Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 14 d.

Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Tai sudėtingas laikas, kai greitai keičiasi nuotaika ir kyla konfliktai.

Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:30 AM

Mažiau patirsite rūpesčių, jeigu vengsite bendravimo su svetimais žmonėmis ir tais, kurie mėgina daryti įtaką jūsų nuomonei, apsisprendimams. Darbe nesiimkite atsakingų, rizikingų užduočių, venkite kristi vadovybei į akis. Gautus naujus pasiūlymus vertinkite atsargiai – geriau apsisprendimą atidėti kitai savaitei.

Palanku dirbti su informacija – galite sužinoti reikšmingų dalykų. Būkite atidūs kritikai, įsidėmėkite patarimus. Ne pats geriausias metas užmegzti profesines pažintis, o draugiškas – visai gerai.

Neskubėkite dirbdami, ypač fizinius darbus, sportuodami – šiuo metu didelė stuburo, kelių, galvos traumų tikimybė. Venkite persišaldyti. Dėl intensyvaus protinio darbo, emocinės įtampos galimi galvos skausmai. Dažniau atsipalaiduokite, pabendraukite su maloniais žmonėmis.

Nemenka ir gamybinių avarijų tikimybė. Atsargiau su aštriais įrankiais, peiliais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Atidesni turi būti dirbantys aukštyje ar po žeme. Nepatartina taisyti dantų, operuoti stuburo, kelių, veido.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs nespalvoti sapnai, taip pat tie, kuriuose kas nors buvo aiškiai sakoma, – tai gali būti vertingi patarimai. Į fantastinius sapnus galima nekreipti dėmesio. Knygą regėti, ją skaityti – permainos. Gerai, jeigu knyga nauja, blogai, jei suplyšusi, jei sapne ją plėšėte, deginote. Ugnis apskritai bylotų apie klaidas, kurias galite padaryti. Eiti, bėgti, važiuoti – gresia nuostoliai, apgaulės, vagystės, pavojai. Duris atverti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, juolab sudužtų, akmuo iš apsodo iškristų, sudaužyti indą, stiklą, jei šviesa be priežasties namuose užgestų.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų – geros permainos, jei ištrūktų saga, drabužis įplyštų – atsisakysite nereikalingų dalykų savo gyvenime, jei laikrodis sustotų – blogo etapo jūsų gyvenime pabaiga.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti; tiktų vilkėti šviesius drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Stresų metas. Svarbu nepanikuoti ir nepasiduoti spaudimui iš viršaus – kad ir ką manys jūsų viršininkai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su niekuo nauju nesutikite. Beje, ne laikas ir atsakingiems karjeros sprendimams.

Jautis (04 21–05 21). Labiau įsiklausykite į save, iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, klientais – būkite lankstesni. Neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų – galite tomis kalbomis patikėti.

Dvyniai (05 21–06 22). Verta pasikliauti tik savo triūsu – nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti, likite savarankiški. Beje, jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius bei darbus, neapsiimkite – užsimegs žalingi santykiai.

Vėžys (06 22–07 22). Laukia daug smagių dalykų – džiugių naujienų, optimistiškų pokyčių. Tačiau neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis – tai gali būti spąstai.

Liūtas (07 22–08 23). Negeras laikas. Geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Keblokas metas romantiškiems susitikimams: galimi nesusipratimai (geriau pasimatymus atidėti kitai savaitei).

Mergelė (08 23–09 23). Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybę, su kuo nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, juolab nesmerkti. Šiandien ar artimiausiomis dienomis gali atsinaujinti senos problemos, susijusios su sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Laikykitės tik savo nuostatų – aplinkiniai gali išmušti iš vėžių. Ypač tvarkydami finansinius reikalus turėkite savo nuomonę ir venkite įsipareigojimų, pažadų.

Skorpionas (10 23–11 23). Pavojingas laikas, kai reikia mokėti patylėti, išlaukti. Nepainiokite to su pasitikėjimo savimi stygiumi. Nebūkite patiklūs, nepasikliaukite pirmu įspūdžiu – kai reikia, blogiui nesunku prisidengti ir žavesio kauke. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Venkite konfliktų su vadovybe ir artimaisiais. Didelė autoavarijų, įvairių traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Skirkite šią dieną apmąstymams vienumoje – tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei bendrauti. Nebūkite patiklūs spręsdami piniginius, turto reikalus – šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti neperspektyviais dalykais. Būkite atidesni lipdami, eidami, sportuodami.

Ožiaragis (12 22–01 21). Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti – dabar svarbu surinkti daugiau informacijos ir ją patikrinti. Itin venkite žmonių, kurie piršis jums į draugus. Ne laikas susitarimams, pažadams – jus tai supančios.

Vandenis (01 21–02 20). Susimąstymo metas, netinkamas nei aktyviai veiklai, nei bendrauti, bent jau apribokite bendravimo laiką. Ir darykite tik tai, kas jums malonu, nesunku. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką – prieš gimtadienį reikia dažniau save pamaloninti.

Žuvys (02 20–03 21). Šiandien daug nenorėkite, būkite kuklesni, pasistenkite pamąstyti, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų. Tai geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas pradėti ką nors nauja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.