Palmiros patarimas: „Pamirštuose darbuose rasite vertingų idėjų“

Gera diena, bet tik sąlyginai, kai tenka grįžti prie senų darbų, neišspręstų problemų. Ir tai bus naudinga, nes pavyks ištaisyti ankstesnes klaidas, išspręsti susikaupusius sunkumus. Tai taikus metas, kai netinka skubėti, nervintis, pykti. Patartina neskubėti, viską tikrinti, nes šios dienos sprendimai bus ilgalaikiai. Ko nors nauja galima imtis tik tuo atveju, jei tam buvo jau anksčiau ruoštasi ir yra viskas apgalvota, įvertinta, pasverta. Palanku atsigręžti į praeitį – pamirštuose dalykuose rasite vertingų idėjų.

Susapnuoti žaibą ar griaustinį reiškia geras permainas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Susapnuoti žaibą ar griaustinį reiškia geras permainas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2015, 5:47 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 7:12 AM

Diena gera profesiniam bendravimui, taikytis, taip pat dalykinėms, draugiškoms pažintims užmegzti. Gera proga užmegzti glaudesnius ryšius su vyresnės kartos atstovais – klausykite jų, mokykitės, semkitės patirties. Tinkamas metas tobulinti profesines žinias – konsultuokitės su geriau reikalą išmanančiais specialistais. Palankūs įvairūs susitikimai, susirinkimai. Tiesa, venkite žadėti, įsipareigoti, pradėti naujus darbus gerai neapgalvoję, mat galite susidurti su nenumatytais apribojimais ar teisinėmis kliūtimis.

Manoma, kad šiandien gerai rasti laiko užsiimti tuo, ką darė jūsų tėvai, protėviai. Palanku prisiminti giminės praeitį, geruoju paminėti jau išėjusius, pasimelsti už juos.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos; žvaigždės, dangus, skraidyti – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, žiedą, siūlus.

Blogas ženklas: be priežasties šalti, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar kas nors pelenų užbertų, jei namie kas nors savaime suliepsnotų, gaisrą, juodus dūmus išvysti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – esate patikimai saugomi aukštesni jėgų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus bendrauti su šeima, sekmadienis geras švęsti, pramogauti.

Avinas (03 21–04 21). Ne pats geriausias metas – verta pailsėti, visus reikalus atidėti kitos savaitės pradžiai. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, ypač jei kas nors mėgins jus paveikti draugiškumu.

Jautis (04 21–05 21). Sustokite, neskubėkite nieko keisti ar ko nors atsisakyti. Šios dienos sprendimai ilgai turės įtakos jūsų gyvenimui. Beje, diena tinkama kreiptis į aukštus, įtakingus asmenis su savo projektais, pasiūlymais.

Dvyniai (05 21–06 22). Nebūkite tiesmuki, neieškokite tiesių ir paprastų kelių savo tikslams pasiekti. Beje, bus svarbu, kad jūsų sumanymui pritartų šeima. Ir prisiminkite senus, patikrintus receptus sprendžiant opius klausimus – dabar jie bus itin veiksmingi.

Vėžys (06 22–07 22). Kelionei tinkamas laikas. Tvarkant reikalus verta labiau įsiklausyti į artimųjų nuomonę ir neatsisakyti jų pagalbos. Norėdami pelnyti patinkančio asmens dėmesį kreipkitės į šį žmogų prašydami jus pamokyti, jums patarti.

Liūtas (07 22–08 23). Nesmagumai, nesusipratimai šiandien gana tikėtini, bet tai tik jūsų rūpestis: nereikėtų dėl to kaltinti sutuoktinio, savo tėvų ar šefo. Neblogas laikas tvarkyti mokesčių, paskolų reikalus.

Mergelė (08 23–09 23). Kai Saulė Vandenyje, Mergelės ženklo žmonėms kantrybė, atidumas smulkmenai bus patys svarbiausi dalykai. Ši diena leis tarsi iš šalies pažvelgti į savo klaidas, silpnąsias vietas. Mąstykite, kaip reikėtų persiorganizuoti naujam veiklos ir gyvenimo etapui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šis metas sėkmingas, bet jei pritrūks atidumo smulkmenai, jei stigs metodiškumo, nieko nepešite. Pasistenkite nepriekaištauti dėl niekų vaikams ir mylimam asmeniui. Verta pasirūpinti savo sveikata. Gerai tvarkytis namuose.

Skorpionas (10 23–11 23). Siekite suvokti reikalo esmę, tik tuomet pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite jų išleisti. Vis dėlto ši diena nebloga ką nors vertingo nupirkti šeimai, ypač vaikams.

Šaulys (11 23–12 22). Nesiblaškykite spręsdami dalykines problemas – atidėkite šiuos reikalus kitai savaitei. O šiandien susitelkite į artimųjų rūpesčius, šeimos reikalus. Pasikalbėkite nuoširdžiai su vaikais, sutuoktiniu. Aplankykite tėvus, senus giminaičius.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šios dienos susitikimai, pokalbiai perspektyvūs. Puikus laikas ilgalaikiams susitarimams, ypač romantiškiems. Palanki proga atviram pokalbiui su mylimu asmeniu.

Vandenis (01 21–02 20). Neblogas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Beje, diena palanki bendrauti ir seniems ryšiams – dalykiniams, asmeniniams, giminiškiems – atnaujinti. Gerai užsiimti buitiniais reikalais.

Žuvys (02 20–03 21). Likite saikingi ir atsargūs: jums gali klaidingai pasirodyti, kad esate pakankami stiprūs ir galite rizikuoti. Tik neprarandantiems realybės jausmo, mokantiems įsiklausyti į vidaus balsą ši diena bus naudinga – šiuo metu pergalė nuo pralaimėjimo, laimė nuo nelaimės tik per žingsnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.