Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 28 d.

Iki 11 val. 45 min. palankesnis metas – pasistenkite suspėti atlikti svarbiausias dienos užduotis.

Ką šiandien jums žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką šiandien jums žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 9:32 PM

Po pietų – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, siejamas su iliuzija ir apgaulėmis, tad mažiau tikėkitės. Kad ir ką išgirsite, nuspręsite, kad ir kas jums bus pasiūlyta, neduos laukiamų ar žadamų rezultatų. Tad nebūkite lengvatikiai (ypač finansinėje sferoje nenorėkite greitos naudos).

Šiandien draudžiamos bet kokios avantiūros ar kompromisai su sąžine. Deja, tik vėliau suprasite, kad per skubėjimą, godumą ar dėl perdėto panikavimo kaip reikiant įklimpote.

Antrąją dienos pusę būsite linkę ypač klysti, apsirikti, tad dirbant su informacija, pinigais, dokumentais svarbu būti atidiems – galite nepastebėti klaidų ar trokštamą dalyką palaikyti tikru.

Diena nepalanki pramogauti, švęsti. Nevartokite svaigalų, venkite apgirtusių žmonių. Didesnė apsinuodijimo, įvairių avarijų tikimybė (ypač dėl apsvaigusių asmenų – vairuotojų, pėsčiųjų kaltės). Patartina kuo anksčiau eiti ilsėtis. Vakare verta ilgiau pasėdėti prie ugnies, su ugnimi apeiti namus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo labai reikšmingi, nebent regėjote ką nors ryškaus, įsimenančio. Gerai, jei matėte ugnį, šviesos srautą, žuvis, medžius, sapne vilkėjote prabangius drabužius, kailinius, buvote su prašmatnia kepure. Knygą sapnuoti ar ką nors rašyti – nauji draugai, moteriai – susitikimas su sau skirtuoju. Blogai vandeniu plaukti – gresia pavojinga priklausomybė, pamesti raktus, būti miške, savo namą išvysti, stogais vaikščioti, regėti nukirstą, išrautą medį – gresia prarasti apsaugą.

Blogas ženklas: jei namie gyvūnas susirgtų ar nugaištų, jeigu naminis gyvūnas jus užpultų, būti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: sveiki gyvūnai namie, jei svetimi gyvūnai jums meilintųsi.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankesnis po pietų, tiesa, diena netinkama piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios spalvos – sidabrinė, oranžinė.

Avinas (03 21–04 21). Galite nukentėti tvarkydami tiek piniginius, tiek romantiškus reikalus – ne laikas sandoriams, netinka skolintis pinigų, kaip ir aiškintis meilės santykių.

Jautis (04 21–05 21). Jokių neapgalvotų ir skubių veiksmų – nepasikliaukite pirmuoju įspūdžiu. Nereikėtų pasitikėti ir draugų pažadais. Deja, šiandien pavojaus nuojauta gali būti užsnūdusi. Reikėtų saugotis norinčių jums įtikti ar kaip nors papirkti, patiems irgi ne laikas mėginti siūlyti pinigų, teikti dovanas, kad laimėtumėte reikalingo asmens palankumą.

Dvyniai (05 21–06 22). Būtų naudinga atsisakyti bendravimo – išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, kad silpnumo akimirką pasidavėte spaudimui ir leidotės į kompromisus.

Vėžys (06 22–07 22). Verta atsiriboti, likti nepriklausomiems nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymu į įtakingus bičiulius – tik pabloginsite reikalą. Būkite atsargesni kelyje.

Liūtas (07 22–08 23). Nenustebkite, jei iš jūsų bus pareikalauta atsakyti už ankstesnes klaidas. Beje, ne laikas aiškintis santykius su vadovybe, tėvais ar artimaisiais. Apgaulinga diena – maža klaida darbe gali prišaukti ilgalaikių neigiamų padarinių. Pasaugokite sveikatą, tikėtinos traumos darbe.

Mergelė (08 23–09 23). Netinka priimti svarbių sprendimų – tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti ne tik finansinėje, bet ir meilės sferoje. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais – jie gali išduoti. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu ir jam priekaištauti – ko gero, neatleis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį, tad pasistenkite tvardytis. Venkite svaigalų, apsvaigusių asmenų. Stenkitės vairuoti itin atidžiai – automobilis gali netikėtai sugesti.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto. Būkite apdairesni ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite tvarkydami finansinius reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Ir namie, ir darbe gali nutikti kvailų, nereikalingų dalykų. Tačiau nepraraskite kantrybės: nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu, – galite padaryti žioplų klaidų. Patausokite sveikatą. Galimi buitinės technikos gedimai. Tikėtinos traumos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Vargu ar sugebėsite įvertinti situaciją teisingai. Deja, optimizmas gali suklaidinti, net pakenkti. Saugokite paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais. Gali tekti spręsti artimų giminaičių problemas.

Vandenis (01 21–02 20). Bus sunku išlikti santūriems – kvailos mintys, negeri prisiminimai, nuoskaudos neleis objektyviai vertinti situacijos, savęs, aplinkinių. Tikėtini apmaudūs nesusipratimai su šefu, tėvais, mylimu asmeniu. Didelė traumų tikimybė, tad niekur neskubėkite.

Žuvys (02 20–03 21). Tai kvailų atsitiktinumų diena. Nereikia tikėti išgirstais dalykais, skolinti pinigų, daiktų, automobilio ir pasirašyti svarbių dokumentų, antraip nukentėsite. Būkite santūrūs: saikas bendraujant padės neapsirikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.