viskas, kas padaryta, jau padaryta, todėl dabar rikiuokite savo darbus, nesirūpinkite dėl to, ko negalite pakeisti, ir laukite, kol geros žinios pačios atkeliaus į namus.

Vėžys (06 21–07 22)

Du keliai. Jūs galite laimėti labai daug, jei turėsite drąsos ir tikėsite, kad gyvenime viskas vyksta pagal išankstinį planą. Bet reikia turėti drąsos patikėti tuo, ką jaučiate. Tačiau galite viską palikti taip, kaip yra, neieškoti atsakymų, gyventi savo pelkėje, kur metų laikai keičia vienas kitą, bet nieko nevyksta.

Tik nuo jūsų priklausys, kokiomis spalvomis gyvenimas mainysis. Iki paskutinio pasirinkimo datos laiko liko mažai.

Liūtas (07 23–08 22)

Dėl menkniekio viską galima taip sugadinti, net pačiam pavirsti į nieką. Reikia labai rūpintis sava reputacija, nedaryti šiurkščių klaidų, nesigirti, nesiveržti į tribūną, palaukti, kol visi aplinkiniai vėl bus palankiau nusiteikę.

Tačiau ryšių, naujų pažinčių labai daug ir būti tyliam beveik nepavyksta. Tenka laviruoti tarp gaunamo ir duodamo dėmesio sūpynių.

Mergelė (08 23–09 22)

Meilė – kaip magija, ją reikia prisijaukinti, kad ji padėtų gyventi, skatintų kurti, tobulėti. Kad sukeltų daug juoko, teigiamų emocijų. Neprijaukinta meilė panaši į drakoną, pelenais paverčianti viską, ką sutinka kelyje.

Turite nuspręsti, ar esate pasiryžę naujam laikotarpiui, naujai magijai, kur ne visada pavyks triukai, ne visada bus saulėtos dienos ir žydintys sodai. O gal užteks to, ką turite dabar?

Svarstyklės (09 23–10 22)

Rimti santykiai gali būti klaida, lemtinga klaida. Bet visas gyvenimas pagrįstas susitikimais, išsiskyrimais, pasimatymais, skambučiais, laiškeliais ir paslaptimis. Pats gyvenimas kartais panašus į klaidų ryšulį.

Bet nieko negalite pakeisti, tik atsargiai, mazgas po mazgelio, vingis po vingio tai taisyti. Giminaičiai nusiteikę ne itin meiliai – jie baksnoja į jūsų klaidas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Norisi sutikti ką nors normalaus, kad galėtų su jumis pakalbėti, išgerti kavos, aptarti naujienas, padiskutuoti apie makaronus. Tačiau aplink visi tokie skirtingi, nepanašūs vienas į kitą. Ir tai normalu.

Todėl susitaikykite su gyvenimo įvairove, nevertinkite kitų pagal savo standartus, nes gali būti, kad jūs taip pat neatitinkate kieno nors normalaus žmogaus sampratos.

Šaulys (11 22–12 21)

Turėjote puikų planą – paprastą, aiškų. Tik nežinojote, kaip jį įgyvendinti, todėl nieko ir neįgyvendinote. Jei jums nesvarbu, kur eiti, nesvarbu, kur ir nueisite. O greičiausiai ir liksite prie tos pačios geldos, iš vieno krašto į kitą liesas žuveles mėtysite.

Jums reikia arba naujo plano ir strategijos, arba auksinės žuvelės, kuri išspręstų jūsų problemas. Gali būti, jog auksinę žuvelę rasti lengviau.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tai, kas ištariama tris kartus, tampa tiesa. Todėl jei tikite tuo, ką sakote, patikės ir kiti. Neabejokite savo tiesa, ginkite savo poziciją, požiūrį ir vertybes. Bet netylėkite, išsakykite tai garsiai, kad visi sužinotų, apsiprastų ir įtikėtų.

Galimi staigūs, nenumatyti pokyčiai. Ir gali būti, kad jūsų dalyvavimas juose labai menkas. Todėl savo vertybių išsaugojimas prilygsta piramidžių saugojimui.

Vandenis (01 20–02 18)

Iškyla labai daug ginčytinų situacijų. Net tada, kai atrodo, kad pasakėte aiškiai, pateikėte visus jums žinomus argumentus, kitiems vis dar neaišku. Kodėl? Todėl, kad visi jūsų pareiškimai tušti, – jūs viską grindžiate tik žodžiais ir pažadais.

Labai gaila, bet dabar jūs gaunate, randate, uždirbate mažiau, nei manėte. Ir nereikia ieškoti kaltų. Tiesiog kažkur paklydo popieriai, kažkas blogai apskaičiavo, o gal patys ne viską išaiškinote.

žuvys (02 19–03 20)

Reikia labai greitai bėgti, kad išliktumėte ten, kur esate. O kad patektumėte ten, kur norite, reikia bėgti dukart greičiau. Gyvenimas įgavo pagreitį, ir niekas jūsų nebelaukia.

Retsykiais norisi stabtelėti, pagalvoti, pamąstyti, pasitarti, bet negalite. Bėkite, tai nebus maratonas, tiesiog ilga distancija. Gali būti, kad netrukus pastebėsite, jog jau esate vietoje, ten, kur troškote, bet sustoti nebegalėsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.