Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 20 d.

Jei manote, kad viskas prarasta, – klystate. Tad neskubėkite vertinti, apsispręsti, įsipareigoti. Ši diena leis grįžti į praeitį, su ja susitaikyti ir rasti anksčiau nepastebėtų būdų senoms problemoms įveikti. Ir vėl įsižiebs viltis... Bet kokiu atveju idealizmo nestigs – šiandien formuosis maksimalūs užmojai. Ir tai bus ilgam, nes dabartiniai sprendimai bus svarbūs net dvejus metus. Tiesa, jie gali būti itin fanatiški. Pamąstykite, ar neperlenkiate lazdos?

Ką jums žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką jums žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:15 PM

Pirmą dienos pusę, iki stojant jaunačiai, tinkamas laikas darbams užbaigti ir apibendrinti, taip pat taikytis, ypač jei susipykote per pastarąjį mėnesį. Nuo 15 val. 14 min. prasideda naujas Mėnulio mėnuo: imkite galvoti apie ateitį – tai bus šviesių svajonių, drąsių užmojų metas.

Šiandien tinka tvarkyti reikalus, kurie lems ilgalaikę jūsų ateitį, susitikti su žmonėmis, kuriuos itin vertinate, mylite, norite nudžiuginti, sustiprinti, palaikyti, įkvėpti.

Šiandien 11 val. 44 min. Saulė įeina į Vandenio ženklą. Tai paskatins pribrendusių reformų įkūnijimą ir didesnį asmeninės laisvės poreikį. Itin svarbus taps bičiulystės jausmas – reikšmingus asmeninius apsisprendimus labiau nei paprastai ims lemti draugai.

Iš pirmadienio į antradienį reikšmingi ryškūs sapnai. Gerai, jeigu regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas, jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indą sudaužyti – neturtas, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys, susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis, jei netikėtai šaltą vandenį išjungtų, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei netyčia šaltu vandeniu apipiltų, patekti į lietų – sveikata, kojas sušlapti – kas nors perims atsakomybę už jūsų nuodėmes, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš jūsų galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeimos santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas aktyviai veiklai; palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Susitelkite ir galvokite apie permainas: dabar itin palanku iš esmės pakeisti savo požiūrį į gyvenimą, veiklą, aplinką. Tikėkite savo nuojautomis ir teisingai suvoksite, kur turite judėti ateinančius dvejus metus.

Jautis (04 21–05 21). Ieškokite bendraminčių – gal tai jūsų šefas ar tiesiog įtakingas asmuo, galintis pagreitinti reikalų tvarkymą, padėti įgyvendinti jums svarbų projektą. Palankus laikas užmegzti patikimus dalykinius bei draugiškus ryšius.

Dvyniai (05 21–06 22). Antra dienos pusė tinkama bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Jums pavyks suvokti, kuria linkme ir kaip plėtoti veiklą, kad maksimaliai įgyvendintumėte savo planus. Verta atidžiau įsiklausyti į bičiulio patarimus.

Vėžys (06 22–07 22). Tikėkite gerais dalykais, drąsiai žvelkite į ateitį ir nebijokite atsisakyti to, kas trukdo judėti pirmyn. Šiandien turėtų būti klojami veiklos plėtros ir dalykinės sėkmės pamatai. Apmąstykite ir bendravimo su savo vaikais bei pavaldiniais subtilumus.

Liūtas (07 22–08 23). Sėkmę lems mokėjimas išsirinkti tinkamus dalykinius partnerius ir stiprinti ryšius su savo pora. Jei iki šiol jums nepavyko atsiriboti nuo pozicijos „jei man blogai, tegu ir kiti kenčia“, padarykite tai dabar.

Mergelė (08 23–09 23). Aplinkybės gali pareikalauti ne tik nemenkų jūsų pastangų, bet ir mokėjimo paversti bendraminčiais, sąjungininkais aplinkinius – kolegas, šeimos narius. Būkite tikslūs, reiklūs ir teisingi – tai žavės aplinkinius ir padės įsibėgėti užsiimant nauja veikla.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antra dienos pusė bus laimingas metas – jūsų geri norai, šaunūs sumanymai gali virsti realybe. Po pietų sugalvoti dalykai, užmegzti bendradarbiavimo ryšiai taps svarbūs ateities sėkmei ir pripažinimui.

Skorpionas (10 23–11 23). Jūsų norai gražūs ir dideli – jie pildysis, bet ne taip greitai, kaip jums norisi. Nepraraskite optimizmo, kantrybės, tikėkite ateitimi. Palanku spręsti sąžiningumo, pasitikėjimo problemą su savo vaikais, mylimu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 22). Neskubinkite įvykių. Vis dėlto šiandien prasminga aptarti su reikalingais žmonėmis, kaip išjudinti įstrigusį reikalą, išspręsti finansines problemas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Atsitiktinumas lemtingas – beveik netyčia susitiksite su reikalingu žmogumi, išgirsite naudingų dalykų. Ieškokite tarpininkų ir konsultantų, išmanančių painius kliuvinius sprendžiant jums svarbų reikalą.

Vandenis (01 21–02 20). Antra dienos pusė – pergalės metas, ją pasiekti padės gera valia. Bus taip, kaip norėsite, – aptarkite savo projektus su viršininku, rėmėjais, partneriais, papasakokite apie savo svajones mylimam žmogui, vaikams – jie taps geriausiais jūsų bendraminčiais.

Žuvys (02 20–03 21). Lemtinga diena net keleriems metams, kai norai, svajonės tampa svarbesni už veiksmą. Beje, tai, kas jums svarbiausia, labiau nutuoksite nei sąmoningai suvoksite. Palankus metas tvarkyti konfidencialius reikalus. Tinka ieškoti neoficialių pagalbininkų, rėmėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.