Astrologė Palmira: laukia tušti ginčai ir paikos ambicijos

Slegiantis, pavojingas metas – reikėtų vengti konfliktų, konkurencinės kovos. Diena nepalanki bendrauti, atsakingiems susitikimams, pasitarimams – tušti ginčai, paikos ambicijos, konfliktai. Saugokitės kerštingų pavyduolių. Nepalanku aptarinėti reikalų su svarbiais valdininkais, aukštais pareigūnais, savo viršininku. Itin negera diena vyrams ir asmenims, einantiems vadovaujamas pareigas, taip pat kariškiams, chirurgams.

Diena nepalanki bendrauti, atsakingiems susitikimams, pasitarimams – tušti ginčai, paikos ambicijos, konfliktai.<br>123rf.com nuotr.
Diena nepalanki bendrauti, atsakingiems susitikimams, pasitarimams – tušti ginčai, paikos ambicijos, konfliktai.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2015, 2:02 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:21 AM

Ne laikas imtis ko nors nauja – bus tikslinga atsisakyti to, kas sukelia painiavą jūsų gyvenime. Raskite laiko susitvarkyti iš esmės namuose. Patartina išnešti nereikalingus daiktus, drabužius. Pagalbos, patarimo vertėtų kreiptis į draugus – per juos galite suvokti įdomių dalykų.

Didesnė įvairių avarijų, traumų (labiau tikėtinos galvos, rankų, stuburo, kelių), smurto, apiplėšimo tikimybė. Būkite apdairūs su peiliais, pjūklais, vinimis. Atsargiau ir su ugnimi. Taip pat gresia problemos dėl vandentiekio, kanalizacijos. Bus didesnė bet kokios technikos, įskaitant ir automobilius, gedimo tikimybė – nerizikuokite važinėti techniškai netvarkingomis mašinomis. Ir labiau pasaugokite sveikatą – neskubėkite, nepersidirbkite: šiandien galvą gali įsiskaudėti greičiau nei paprastai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite; žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pinigų, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis nepalankus vertingiems daiktams įsigyti, pramogauti, susitikimams iki 15 val., sekmadienį palanku įsigyti vertingų daiktų.

Avinas (03 21–04 21). Būtina atida, susikaupimas. Per didelis optimizmas pakenks – neįvertinsite pavojų, galimos avarijos, pavojingos traumos, ypač dėl išsiblaškymo, skubėjimo. Vargu ar visur ir viską suspėsite – mažiau planuokite. Galite susidurti su nepamatuota kritika, vertinimu. Venkite intrigų.

Jautis (04 21–05 21). Galite susidurti su įvairiais nesmagumais, apribojimais, gali tekti keisti planus, taip pat požiūrį į kai kuriuos draugus. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą. Bloga diena pirkti techniką, elektros prietaisus.

Dvyniai (05 21–06 22). Kad ir kuo užsiimsite, likite diplomatiški, pakantūs, ypač partnerių, sutuoktinio atžvilgiu. Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti netinkamą sprendimą, susipykti su vadovybe. Daug tikėtis nereikėtų, kitaip dienai baigiantis kantrybė išseks ir artimieji gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Būkite pagarbesni tėvų valiai. Didesnė autoavarijų, vagysčių darbe tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas, bet labai nepykite – šiandien sulauksite ir pagalbos, užuojautos. Tiesa, būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne. Pasisaugokite žmonių, kurie bandys pakeisti jūsų įsitikinimus. Būkite apdairesni su žmonėmis iš toli.

Liūtas (07 22–08 23). Jausitės geriau nei kiti, tik tai nereiškia, kad ši bloga diena jūsų nepaveiks. Tad jokių avantiūrų nei darbe, nei jausmų srityje, venkite ginčų su kolegomis ir klientais – tegu jie bus teisūs. Didesnė klaidų, traumų darbe tikimybė. Labiau pasaugokite savo vaikus. Ir venkite juos barti – šiandien galite būti itin priekabūs.

Mergelė (08 23–09 23). Laikas stabtelėti, imtis tik einamųjų reikalų. Deja, problemų dėl naujų dalykų gali kilti net tuomet, jei viską apgalvojote, apskaičiavote, – šios dienos nesėkmės per partnerius, sutuoktinį. Išryškės priešai. Nepalanku žadėti, įsipareigoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir kas nutiktų, kad ir ką sužinotumėte, pasistenkite likti ramūs – jei nervinsitės, problemų tik padaugės. Nors seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite forsuoti situaciją. Būkite labai atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą, – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto dalyko. Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui. Tikėtinos ir išlaidos (ar bent skandalai) dėl netinkamo vaikų elgesio.

Šaulys (11 23–12 22). Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Tai sudėtingas metas, kai išlenda yla iš maišo ir tenka atsakyti už senas pražangas, kažkada padarytas klaidas. Nesiveržkite imtis nieko nauja, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite taktiškesni su namiškiais – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos vandentiekio, kanalizacijos avarijos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepasiduokite liūdnoms, nuotaikoms, niūrokoms mintims. Nesiimkite jokių sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Nepatartina vykti į keliones. Itin atsargūs būkite kelyje. Labiau pasisaugokite vagių, ypač transporte ir prekyvietėse. Netikėkite liežuvautojais.

Vandenis (01 21–02 20). Ne laikas priimti svarbius finansinius, verslo sprendimus. Nepalanku investuoti (tiesa, labdarai – jokių apribojimų). Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tiktų atsisveikinti gražiuoju.

Žuvys (02 20–03 21). Netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Stabtelėkite, neskubėkite reaguoti – sugriauti bus lengva. Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Venkite konfliktų darbe, ypač su vadovybe ir klientais. Didesnė traumų tikimybė. Galimi nepaaiškinami galvos skausmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.