Astrologės S.Liepienės prognozės sausio 20–26 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 9:32 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:46 PM

Nors puikiai suprantate, kad viskas priklauso tik nuo jūsų, bet vis dar bandote pasinaudoti gyvenimo netikėtumais ir palankiomis progomis. Tos progos išnyra tiesiog priešais jus ir neturite laiko galvoti, svarstyti – reikia pasirinkti tuoj pat.

Gali taip būti, kad pasirinkimai bus pernelyg drastiški, netikėti ir keičiantys gyvenimą. Bet gali būti, kad jūs tų palankių momentų tiesiog nepastebėsite.

Jautis (04 20–05 20)

Ieškojimas toje vietoje, kur esate, niekur nenuves. Jums reikia arba palypėti šiek tiek aukščiau, arba judėti tolyn. Jūsų norai keisti tai, kas paseno, atgyveno, suprantami. Tačiau pirmiausia reikia rasti drąsos šulinį, iš kurio atsigėrę galėtumėte imtis naujovių realizavimo.

Atrodo, kad sprendimus, pirmus žingsnius turėsite padaryti jūs, o tik tada kas nors sugalvos padėti, palaikyti ar tiesiog sumokėti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Daug idėjų, norų, svajonių. Viskam reikia rasti laiko. Ir nesvarbu, ar skraidysite, ar bėgiosite – vis tiek visko nesuspėsite. Todėl aprimkite, grįžkite prie to, ką senokai palikote, ten, kur buvote savimi.

Tai nėra žingsnis atgal, tai greičiau naujas gyvenimo vingis, aukštesnė nata to, kas ilgai skambėjo ir buvo jūsų gyvenimas. Vieniems taip suskambės seniai paliktas darbas, kitiems – santykiai.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai svarbu įsipareigojimai, pažadai. Negalite sulaužyti to, kas yra gyvenimo pagrindas, tačiau puikiai jaučiate, kad gyvenimo spektaklyje pasirodė naujas personažas. Gal patys prisišaukėte, gal užklydo, tačiau tai suteikia intrigos atspalvį. Ir gyvenimas pradeda žaižaruoti.

Ar prisiliesite prie šios ugnies, ar stebėsite iš šalies, niekas nepasikeis – ramybė jau bus ištirpusi. Tačiau jūs vis dar galite apsimesti, kad nieko nevyksta.

Liūtas (07 23–08 22)

Šlovė, garbė, gal kiek daugiau pinigų, dovanų ir dėmesio. Viskas puiku, tik gaila, kad trumpam. O norisi, kad tai įsisuktų į didelį, svarbų, vertingą projektą, į kažką didingo, reikšmingo. Teks gerai pagalvoti, kaip šį sėkmės blyksnį paversti ilgai šviečiančia žvaigžde.

Tačiau namuose jūs vis tiek būsite menkas meteoritas, kurio žybsnis pamirštamas akimirksniu.

Mergelė (08 23–09 22)

Pokyčių, nuotykių noras slopsta. Lieka darbai, kurie jums puikiai sekasi, kurių tiesiog akyse gausėja. Atsiranda vis daugiau galimybių, naujų ryšių, sumanymų ir sferų, kur galite save realizuoti.

Jums atrodo, kad tai nieko naujo, nieko svarbaus, kad tai tiesiog tąsa to, ką darote. Tačiau atrodo, kad jūsų fėja krikštamotė jumis rūpinasi ir ateityje bus darbų, duosiančių gerą pelną.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai daug kalbama, planuojama, stengiamasi aplenkti laiką ir galimybes. Jaučiate, kad taip, kaip buvo, nebebus, kad planai keičiasi. Atrodo, lyg kažkur būtumėte praradę savo galimybę. Bet taip nėra.

Tiesiog keičiasi sąlygos, reikia prisitaikyti, pakeisti pirminį planą. Viskas bus gerai, kai tik suvoksite, kad burtų lazdelės nėra, o jūsų žavesys negali užkariauti pasaulio. Daugiau dirbkite, mažiau plepėkite.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kol viskas pagal tą patį scenarijų, be pokyčių ir permainų – viskas gerai. Kai tik nusprendžiate, kad galite daug, mokate daug ir esate svarbūs, galingi, reikšmingi, – pralošiate. Pralošiate ir kortomis, ir versle. Jokia rizika dabar nepasiteisina, jokie slapti reikalai nevirsta lobiais ar meile.

Dabar daug svarbiau būti sąžiningam, taupiam ar net šykščiam nei bebaimiam. Todėl būkite išmintingi ir neapsunkinkite gyvenimo nei sau, nei kitiems.

Šaulys (11 22–12 21)

Norisi pakeisti tvarką, prisiimti įsipareigojimus už tuos, kuriems trūksta drąsos. Tačiau to nereikia, jūs žinote, kad visos pastangos nueis vėjais, jei tik bandysite paspausti, išsireikalauti ar nurodinėti. Jums reikia būti savimi: tolerantiškam, diplomatiškam ir truputį toliau nuo visko, kas vyksta.

Gyvenantiems dvigubą gyvenimą labai sudėtingas laikas: ten, kur norisi būti, jūsų nelaukia, ten, kur turite būti, į jus žiūri kreivai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Patikėti, kad viskas yra taip, kaip turėjo būti, kad viskam savas planas, ne visada lengva. Kartais tas planas labai susijęs su artimais žmonėmis, o kartais viskas vyksta chaotiškai, be galimybės ką nors pakreipti tinkamesne linkme.

Kad ir kokios būtų kliūtys, jos menkavertės, palyginti su šeima, tarpusavio ryšiais. Jūs vis dar turite apsaugą, Baltąjį mėnulį, kuris neleis nukristi žemiau, nei esate pasiruošę.

Žuvys (02 19–03 20)

Padidėja imlumas tam, kas vyksta aplink, sugeriamos visos emocijos. Net tada, kai jūs žinote, kad nereikia reaguoti nei į aplinkinių pastabas, nei į jų komentarus, tai jus žeidžia.

Nepamirškite, kad tie, kurie eina priekyje, visada eina vieni, kad visiems neįtiksite ir to tikrai nereikia. Raskite laiko sau, malonumams, pramogoms – tam, kas jus tikrai džiugina, ir tegul jie visi gyvena, kaip nori.

Vandenis (01 20–02 18)

Pilnas krepšys stebuklų. Bet jie nėra netikėti, laimėti, padovanoti. Jie visi uždirbti. Viską, ką gaunate dabar, – esate užsidirbę, nusipelnę ir už tai dabar esate apdovanojami.

Idėjų turite daug, dar daugiau planų, tačiau galbūt neturite to žmogaus, kuris viską sudėliotų į savas vietas, parodytų kelią, kaip nueiti iki tikslo. Neskubėkite patys vieni. Reikia išklausyti instrukciją, o tik paskui imtis veiklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.