Astrologė S.Liepienė sausio 27–vasario 2 dienomis žada praradimų

Ką tik prasidėjęs laikotarpis nežada nieko džiuginančio. Astrologė Skirma Liepienė  Avinams pranašauja riedėjimą prarajos link, Jaučiams – nutrūkstančius ryšius, Dvyniams – nelinksmus piniginės reikalus. Ar yra Zodiako ženklas, kuriam šią savaitę seksis puikiai? Galbūt tai jūs?

Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo, kurių nebegalite pakeisti.<br>123rf nuotr.
Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo, kurių nebegalite pakeisti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2015, 3:58 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 10:16 PM

Avinas (03 21–04 19)

Prarajos link. Jus kažkas traukia tolyn, gyvenimo pakraščio link. Ir nesvarbu, kas esate, ko norite ar kuo ketinate būti. Viskas priklauso nuo aplinkybių, kurios dėliojasi ne visada jūsų naudai.

Tačiau dabar jūs turite puikią nuojautą dėl visų kėslų, pinklių ar apkalbų. Tad galite iš tolo pajusti artėjančią audrą ir jos išvengti. Svarbu, kad patys neužsigriebtumėte per daug, jaustumėte, kiek jums galima, o kiek ne.

Jautis (04 20–05 20)

Draugystės prasideda ir baigiasi. Todėl nereikia prisirišti prie to, kas laikina. Gali būti, kad jūsų bendraminčiai, draugai dabar tolsta. Bendri projektai tampa nebeįdomūs, neturintys prasmės.

Todėl viską, kas tempiasi, reikia tiesiog nukirpti. Šiuo laikotarpiu gaunate dėmesio kur kas mažiau, nei esate nusipelnę. Nereikalaukite to, ko negalite gauti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo, kurių nebegalite pakeisti. Rūpinkitės ateitimi, planuokite ne tik darbus, bet ir asmeninį gyvenimą. Ir nesvarbu, kad turėsite tik kelis laisvus vakarus. Dabar jau rūšiuokite savo norus.

Piniginės reikalai nedžiugina, nes reikia pataupyti, atidėti šiek tiek ateičiai. Juk niekada negali žinoti, kada teks iš kojinės traukti.

Vėžys (06 21–07 22)

Nepatenkinti savimi. Ir ne todėl, kad nykštukai spintoje drabužius siaurina. Tai labiau vidinė būsena, kai pritrūksta varomosios jėgos, kai darbai užsuka. Todėl reikia rasti laiko, noro ir kompaniją, kuri sutiktų kartu su jumis pabėgti nuo kasdienių darbų, įsipareigojimų.

Neatrodo, kad tai įvyks jau šį savaitgalį. Bet reikia planuoti ir ieškoti galimybių. Paslaptys neslegia, jos tik suteikia gyvenimui spalvų.

Liūtas (07 23–08 22)

Kai laimė slenkstį trypia, reikia atverti duris plačiai. Justi baimė, kad ne tik laimė kartu ateis. Bet surizikuoti galima ar net būtina. Mokėkite priimti tai, ką gaunate.

Gali būti, kad ši savaitė padovanos ne tik kvietimų į gražią šventę, bet ir naujų sutarčių, darbų ir atves naujų žmonių. Tos pažintys gal ir nepakeis gyvenimo iš pagrindų, gal netaps lemtingos, bet dienas praskaidrins tikrai.

Mergelė (08 23–09 22)

Praeitis kaip išlietas pienas. Jos nesugrąžinsi. Tikriausiai ir nereikia. Visada yra pradžia ir pabaiga, nei geri, nei blogi dalykai nesitęsia amžinai. Dabar ir esate sankirtoje tarp pradžios ir pabaigos. Darbams pradėti geras laikas, tačiau tik tiems, kurie turi realų pagrindą.

Labai gaila, bet didelės svajonės, bandymai susikurti svajonių darbą liks svajonėmis. Nesistenkite apeiti valdžios ar slėpti mokesčių – laikas labai keblus.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Dirglumo pakanka visiems, o jums atrodo, kad kalti tik kiti. Greičiausiai tie, kurie nesiskundžia ir kuriems viskas gerai. Prieš sukeldami konfliktinę situaciją namuose, darbe ar su kaimynais gerai pagalvokite, ar verta. Ne todėl, kad jūs esate neteisūs (nors gali būti ir taip), bet ką iš to laimėsite, jei išsirėksite, pasakysite, ką manote?

Todėl nesinervinkite, užsiimkite savo reikalais ir jau trečiadienį rytą paaiškės, kad tai buvo geriausia išeitis.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jokio paklusnumo, lankstumo ar noro prisitaikyti. Kodėl reikia rūpintis kitais, jų norais, kaprizais? Todėl, kad nemokate kitaip. Jūs visada domitės namiškiais, bandote išlaikyti namuose ramybę ir pusiausvyrą.

Tačiau ne visada tai darote garbingai. Ne visada aplinkiniai tai pastebi. Tačiau dabar tai mato visi. Keiskite taktiką. Savaitgalis bus triukšmingas.

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenimo girnos sukasi ir sumala ne tik puikius grūdus pyragui. Nors savaitgalį ir valgysite pyragus, antradienį, trečiadienį gali paaiškėti, kad buvo primalta ir pelų, kurie sugadina ne tik kepinius.

Nedidelės klaidos, neatsargiai pasakytas žodis – ir situacija nebekontroliuojama. Pasistenkite to išvengti. Nepamirškite finansinių įsipareigojimų, mokėkite mokesčius laiku.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Labai gaila, bet sava šeima, savas mailius nėra įdomu. Viskas statoma ant kortos, rizikuojama dėl geresnio gyvenimo, pramogos. Yra tikimybė, kad jums pasiseks. Gal ne tiek, kiek buvo iš pradžių sumanyta, bet pasiseks.

Galbūt po to jūsų niekas ir nesmerks, bet dabar visi primins, kad turite pareigų namuose. Todėl nuotykiai, kelionės ir pramogos turi būti derinami su namų valdžia.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas kaip punktyrinė linija: tai viskas eina tiesiai ir aiškiai, tai vos matyti neaiškus kelelis priekyje. Ir taip visą savaitę. Todėl tempo nedidinkite, eikite ten, kur žinote, kad reikia eiti, ir tas neaiškus kelelis ketvirtadienį virs ištisine linija, kurios kirsti negalima.

Ir vėl blogai arba komplikuota. Tačiau ribos yra. Ir tai gerai tiems, kurie jų nejaučia mėgaudamiesi malonumais, maistu ar regzdami intrigas.

Žuvys (02 19–03 20)

Kaip greitai prasidės, taip greitai ir baigsis. Turite viską daryti greitai, impulsyviai, negalvodami. Jei tik stabtelėsite, pradėsite galvoti, kojos pačios neš į tamsiausią girią, kur niekas jūsų neras ir niekas nepadės išspręsti problemų, kurios netikėtai užklupo.

Tačiau jei jūs nepasitikite savo nuojauta ir jums reikia argumentų, logiški paaiškinimai – savaitė bus labai kebli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.