Skirmos Liepienės astrologinės prognozės sausio 17–23 dienoms

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Ožiaragis<br>123 rf. com nuotr.
Ožiaragis<br>123 rf. com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2015, 11:05 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 7:45 PM

Planai. Jei viskas atsibodo, jei nežinote, kuo vertėtų užsiimti, tai pradėkite nuo savęs. Juk didžiausios bėdos kyla tada, kai nerimas ir nepasitikėjimas užvaldo mintis. Yra daugybė darbų, sričių, kurioms reikia jūsų dėmesio. Todėl užteks švęsti ar kalbėti apie tai, kaip buvo. Pradėkite naujus metus, naują etapą. Plano reikia, bet jį galima koreguoti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Atsisakymas. Reikia panaikinti, sumažinti tai, kas trukdo, blaško dėmesį, kas atima daug laiko. Atsisakydami to, kas nereikalinga ar jau atgyveno, atlaisvinsite erdvę naujiems potyriams, idėjoms, darbams. Be to, mažiau blaškysitės ir nerimausite. Kuo aiškesnis gyvenimas, tikslai, tuo laimingesni tampate. Ši taisyklė galioja visose gyvenimo sferose.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Balansas. Svarbu pakankamai dėmesio skirti ir kasdieniams darbams, ir šeimai, ir sportui. Neturėtų būti vienos srities, pasiglemžiančios jus, atitraukiančios nuo kitų svarbių reikalų. Tas laviravimas nėra paprastas, bet būtinas. Tik jausdami harmoniją ir gyvenimo ritmą galėsite būti tikri dėl savęs, savo ir esančių greta ateities.

AVINAS (03 21–04 20)

Sėkmė. Vienos durys užsidaro, o kitos atsiveria. Gali būti, kad atsiveria ne vienos, o kelerios iš karto. Tada sunku nuspręsti, kurių link vertėtų bėgti. Rinkitės artimiausias, tas, pro kurias galima greitai prasmukti. Sėkmės koridorius siauras, bet veda ten, kur reikia. Jei nesuskubsite ar lauksite, teks ilgai tamsoje sėdėti, kol vėl sušvis viltis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pasakėčia. Gyvenimas siūlo rūgščių vynuogių. Pasiūlymas įdomus, bet pernelyg rizikingas. Kad pasiektumėte tai, ko reikia, teks ne tik liežuvį paploninti, pagiriamąsias kalbas sakyti, bet ir pataikauti, teikti dovanas. Viskas priklausys nuo to, kiek tos vynuogės jums būtinos, kiek norite paaukoti dėl tikslo. Didelėms ambicijoms dabar ne laikas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kaleidoskopas. Gyvenimas margas ir neaišku, kaip šį kartą sukris stikliukai, ar vidury savaitės viskas neapsisuks. Dideli džiaugsmai gali būti nuspalvinti pilkšvais liūdesio atspalviais, o rudieji nerimo kvadratai virsti violetiniais dvasinio bendrumo ratais. Todėl kiekvienoje situacijoje stenkitės įžvelgti visus niuansus, neleiskite, kad visiškai užvaldytų liūdesys.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Tąsa. Sugrįžimą reikia atšvęsti. Kartais – su bandelėmis, kartais – su rožėmis. Viskas priklauso nuo to, ko laukėte ir kas grįžo. Jums grąžins namų jaukumą, jausmus, pasitikėjimą, gal net ir meilę. Tiesa, viskas bus jau kitaip. Būkite pasirengę priimti, susitaikyti. Šią savaitę pasitaikys dienų, kai būsite priversti galvoti viena, o kalbėti ką kita. Viskas, kas vyksta šiomis dienomis, neturės didelės įtakos ateičiai, nes tai tąsa to, kas jau buvo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Polėkis. Po ilgo braidžiojimo po balas apima jausmas, kad kažkur jau bunda pavasaris. Gali būti, kad tas pavasaris yra tik jūsų, asmeninis. Jausmai – dalykas sudėtingas ir trapus. Tikėtina, kad į savo svarstymus ir dūsavimus sulauksite atsako. Kita vertus, gali būti ir taip, kad tapsite pajuokos objektu, apie jus pasakos, iš jūsų šaipysis. Pasitarkite su draugais, jų patarimai gali būti vertingi.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Melas. Norėdami išsaugoti privatumą, ramybę ir gyvenimo principus privalėsite kai ką nutylėti, meluoti ar apsimetinėti. Tai nebus sudėtinga, nes tikslas – kad viskas liktų taip, kaip buvę. Jei per savaitgalį neprisivirsite košės, tai savaitė bus darbinga ir pažers daug pasiūlymų. Turėsite progą sukonkretinti norus ir įgyvendinti svajones.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Būtis. Laukia nesusipratimai darbe, ginčai ir meilė namuose. Gali būti, kad susidarys įspūdis, jog užstrigote šioje vietoje, šiame laike, kad neturite galimybės nieko pakeisti. Bendraminčių ratas keičiasi, siaurėja. Tokia situacija kartais žavi, ramina, o kartais veda iš kantrybės. Tai paprastų paprasčiausia būtis. O jums reikia gyvenimo. Jis dabar verda greta, bet jūs nedalyvaujate. Neskubėkite nieko drastiškai keisti. Viskas susitvarkys savaime.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Plevėsa. Vis dar pasakojate, kaip šventėte? Nauji sumanymai dar tik ropščiasi iš skrynios, tik dabar pradedama skaičiuoti ir vertinti, kokie buvo pasibaigę metai. Užteks gyventi praeitimi, būkite čia ir dabar. Pats laikas. Atsakomybės ribos nusitrynusios, norisi laisvės, neapibrėžtų pareigų. Gali būti, kad linksmybės vis dar tęsis, bet vienaip ar kitaip būsite priversti atsakyti už savo poelgius.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Gal. Norėdami būti laimingi neprivalote lyderiauti visur. Gali būti, kad užteks išlaikyti dabartines pozicijas. Gal pernelyg daug reikalaujate iš gyvenimo, aplinkinių ir šeimos? Gal viso to nereikia? Gal užtektų paprastesnių dalykų? Toks vertinimas ir svarstymas ne visada suteikia geresnių emocijų. Kita vertus, jūs tikrai turite tai, kas gyvenimą daro prasmingą. Jei reikia laiko pagalvoti, išvykite į kalnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.