Astrologės S. Liepienės prognozės paskutinei sausio savaitei

Kokia bus paskutinė sausio savaitė? Jei tikėsime astrologe Skirma Liepiene, sausio 24–30 dienomis Avinai gali laukti dovanų, o štai Vėžiai – bausmės. Kitiems Zodiako rato gyventojams savaitė taip pat turėtų būti gana spalvinga. O kokia ji bus jūsų ženklui?

Kokia bus kita savaitė?<br>123rf nuotr.
Kokia bus kita savaitė?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

2015-01-24 13:20, atnaujinta 2018-01-15 04:21

VANDENIS (01 21–02 19)

Turtas. Gyvenimas visai kitaip sudėlioja vertybes. Tai, kas anksčiau atrodė paprasta, teisinga ar net siekiama, dabar virsta įprastais ir nereikalingais dalykais. Jūs pradedate labiau vertinti santykius, ryšius su žmonėmis. Pradedate matyti, kad turtas – ne tai, ką sukaupėte, o tai, ką turite viduje. Dėl šio pojūčio keičiasi ir problemų sprendimo būdai. Todėl šią savaitę teks perkainoti tai, kas jau buvo ir dar galbūt bus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Sprendimai. Lengviau užbėgti įvykiams už akių nei taisyti padarytas klaidas. Bėda, kad ne visada tai pavyksta. Šios savaitės užduotis – nepraleisti progos viską pasukti naudinga linkme. Jei nieko nepastebite, tai nereiškia, kad nieko nevyksta. Tiesiog nematote. Tikėtina, kad svarbūs, reikšmingi sprendimai priimti už jus. O pasekmes pajusite vėliau.

AVINAS (03 21–04 20)

Dovana. Gavote likimo dovaną? Nežinote, ką su ja daryti? Įsižeisti? Džiaugtis? Ji jums visai nereikalinga? Kad ir kas tai būtų, gyvenimas jums užminė mįslę. Tą mįslę teks įminti jau vien todėl, kad būtų patenkintas smalsumas, pademonstruotas išprusimas ir sugebėjimas prisitaikyti prie situacijos. Gyvenime tai nieko nelems. Darbe – taip pat. Tiesiog galėsite tapti lyderiu tarp bendraminčių. Gali būti, kad jus priims į naują draugiją.

JAUTIS (04 21–05 21)

Į ateitį. Jums suteikiama proga, pabyra pasiūlymai, prašymai, kvietimai. Gal visų ir negalėsite priimti, su visais kavos išgerti, pakalbėti, bet reikia apsvarstyti kiekvieną atvejį. Tai progos, kurios gali atnešti naudos ateityje ir nulemti tobulėjimo ar finansinės gerovės galimybes. Reikia būti dėmesingiems ir daugiau laiko skirti bendravimui su žmonėmis net ir tuo atveju, jei manote, kad nieko gera iš to neišeis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Be jūsų. Galite rėkauti, kiek tik jūsų širdis geidžia, bet tas, kuris gyvena danguje, sprendimą jau priėmė. Jam tikrai nerūpi jūsų nuomonė. Susiklosčiusią situaciją galite vertinti kaip puikų kūrėjo humorą. Tik jums nuo to ne linksmiau. Tai buvo nuspręsta be jūsų. Taigi šią savaitę bandote susivokti, kada ir kas nutiko. O vėliau tiesiog ieškosite naudos iš pasikeitusios situacijos.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Bausmė. Atrodo, kad jums skirta žiauri bausmė už tai, ko nepadarėte. Likimas jus tarsi plėšo į šimtus pilkų skiaučių ir paleidžia pavėjui. Gali būti, kad tai tik vidinis nerimas, tačiau jis paveiks emocinę būseną ir nuotaiką. Darbai judės girgždėdami, be didesnių pokyčių. Nepriimkite naujų sprendimų. Laikas, kai meilė, prisirišimas ar prisiminimai daug svarbesni už kasdienybę.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Staiga. Lyg nušvitimas – viskas, kas gali nutikti gera, nutinka. Viskas, kas gali susiklostyti palankiai, taip ir susiklosto. Tai geri dalykai, kurie greičiausiai neturės tąsos, bet kelias dienas labai džiugins. Jei turite kam pasigirti, pasididžiuoti, darykite tai. Tegul jus mato, pripažįsta, su jumis susipažįsta. Trokštantiems scenos – scena, trokštantiems meilės – meilė. O tiems, kam visko užtenka, – tiesiog gyvenimo saldainiai.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Kaina. Žinote, kur yra grumstas, už kurio galite užkliūti. Ir vis tiek einate į tą pusę. Elgiatės neapdairiai, rizikuojate. Jūsų niekas nesulaikys, bet kai griūsite, niekas ir neprilaikys. Todėl dar kartą įvertinkite situaciją, visus pliusus ir minusus. Tik tada rizikuokite ten, kur rizikuoti nereikia. Meilės reikalai klostysis banguotai. Nepamirškite, kad už viską mokate savimi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sąlygos. Esate išlepinti, bet už tai ne visada atsilyginate darbais ar dėmesiu. Norite kuo greičiau viską nustumti tolyn, siekiate, kad jums leistų užsiimti tuo, kuo norite. Taip nebūna. Gyvenimas geriau už jus žino, ko norite, kiek jums reikia ir į kurią pusę turite traukti. Dabar pasipriešinti nelabai išeis. Kita vertus, sukaupę drąsą, vilties likučius, iškratę taupyklę ir daugiau dėmesio skyrę darbui po truputį užaugsite iki reikiamo lygio.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Vaidinimas. Gyvenime būna įvairių labirintų. Vieni vingiuoja kukurūzų laukais, kiti – lubinų, o trečiojo gale sėdi dinozauras. Kokiame jūs esate dabar, žinote tik patys. Prie ko prieisite – taip pat. Bet juk taip malonu vaidinti kankinį, kuris pasiklydo gyvenime ir kuriam reikia nuorodų, patarimų. Tai tik spektaklis. Iš tiesų jums nereikia jokių patarimų. Baikite vaidinti, pradėkite veikti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tema. Visada yra pagrindinė tema, kuriai reikia skirti daugiausia dėmesio. Dabar jums svarbiausia – namai, tradicijos, ryšiai su giminėmis. Ne visada norėsite dalyvauti iškilmėse, spręsti problemas. Juo labiau kad viskas vyks netikėtai, ekscentriškai, su tam tikra doze pykčio. Jei tai netrukdys jūsų darbams, su viskuo susitvarkysite. Jeigu iškęsite pasisėdėjimus, laukia šviesi ateitis.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Darbai. Jūsų darbai pradeda trukdyti šeiminiam gyvenimui. Gal būtų teisinga sakyti, kad visada trukdė, bet dabar jie sukelia ypatingą namiškių nepasitenkinimą. Bėda ta, kad jūs nenorite nieko keisti, nes esate užsikrovę naštą, įsipareigojimus, kuriuos turite įvykdyti. Gal ir nelabai sekasi, bet vis tiek judate reikiama kryptimi. Ir tai jus džiugina. Namiškių nepasitenkinimas savaitės pabaigoje jūsų nebeerzins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.